İlk Gece Ertelenmeli mi Sizce?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben çıkıyorum kısslar herkeslere iyi akşamlarrrrr
Hemşerim iyi akşamlar, görüşürükopuyorumnanaktan

bu aslında o anki duruma bağlı.gelinde damatta o gece yorgun olurlar kolay değil düğün yapmak :) bence illa o gece olacak ya da olmayacak diye bişey yok.yorgunda olsan sonuçta yatağa girip sarılıp uyumayacak mısın?sonuçta yanında yatan sevdiğin insan ister istemez öpmeye okşamaya başlarsın.bundan sonrası senin ruh haline bağlı.devamını getirebilirsen getirirsin.olmazsada sorun olmaz bir ömür beraber olacaksın ha bir gün önce ha birgün sonra.

bu aslında o anki duruma bağlı.gelinde damatta o gece yorgun olurlar kolay değil düğün yapmak :) bence illa o gece olacak ya da olmayacak diye bişey yok.yorgunda olsan sonuçta yatağa girip sarılıp uyumayacak mısın?sonuçta yanında yatan sevdiğin insan ister istemez öpmeye okşamaya başlarsın.bundan sonrası senin ruh haline bağlı.devamını getirebilirsen getirirsin.olmazsada sorun olmaz bir ömür beraber olacaksın ha bir gün önce ha birgün sonra.

yaşşa arkadaşım ne güzel anlatmışınkaydirigubbakcemile5

eektn güzel özetlemişsin tebrikler kaydirigubbakcemile

valla bende evlenmeden önce düğünden sonra çok yorgun olurum doğrudan yatar uyuruz diyordum evet duş aldık makyaj fln temizlendi pijamalarımızı giydik yattık ama yanında sevdiğin insan yatıyor ister istemez içinde bişiler kımıldanıyor ve sonrası da geliyor.bir arkadaş çok iyi demiş ruh haline bağlı diye evet o sırada ki ruh haline bağlı yorgunluğa hiç bakmıyor.benden demesi hiç plan yapmayın işi daha da zorlaştırırsınız:) evlendik oldu bitti şu an hamileyim bide :)

Ben ilk gece çok çektıreceğim eşime görür gününü.erkeklere hemen teslim olmamak lazım yandı yandı.delikafadulden

Tırsıyoruz ama yinede kıyamıyoruz kendimizi feda ediyoruz yaaa aklinialirimsmile bizde az değiliz hee :delphin:

HAYIR CANIM ASLINDA BİZ ONLARDAN DAHA FAZLA İSTİYORUZ BELKİDE ama şahsen benim böyle bir tecrübem yok o yüzden tırsıyorum. erkeklerde böyle birşey olmadığı için onlar rahatlar Şeniz

valla biz biraz yorgunduk eve gelince hemen o işe girmedik oturduk konustuk falann. 2-3saat sonra oldu herşeyyy .. bende çoook korkuyodum hatta ilk gece o anda oturdum agladım :sm_cool: ertelemek istedim ertesi gece korkmucağına eminsen erteleyelim aşkım dedi baktım haklı nasılsa olcak bian önce olsun dedim o kadarda acımıyo hatta çok hafif bi ağrı ama sonra hemen geçio zatennn :jeyyar:

yaşayanların hepsi aynı şeyi söylüyo ama yaşamayanlar yinede korkuyo ne tuhaf bir şey bu yaa

Back
X