• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gece hakkında

ay bana da sevistikten sonra alaturka tuvalete oturur gibi pozisyon al ikin kaka yapar gibi yatagin ucunda iceri giren pislikler aksin yoksa iltihap kaparsin demislerdi. iyi ki oyle sacma sapan bisey yaomaya kalkmadim adam ilk geceden sogurdu herhalde.

Ben sorun yaşıyorum lütfen yardımcı olur musunuz

kızlar çokkkk utanıyorumm :KK43: ama bunu sorabileceğim kimse yok çevremde sizden başkaa :KK43:
internetten araştırdım ama tam bi bilgi edienemedim, heryerde farklı bişi yazıyor, iki kuzenime sordum onlarda farklı şeyler söylediler, lütfen açık açık cevaplayın :) ilk gece kızlık zarı iltihap kapmasın diye sadece bir kez ilişkiye girin dedi bi ahbabımız, ama ayrıntısını soramadım, yani bi kere derken sadece 1 kere kızlık zarı yırtılsın diye girip çıkcak mı? yoksa tam anlamıyla rahatlayana kadar devam edicezmi?? :KK43: bide ilk geceden sonra ara vermek gerekirmi 2-3 gün iltihap kapmasın diye? yoksa sıkıntı olmazmı? bu yaşımda bu kadar cahil olduğum için ve bu soruları sorduğum için çok utanıyorummm :KK43:
Canım iltihap konusunda bilgim yok ama ilk gece birden yüklenmek senin için iyi olmayabilir eşine rica edersen yavaş yavaş zamana yayarak daha mantıklı olur

Back
X