- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 286
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tokadin aynısını önce ona sonra anasına iade edip neden gitmedeniz. Senelerdir durmussunuz zaten şuan ne diye sorguluyorsunuz ki..Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.
Mesajlarınıza bakınca sanırım 2013 senesinde evlenmişsiniz ve çocuğunuz da var gibi anladım. Aradan 13 sene geçmiş hala evli iseniz demek ki sizin için çok büyük bir olay değil diye düşünüyorum. Ayrıca hem eşiniz hem de annesinin bu aşağılayıcı zihninden nefret ettim. Bu şekilde yetiştirilen adam nasıl bir baba olur orası da ayrı bir problem.Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.
Unutmuşsunuz ki onca sene evliliği devam ettirip, adamla yüzlerce kez sevişip çocuk falan yapmışsınız.Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.
Tokadin aynısını önce ona sonra anasına iade edip neden gitmedeniz. Senelerdir durmussunuz zaten şuan ne diye sorguluyorsunuz ki..
devamı geldi mi kaç senedir evlisiniz şiddet gördünüz mü hiç.
ne yapmış yani güç gösterisi mi yapmış oldu ben errrkkeğimmm mi demek
Merhaba, devam ettim çünkü daha önce bir evlilik daha yapmıştım ,onda da şiddet görmüş ve boşanmıştım. Bir daha boşanmayı göze alamadım.Sonrasında nasıl devam etti muhterem eşinin ve kaynananın davranışları?
Cok sukur hayvanoglu hayvanlarla evli degiliz.Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda.
Sorumun cevabı bu değil.Merhaba, devam ettim çünkü daha önce bir evlilik daha yapmıştım ,onda da şiddet görmüş ve boşanmıştım. Bir daha boşanmayı göze alamadım.
Kaynanamla konuşmuyorum, kocam bir daha böyle birsey yapmadı.Sonrasında nasıl devam etti muhterem eşinin ve kaynananın davranışları?
İlk gecesi son gecesi olurdu,anasınıda kedisinide kendisinide....Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.
Bir 30 sene daha dene unutamazsan ayrilirsinMerhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.
Hayvalara hakaret bu amaCok sukur hayvanoglu hayvanlarla evli degiliz.![]()
Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.
Merhaba, devam ettim çünkü daha önce bir evlilik daha yapmıştım ,onda da şiddet görmüş ve boşanmıştım. Bir daha boşanmayı göze alamadım.
Çok haklısınız ,vurduktan sonra karşılık vermemem için ellerimi tuttu ve kimseyi aramamam için telefonumu aldı.Bizim orda da erkegin 2 kaşığından biri kırilır o...u çocukları diyip kafasına lamba geçirip yere yayardım![]()