• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece dayak

Çok haklısınız ,vurduktan sonra karşılık vermemem için ellerimi tuttu ve kimseyi aramamam için telefonumu aldı.

iç anadoluluyum ve anadolu irfanına fazlasıyla hakimim. ben ömrü hayatımda böyle bir şey duymadım. sonra hiçbir şey olmamış gibi devam mı ettiniz, hiç sonrasında kızıp bağırmadınız mı?

ayrıca nereli bu adam??

Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda

Hayır yok. Var deseydik ne olacaktı normalleşecek miydi anlamadım?

Adam size tokat attı hemen sonra beraber mi oldunuz? Bu ne saçma bir ilişki ya

iç anadoluluyum ve anadolu irfanına fazlasıyla hakimim. ben ömrü hayatımda böyle bir şey duymadım. sonra hiçbir şey olmamış gibi devam mı ettiniz, hiç sonrasında kızıp bağırmadınız mı?

ayrıca nereli bu adam?

Şimdi olay yeni olmuş olsaydı, "Hiç mi tanımadınız bu adamı evlenmeden önce?" falan derdim, yorumum da farklı olurdu ama 13 sene geçmiş üzerinden. Şu an evliliğiniz nasıl? Mutlu musunuz? Mutlusunuz ama hala unutamıyorsanız siz de şaplatın bir tane suratına bu akşam ödeşin ne diyim?

Benim koca tarafımda varmış eskiden bu adet.
Bana denenmedi, ne münasebet çünkü.

bana verdiğiniz cevap görünmüyor. eski konunuzda Yalovada düğün yaptığınızı gördüm. ilk evliliğiniz değilse bu adam Bulgar muhaciri mi?

Yalovada 5 yıl yaşadım, bazı Bulgar muhacirlerinin ışıdden farkı yok orada. Zaten o yüzden ışıdlılar gitti oraya yerleşti.

İnanın ben de şiddet gördüm tepki vermediğim için çok yanlışım oldu biliyorum ama şu anki aklımla bana bir daha böyle bir şeye kalkışacak insanı değil 2. Evliliğim 22. Evlilik olsa o an boşarım

Merhaba, benim gibi ilk gece tokat atılan var mı aranızda. Bu bir adetmiş,kedinin bacağı baştan ayrılır deyip bana kocam ilk gece tokat attı, çünkü annesi böyle yapmasını istemiş, bu adetmiş. Senelerdir bu yapılan davranışı unutamıyorum.
Hala evli misiniz bu ayı ile?
Gerçi ayılar bile eşlerine şiddet uygulamaz. Nasıl kabullendiniz böyle bir şeyi? Anası olacak şirret kadına gerekeni yapmadınız mı? Offf sinirim bozuldu.

Back
X