İlk Gece Ertelenmeli mi Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cok rezillikti benimkisi, odamiza gectigimizde, benimki kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya baslamisdim, oda dondu bana baka kaldi niye agliyorsun sen simdi dedi. ertelesek olmazmi korkuyorum dedim, oda bana yarin korkmayacakmisin dedi, yok korkmam dedim. sonra iyi sadece uzanak dedi, sadece öpüsek dedi, sadece bu sadece su derken... benimki beni bi güzel kandirdi...

hehe cok guldum buna ya

iyi bi taktik bulmus esin,
isini biliyomus yanikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

korkmaktan ertelemek değil arkadaşlarkaydirigubbakcemile3 hani düğünde oynayıp zıplıyorsunuz , günün yorgunluğu derken derman kalmaz ya onun için diyorum ertelesek ıyı olur dıye yahu alemsiniz valla:asigim:

otomatik makine değilsinki tabiki gönlün nasıl istiyorsa öyle yap canım erkeğin

baskısınada maruz kalma ,sakın
kaydirigubbakcemile3

ay cok rezillikti benimkisi, odamiza gectigimizde, benimki kapiyi kapatir kapatmaz aglamaya baslamisdim, oda dondu bana baka kaldi niye agliyorsun sen simdi dedi. ertelesek olmazmi korkuyorum dedim, oda bana yarin korkmayacakmisin dedi, yok korkmam dedim. sonra iyi sadece uzanak dedi, sadece öpüsek dedi, sadece bu sadece su derken... benimki beni bi güzel kandirdi...

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Kandırıkçı kocaya bak...
aklinialirimsmile
Vallahi ben o oyuna gelmem...
delikafadulden
Evlenek hele :oklava: paşa paşa uyuyacak ilk gün.
şakkıdı
O uyumazsa ben uyurum. Otursun paşazâde delikafadulden

bence ilk gece ertelenmemeli
o heyecan çok tatlı oluyo ama sen çok yorulduysan önce bi duş alıp dinlenirsin
zaten o gece heyecandan uyumak bile zor

aynen katılıyorumm bende ertelenmemeli evine giriceksin önce bi bakacaksın birbirnine mutluluk bakışları sonra abdest alıp namaz kılıcan sonra duşa giricen yada içicen içicen gevşicen rahatlıcan sohbet edicen gecenin büyüsünü güzelliğini paylaşıcan sonra zaten mıknatıs gibi çeker birbirlerini çiftler ondan sonra olur olan zaten çok fazla yüklenemiceksin arkadaşımın dediği gibi bir kaç denemedir sadece ondan sonra huzurla sevdiğine sarılıp uyuyacannn ayyyyyyyyyy nasıl heyecan yaptımmm şimdiden ertelemek mümkün değil zaten yıllarca bekliosun özlem duyuyon arzuluon beklenir mi o gece yaaa :)

Bencede yaniii.. ben evlennceee bnmki beklemezz yaa biliyorum ki beklemeside saçma zaten.orada erkekler kabul etse bileee donup kalırrr o gecenin kimbişlir kaç kere hayallerini kurduuuu okadr seneeeee bekledi :D bişiler için gevşein duş alın sonraaaa.... xD

Bencede yaniii.. ben evlennceee bnmki beklemezz yaa biliyorum ki beklemeside saçma zaten.orada erkekler kabul etse bileee donup kalırrr o gecenin kimbişlir kaç kere hayallerini kurduuuu okadr seneeeee bekledi :D bişiler için gevşein duş alın sonraaaa.... xD :lepi: delikafadulden Şeniz

ya öldürdün beni gülmekten sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
hem bende ertelenmesi taraftarı değilim yani adı üzerinde 'ilk gece' , hem ertelemek isteyenleri anlayamıyorum ben neyden korkuyosunuz yawww korkmayın bişi olmazzz hem o sizden korksun aklinialirimsmile :sm_cool:

tabi canim tabi, baktim bekar yaziyor senin medeni durumunda, evlende görücem ben seni zemuszemus igne acisi kadar diyip kandirip odaya götürdüler beni... essek ignesiydi sankim mübarek :)

ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
Kandırıkçı kocaya bak...
aklinialirimsmile
Vallahi ben o oyuna gelmem...
delikafadulden
Evlenek hele :oklava: paşa paşa uyuyacak ilk gün.
şakkıdı
O uyumazsa ben uyurum. Otursun paşazâde delikafadulden

uykum var numarasida yaptim ama ozamanda gelinliklemi uyuyacaksin, cikarda uyu tamam dedi, pis pisde bakiyordu ahanda böyle :jeyyar:, ürktüm yok az daha oturacam dedim yine yemedi :1no2:... isini biliyor kalles kocacim sırnaşık şey

uykum var numarasida yaptim ama ozamanda gelinliklemi uyuyacaksin, cikarda uyu tamam dedi, pis pisde bakiyordu ahanda böyle :jeyyar:, ürktüm yok az daha oturacam dedim yine yemedi :1no2:... isini biliyor kalles kocacim sırnaşık şey

Ne çok güldüm ya sana..
Resmen kandırmış seni,olsun mutlusun sonuçtan önemli olan o aklinialirimsmile

haklisin canim, bugün anlattikca gülüyoruz o halimize... allahima binlercekez sükürler olsun cok mutluyuz... :Saruboceq:

benim nişanlıcııım o kadar sene bekliiccek we bide üstüne beni bekliicek..mümmkün değil anaccım..gözleri kapansa yorgunluktan illaki olacak..o kadar sene beklemişim der sırnaşık şeyhiiç sanmam uyuyalım diyarın oluwersin diyeceğini..:roflol:

Aşkımla konusuyoruz ... ilk akşamg erdek öncesi namaz olur ya işte kılmadan olmaz şöyle böyle diye konusuyorum..bana verdiği cevap :) öncebi tane yapalım sonra kılsam:kedi: kaydirigubbakcemile3

eğer çok yorgunsan, düğünde geberdiysen ve gece çok geç geldiysen eve, zaten MECBUREN erteliyosun çünkü bi halt beceremeyip zıbarıp yatıyosun kaydirigubbakcemile3

Ay çok komik ya....delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Demek yemedi.
:jeyyar: Senin koca da pek kurnazmış anacım :roflol:

Ben sormuştum geçen sene ne düşünüyosun sen bu konuda diye... bilmiyorumkismile
Bence ilk gece uyunmalı zaten yorgunsun değil mi dedim. boshayallersmile boshayallersmile

Tabii canım sen nasıl istersen öyle olur demişti. Onca sene bekledin 1 gece mi beklenmesin demişti. şakkıdı

Kandırdı mı bu şimdi beni yani? aklinialirimsmile

Hayallerimi suya düşürme kız eyvahedigeldismile

yorulcak bi şey yok ki gelinliği sana giydiriolar gidion 3 5 oynuon gelinliği damat çıkartıo herşey hazır ohhh gelinin işi kolay yaaaa :)

hayatımda o gün yorulduğum kadar yorulmamıştım inan
evli değilsin sanırım
tabi benim iki yerde oldu
istanbulda nikahımız ve yemeğimiz
eşimin memleketinde de düğünümüz
nikahımızın olduğu gece yola çıkmıştık o yorgunlukla
o 4 gün kendime gelemedim
yorgunluk kınadan başlıyor zaten

Back
X