- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 109.919
- Puanlar
- 798
Görücü usulü mü evlendin hiç tanımadan?Çok haklısınız ,vurduktan sonra karşılık vermemem için ellerimi tuttu ve kimseyi aramamam için telefonumu aldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görücü usulü mü evlendin hiç tanımadan?Çok haklısınız ,vurduktan sonra karşılık vermemem için ellerimi tuttu ve kimseyi aramamam için telefonumu aldı.
Çok haklısınız ,vurduktan sonra karşılık vermemem için ellerimi tuttu ve kimseyi aramamam için telefonumu aldı.
Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda
iç anadoluluyum ve anadolu irfanına fazlasıyla hakimim. ben ömrü hayatımda böyle bir şey duymadım. sonra hiçbir şey olmamış gibi devam mı ettiniz, hiç sonrasında kızıp bağırmadınız mı?
ayrıca nereli bu adam?
Çok haklısınız ,vurduktan sonra karşılık vermemem için ellerimi tuttu ve kimseyi aramamam için telefonumu aldı.
nereliler eşiniz tarafı?Benim koca tarafımda varmış eskiden bu adet.
Bana denenmedi, ne münasebet çünkü.
Istanbulnereliler eşiniz tarafı?
Hala evli misiniz bu ayı ile?Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.
nereliler eşiniz tarafı?
Istanbul
tam bir İstanbul beyefendisiymiş, yersekAdet nerenin adetiymiş yani İstanbul’un mu?