ilk gebelik hareketleri

Yaaa ne güzeeel. Ben de elimi koyuyorum bakıyorum dinliyorum ama hisseymiyorum :)
çok heyecanlı saatlerce durabilirim öyle gibi
İnşallah ben de duyarım not ederim bi yere :KK49:
duyarsın tabiki canım bide kız çocukları daha geç hissediliyo diyo benim doktorum dün yüzde90 erkek dedi bakalım hayırlısı:)

duyarsın tabiki canım bide kız çocukları daha geç hissediliyo diyo benim doktorum dün yüzde90 erkek dedi bakalım hayırlısı:)

Ben onu da öğrenmedim henüz eşim yurt dışındaydı bu hafta sonu gelicek inşallah. haftaya gideceğiz, sabrediyorum :)

Ben onu da öğrenmedim henüz eşim yurt dışındaydı bu hafta sonu gelicek inşallah. haftaya gideceğiz, sabrediyorum :)
ay canım iyi sabırlısın maşallah ben haftada bi gidiyorum öğreniyim diye bi kaç gün sonra yıldönümümüz eşimle süpriz yapmak istiyodum dün gittim doktoruma anlattım doktorumda sagolsun beni 3 boyutluya aldı baktı baya pipi gördüm ama net foto çekemediğim için kesin demeyelim yüzde90 diyelim dedi

12 haftalikti oglumun pitpitlarini hisediyodum 13 14 haftalikta bole bisey kayiyo gibi oluyodu minik minik hatta dr sordum ben hissediyorum die cok hareketli bir oglun var hissedersi demişti bakalim bunda kac haftada basliycak heyecanla bekliyorum

17 18 haftalıkken net hissetmeye başladım. içimde balık yüzüyormuş gibi hissediyordum ilk başlarda bi oraya bi buraya minnnaccık bir şey :)

ne kadar çok konu açıyorum değil mi? e açacağım tabii sizlerle istişare edebilmek için üye oldum ben buraya..
sorum başlıktanda anlaşılacağı gibi "ilk gebeliğinizde bebek hareketlerini kaçıncı HAFTADA hissettiniz?:KK46: ne zaman arttı ve belirginleşti? ilk hareketi nasıl tarif edebilirsiniz?"
13 falandı. Seyirti gibiydi. İki kere de sanki tak diye bi hareket hissettim.

Ilerledikce iletisim kurmaniz kolaylasacak.
Mesela gece yatmadan once onunla mutlaka konusurum... bi gece konusmadim. resmen uyutmadi ben ne zaman ki ona ninni soyleyip uyumamiz gerektigini onu cok sevdigimi soyledim o zaman tekmeler durdu. yumusak hareketlere döndü.
Mesela 3 4 kere karnima tiklar günaydın guzel kizim derim alarm çalınca yataktan kalkmadan once. alarmi erteledim bu sabah ve 3 4 kere minik dokunuslari hissettim karnimda. annecim sabah oldu alarm caldi kalk dedi sanki. bu cok farkli bi his. Belki de ben cok abartiyorum belki cok derin hissediyorum ama ondan o kadar eminim ki... benimle konusuyor hissediyorum... cok buyuk bi sabırsızlıkla bekliyorum onu...

Ilerledikce iletisim kurmaniz kolaylasacak.
Mesela gece yatmadan once onunla mutlaka konusurum... bi gece konusmadim. resmen uyutmadi ben ne zaman ki ona ninni soyleyip uyumamiz gerektigini onu cok sevdigimi soyledim o zaman tekmeler durdu. yumusak hareketlere döndü.
Mesela 3 4 kere karnima tiklar günaydın guzel kizim derim alarm çalınca yataktan kalkmadan once. alarmi erteledim bu sabah ve 3 4 kere minik dokunuslari hissettim karnimda. annecim sabah oldu alarm caldi kalk dedi sanki. bu cok farkli bi his. Belki de ben cok abartiyorum belki cok derin hissediyorum ama ondan o kadar eminim ki... benimle konusuyor hissediyorum... cok buyuk bi sabırsızlıkla bekliyorum onu...
tüylerim ürperdi.. çok güzel yazmışsın hislerini :))

Back
X