- 3 Eylül 2023
- 15
- 0
- 1
- 24
- Konu Sahibi hilalozdmr
-
Durumunuzu takip eden bir doktor yok mu? 2.5 ay onceki dusugun hala testte cikmiyor olmasi lazım
Pazartesi gidicem inşallah vardırHic dusuk tecrübem yok ama bildigim kadariyla bu kadar surede hcg'nin sifirlanmis olmasi gerekirdi. Siz bence aile hekiminize gidip bir gebelik testi yaptırın birkac gun arayla, dusus yaşanıyor mu bi gözleyin. Belki de yine hamilesinizdir?
Bebeginiz ne kadarlıktı düşükte ?Merhabalar arkadaşlar. 2.5 ay önce düşük yaptım ve hâlâ adet olmadım. Ara ara test yapıyorum ve pozitif çıkan testim çok. Nedeni nedir bilemedimvar mı böyle bir durum yaşayan??
Reglm hiç düzenli olmadı desem yeridir. Evlendikten sonra biraz düzene girmeye başladı günü gününe olmasada en azından her ay oldum. Bekarken hep ilaçlarla olurdum normalde 2 ayda bir falanBebeginiz ne kadarlıktı düşükte ?
Eger kese oluşmadan atldysa bu kimyasal gebeliktir zaten ki 2 bucuk aydan simdiye kadar coktan sıfırlanırdi degeriniz.
Tekrardan hamile olma ihtimaliniz olabilirmi ?
Reglnz duzenli mi normalde
Hm peki yaptiginiz gebelik testinde negatif olan varmi ?Reglm hiç düzenli olmadı desem yeridir. Evlendikten sonra biraz düzene girmeye başladı günü gününe olmasada en azından her ay oldum. Bekarken hep ilaçlarla olurdum normalde 2 ayda bir falan
Ve kac dakika icinde cikti ikinci cizgiHm peki yaptiginiz gebelik testinde negatif olan varmi ?
en son yaptiginiz test pozitifmiydi
Hamile gibi gorunuyorsunuzzzzzBu testi bugün yaptım mesela ...
Hemen çıkıyor ama o kadar silik ki her defasında eşimle tartışıyoruz ben var görüyorum diyorum o yok diyor ve 5-10 dk içinde bu hale geliyor testVe kac dakika icinde cikti ikinci cizgi
Hadi insallah vardir bebis
Reglnz duzensiz oldugu icin gec dollenme olmustur buyuk ihtimal ondan silik çıkıyordurHemen çıkıyor ama o kadar silik ki her defasında eşimle tartışıyoruz ben var görüyorum diyorum o yok diyor ve 5-10 dk içinde bu hale geliyor test
Olabilir.. teşekkür ederimReglnz duzensiz oldugu icin gec dollenme olmustur buyuk ihtimal ondan silik çıkıyordur
KAn testi verin bence hemen yarın acilde hem önleminizi de alms olursunuz
Pazartesiyi beklemeyn yarin acilde vereblrsnz direk bence bende merak ettm simdiiOlabilir.. teşekkür ederiminşallah vardır hayırlısı bakalım
Özele gitmem gerekiyor burda devletin acılı beta HCG bakmıyor kadın doğum doktorumuz var oraya gidin diyorlar maalesefPazartesiyi beklemeyn yarin acilde vereblrsnz direk bence bende merak ettm simdii
kız gidip midem bulanyor cok rahatszm falan desen kan tahlili yaparlar zaten sorarlar evlmsnz diye he desen beta hcg de yapyolar benceÖzele gitmem gerekiyor burda devletin acılı beta HCG bakmıyor kadın doğum doktorumuz var oraya gidin diyorlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?