• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece dayak

zxmksa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
286
Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.

Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.
Tokadin aynısını önce ona sonra anasına iade edip neden gitmedeniz. Senelerdir durmussunuz zaten şuan ne diye sorguluyorsunuz ki..
devamı geldi mi kaç senedir evlisiniz şiddet gördünüz mü hiç.
ne yapmış yani güç gösterisi mi yapmış oldu ben errrkkeğimmm mi demek istemiş öküz.

Mesajlarınıza bakınca sanırım 2013 senesinde evlenmişsiniz ve çocuğunuz da var gibi anladım. Aradan 13 sene geçmiş hala evli iseniz demek ki sizin için çok büyük bir olay değil diye düşünüyorum. Ayrıca hem eşiniz hem de annesinin bu aşağılayıcı zihninden nefret ettim. Bu şekilde yetiştirilen adam nasıl bir baba olur orası da ayrı bir problem.

Unutmuşsunuz ki onca sene evliliği devam ettirip, adamla yüzlerce kez sevişip çocuk falan yapmışsınız.

Tokadin aynısını önce ona sonra anasına iade edip neden gitmedeniz. Senelerdir durmussunuz zaten şuan ne diye sorguluyorsunuz ki..
devamı geldi mi kaç senedir evlisiniz şiddet gördünüz mü hiç.
ne yapmış yani güç gösterisi mi yapmış oldu ben errrkkeğimmm mi demek

Sonrasında nasıl devam etti muhterem eşinin ve kaynananın davranışları?
Merhaba, devam ettim çünkü daha önce bir evlilik daha yapmıştım ,onda da şiddet görmüş ve boşanmıştım. Bir daha boşanmayı göze alamadım.

İlk gecesi son gecesi olurdu,anasınıda kedisinide kendisinide....

Bir 30 sene daha dene unutamazsan ayrilirsin

O adama aynı şoku yaşatmadan içim rahat etmezdi. Bence siz de benzer bir şekilde beklemediği anda ya vurun ya bir yerden düşürün içiniz soğusun. Başka çaresi yok.

Terbiyesiz adam, bir de bunu ikinci evliliğini yapan kadına yapmış. Kol kanat gereceğine. Bunların yatacak yeri yok.

Merhaba, devam ettim çünkü daha önce bir evlilik daha yapmıştım ,onda da şiddet görmüş ve boşanmıştım. Bir daha boşanmayı göze alamadım.

Ablacığım ayı meclisinde mi yaşıyorsun her gelen şiddet uyguluyor...senin yerinde olsam yakın dövüş öğrenirdim herhde🙄

Bizim orda da erkegin 2 kaşığından biri kırilır o...u çocukları diyip kafasına lamba geçirip yere yayardım😵‍💫😵‍💫
Çok haklısınız ,vurduktan sonra karşılık vermemem için ellerimi tuttu ve kimseyi aramamam için telefonumu aldı.

Back
X