ilk gebelik hareketleri

konyagelini_

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2016
149
134
23
29
ne kadar çok konu açıyorum değil mi? e açacağım tabii sizlerle istişare edebilmek için üye oldum ben buraya..
sorum başlıktanda anlaşılacağı gibi "ilk gebeliğinizde bebek hareketlerini kaçıncı HAFTADA hissettiniz?:KK46: ne zaman arttı ve belirginleşti? ilk hareketi nasıl tarif edebilirsiniz?"

15-16 haftalıktı kızımı ilk hissettiğimde. Alt tarafta pıt pıt vurmaya başladı yavrum :-)
bende 15. haftada hafif yumusacuık bı tekme hıssettım bır kere.. sonra boloncuk hareketlerı.. ara sırada gaz dolaşıyor klarnımda ama gerçekten gaz mı bebek mi bilmiyorum.. şimdi 17. haftaya girdim inşaallah yakında net bir şekilde hiswsederim

15. haftanın sonuna doğru hissettim pıt pıtlarını. bir de bugün iğne vurunmaya gittiğimde yüzüstü yattım. o zaman da pıtırdadı rahatı kaçtı heralde :KK68:

4.5 aylıkken balık gibi kaydığını hissetmiştim.. Sonra büyüdükçe başladı hareketlenme.. Bu kez nasıl olur bilmiyorum

14. Haftada hissetmeye başladım kızımı. Kelebek uçuyor gibiydi 20. Haftadan itibaren küçük hareketlerini hissetmeye başladım:KK200::KK200::KK200:

bende 15. haftada hafif yumusacuık bı tekme hıssettım bır kere.. sonra boloncuk hareketlerı.. ara sırada gaz dolaşıyor klarnımda ama gerçekten gaz mı bebek mi bilmiyorum.. şimdi 17. haftaya girdim inşaallah yakında net bir şekilde hiswsederim
Aynı hareketi sık hissediyorsan özellikle dinlenirken uzanırken otururken falan o bebiş.

16..17.haftalarda icimde kayiyomus gibi hissettim ilk dedigi gibi bir arkadasin balik kayiyormus gibi..18de arada pit pit..simdi döndüğünü pitpit yaptigini daha net hissediyorum..

Bende çok sabırsızlanıyorum arada sanki karnım segiriyo ama 9 haftaligim imkansız da iste acaba mi diyorum :D sonra bir bakıyorum gaz. :D

Kelebeklenme gibiydi ve çok erkendi... ben vücudunu iyi taniyan ve takipte olan bi insanım . bagirsak hareketleri mi acaba diye düşündüm ama olmadigindan emin oldum... 12 13. haftalardi. cok hafif dokunuslardi. simdi babası sarilinca kucakliyor resmen icerden minnak elleriyle. kendimi cok yorunca bi dur der gibi acimasizca tekme atiyor :-) disardan izlenebiliyor. 16. haftamda net hissetmistim.

Kelebeklenme gibiydi ve çok erkendi... ben vücudunu iyi taniyan ve takipte olan bi insanım . bagirsak hareketleri mi acaba diye düşündüm ama olmadigindan emin oldum... 12 13. haftalardi. cok hafif dokunuslardi. simdi babası sarilinca kucakliyor resmen icerden minnak elleriyle. kendimi cok yorunca bi dur der gibi acimasizca tekme atiyor :-) disardan izlenebiliyor. 16. haftamda net hissetmistim.
cok guzel bir mesajdi. :KK200:Yuzumde gulumseme ile okudum. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsn iyi aksamlar

ne kadar çok konu açıyorum değil mi? e açacağım tabii sizlerle istişare edebilmek için üye oldum ben buraya..
sorum başlıktanda anlaşılacağı gibi "ilk gebeliğinizde bebek hareketlerini kaçıncı HAFTADA hissettiniz?:KK46: ne zaman arttı ve belirginleşti? ilk hareketi nasıl tarif edebilirsiniz?"
11.haftam bitmeye yakın pıtı pıtı seyirme halinde hissettim 17.haftamda artık vurduğunu hissediyordum 18.haftamdan beride vurduğunda dışardan görebiliyorum elini koyanda hissediyor

dün gece hissettim meleğimi son 1 hfatdır pıtpıt bişeyler oluyodu ama doktorum erken dediği için değildir diye düşünüyodum ama dün gece çığlık attım resmen eşime bağırdım karnıma bişey oluyo diye doktoruma mesaj attım şimdi cevap vermiş bebeğini ilk hissettiğin gün not al kenarı dedi:D

dün gece hissettim meleğimi son 1 hfatdır pıtpıt bişeyler oluyodu ama doktorum erken dediği için değildir diye düşünüyodum ama dün gece çığlık attım resmen eşime bağırdım karnıma bişey oluyo diye doktoruma mesaj attım şimdi cevap vermiş bebeğini ilk hissettiğin gün not al kenarı dedi:KK70:

Yaaa ne güzeeel. Ben de elimi koyuyorum bakıyorum dinliyorum ama hisseymiyorum :)
çok heyecanlı saatlerce durabilirim öyle gibi
İnşallah ben de duyarım not ederim bi yere :KK49:

Back
X