İlk gece kan gelmedi

Ablamın birkaç ilişki sonrası kanaması olmuş

Çok bilgim yok, merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim. Bu nasıl oluyor, ne anlama geliyor? Ablanızın ilk ilişkilerde kanamayan zarı niye sonradan kanıyor, ilk ilişkilerinde tam birleşme mi olmamış acaba? Teşekkürler.

Tam birleşme olmuş ama yeterince gevşemiş ve ıslanmış. Muhtemelen bu yüzden kanama olmamıştır bu çok yaygın görülen bir şey.

Tam birleşme olmuş ama yeterince gevşemiş ve ıslanmış. Muhtemelen bu yüzden kanama olmamıştır bu çok yaygın görülen bir şey.
Çok teşekkürler. Konudan anladığım kadarıyla kanasa da kanamasa da normal. Kendi arkadaş çevremden, yakınlarımdan duyduğum kadarıyla çoğu ilk ilişkisinde kanıyor ama esnek zar ya da sizin de belirttiğiniz gibi iyi ıslanma-gevşeme nedeniyle kanama olmayabiliyormuş. Tabi, bunun erkekler tarafından da bilinmesi gerekir. Sağ olun.

Bilmeyecek erkekleri hayatımızdan çıkararak tertemiz hava sahası oluşturabiliriz

Bu arada bilgi icin yaziyorum, muhtemelen ilk iliski mutlaka acılı olur, cok acir diye de duymussunuzdur. Herkeste o sekilde olmuyor, bazilarinda hic acı hissi olmuyor ilk iliskide. Bu da ek bilgi olsun

Bu arada bilgi icin yaziyorum, muhtemelen ilk iliski mutlaka acılı olur, cok acir diye de duymussunuzdur. Herkeste o sekilde olmuyor, bazilarinda hic acı hissi olmuyor ilk iliskide. Bu da ek bilgi olsun

İlk gecesini dinlediğimiz arkadaşların çogu dayanılabilecek, azıcık bir acı olduğunu ama sonrasında iyi ki evlenmişim diyecek kadar da zevkli olduğunu söylüyorlar. Ya galiba uyum, anlayış ve sakin olmak acıyı falan önlüyordur. Bilgilendirme için sağ ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…