İlk Gece Ertelenmeli mi Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ılk gece bende hiç yorgunluk olmamştı . belkide o anın veridği heyecandandı opuyorumnanaktan
Sabaha kadar bende eşimde gözümüzü kırpmadık :hulya:
Birleşme olmadı zaten hatta yapamadım desem daha iyi olur
ılla o gece olucak die bişeyde yok zaten. herşeyakışına bıraklmalı.sempatiksalakcinni

O anın heyecanını başka bir güne bırakmamak lazım demi gelinlik filan çıkacak kafada o kadar tokalar filan var sempatiksalakcinni :icecream:

Kısslar düşünüyorumda ben severek evlenecek olmama rağmen ilk geceden tırsıyorum, bide görücü usulü hiç tanımadan belki çok az tanıyarak evlenince korkulmuyomu ?
Mesela babannelerimiz falan kimbilir neler yaşamışlardırmafoldumben

Kısslar düşünüyorumda ben severek evlenecek olmama rağmen ilk geceden tırsıyorum, bide görücü usulü hiç tanımadan belki çok az tanıyarak evlenince korkulmuyomu ?
Mesela babannelerimiz falan kimbilir neler yaşamışlardırmafoldumben

ağlama yahu babannelerimizi sorma fena anlatamıycam o devirde iyiki yaşamamışım. yüzünü bile görmeden evlenmışler.
hem bir kere sen erkeği hizaya getir o gün, o seni değil . güçlü olun kızlar erkekte kım oluyor .:kahve:

ağlama yahu babannelerimizi sorma fena anlatamıycam o devirde iyiki yaşamamışım. yüzünü bile görmeden evlenmışler.
hem bir kere sen erkeği hizaya getir o gün, o seni değil . güçlü olun kızlar erkekte kım oluyor .:kahve:

Dün nişanlımla konuşuyorum, sen ne zaman istersen tabiki canım falan dedi olumunekankayizsmile

Ama sonra ben ona keşke mümkün olsada hiç yapmasak dedim, ne dese beğenirsiniz ?
Kocaman bir ollllddduuuuu caannnııımmmm dedi kötükedihüso

Dedim nolduu hani ben ne zaman istersem o zamandı atıp tutuyodun, tabi tabii gittiği yere kadar gider deyip sırıtıyo yasakkelime

Kıslarrr ben ilk geceye karar verdim nihayet.
olduda bitti maşallah demeye karar verdim. balayını rahat geçirmek için ilk gece olsun bitsin diye düşündüm :emir_bebek:

Kıslarrr ben ilk geceye karar verdim nihayet.
olduda bitti maşallah demeye karar verdim. balayını rahat geçirmek için ilk gece olsun bitsin diye düşündüm :emir_bebek:

aferin sana...
ben adamı böyle gaza getiririm :sm_cool:

Valla öyle oldu biraz ne yalan söyleyeyim :içelim:
Ama kesinlikle sarhoş olmam gerek ondan şüphem yok eyvahedigeldismile

içki kullanmadgım için bişey diyemem ona ..
ama kafan ayık olsa daha iyi degilmi canım yaa
neyse onuda sen bilirsin tatlımyerimseniben

Back
X