Ilk gebelikte bebek hareketlerini kaçıncı haftada hissettiniz

Melegiimm22

☆7.Takım☆/Bk85.2 Gk67.5/ Hedef 65 Boy 1.72
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
5.462
15.394
248
28
Hanimlaar ilk gebeliginizde bebeğinizin hareketlerini net olarak ne zaman hissettiniz :KK200:18 haftalık olduk sanki biseyler oluyo içerde ama omu degilmi emin olamıyorum :halay::21::KK73::KK37::rolleyes::KK9:

15. Hafta canım. Stres yapma her hamilede bu durum değişiyor . Çok zayıfım iki gebeliğindedir plesenta bebeğin arkasındaydı .

15. Hafta canım. Stres yapma her hamilede bu durum değişiyor . Çok zayıfım iki gebeliğindedir plesenta bebeğin arkasındaydı .
Stres yapıyorum elhamdulillah canım ♡ merak ettim sadece aslında bende 16. Haftadır böyle çok ufak şeyeler hissediyorum arada ama bu gun sanki daha net hissettim Allah'ım herkese taddrisin bu duyguyu inşaAllah :anne:

Stres yapıyorum elhamdulillah canım ♡ merak ettim sadece aslında bende 16. Haftadır böyle çok ufak şeyeler hissediyorum arada ama bu gun sanki daha net hissettim Allah'ım herkese taddrisin bu duyguyu inşaAllah :anne:
Bebiş büyüdükçe güçleniyor . Daha net vuruyor :)

Ya :KK200: çok farkı bisey hep hareket etmesini iple çekiyorum :KK73:

Evettt başta böyle içinde küçücük yavru kelebek dolaşıyor gibi oluyo 1,2 saniye sonradan sonraya hissediliyo ben baştan hissediyorum diyodum millet o değildir diyodu zamanla belirginlesti hislerimde yanılmadım :D son aylara doğru da artık görürsünüz göbek şekilden şekile girer

Evettt başta böyle içinde küçücük yavru kelebek dolaşıyor gibi oluyo 1,2 saniye sonradan sonraya hissediliyo ben baştan hissediyorum diyodum millet o değildir diyodu zamanla belirginlesti hislerimde yanılmadım :KK70: son aylara doğru da artık görürsünüz göbek şekilden şekile girer
Ayyy inşaAllah yaaa :halay:

14. haftadan itibaren pıtpıt atışları hissediyorum 18. haftamda 2-3 kere vurma gibi hissettim içerden bişey beni dürtüyor hiişştt bi baksana der gibi müthiş bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin

14. haftadan itibaren pıtpıt atışları hissediyorum 18. haftamda 2-3 kere vurma gibi hissettim içerden bişey beni dürtüyor hiişştt bi baksana der gibi müthiş bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin
Aynen öyle canım Rabb'im tüm isteyene nasip etsin inşaAllah ♡♡♡♡♡♡

15.ci haftada hissetmistim oğlumu. Bunu da çok erken hissettim 10.cu haftada ama kimse inanamadı :))
Evet konunu görmüştüm canım takip ediyodum, bende hissediyo gibi oluyodm biseyler ama emin olamiyodm oymuş sanırm çok hafifti o zamanlar ama, şimdi bu gün resmen tepigni hissetim :KK71:
Ben daha cinsiyetini ogrenemedim biliyomusn :D

Back
X