ilk gece korkusu

yaseminmutlu18

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2014
36
1
6
35
Bartın
düğün zamanı yaklaştıkça streslendim nişalımla konuşuyorum bazen korkuyorum diyorum hani oda rahatlatıyo çok düşünme diyo ama son zamanlarda gün yaklaştıkça yanımda başkalarıda konuşmaya başladı işte ilk gece çekingen olursunuz işte yakınlaşamazsanız bidaha çekinirsiniz hep, filancanınkiler yakınlaşamamamış boşanmış , filancanınkiler doktor falan gitmiş.. temelli korkar oldum ne yapcan ne olcak diye. :(((

Son düzenleme:
düğün zamanı yaklaştıkça streslendim nişalımla konuşuyorum bazen korkuyorum diyorum hani oda rahatlatıyo çok düşünme diyo ama son zamanlarda gün yaklaştıkça yanımda başkalarıda konuşmaya başladı işte ilk gece çekingen olursunuz işte yakınlaşamazsanız bidaha çekinirsiniz hep, filancanınkiler yakınlaşamamamış boşanmış , filancanınkiler doktor falan gitmiş.. temelli korkar oldum ne yapcan ne olcak diye. :(((

sevdiğin adamla evleniyorsan hiç bir sıkıntı yok insan sevdiğine niye yaklaşmasın :44:
Boşanmakta neymiş yok daha neler:9: niye boşansınız şeyyy çekindik birbirmize yaklaşamadık :9:
insan gerilir tabiki ama bukdar dert etmemelisin ve milletin lafına bakma sen içinden geldiği gibi davran herşeyde:54:

Bende korkuyordum şurda 1 ay önce falan, ama artık rahatım. Ne kadar bilgi o kadar iyi :17: Mesela ne kadar korkarsan o kadar kasarsın kendini ve canın yanar diyorlardı. Bende korkmuyorum artık olacağa ne çare :27: Sonuçta sevdiğimiz insanla evleniyoruz, tabi çekingenlik illaki olacak. Boşanma mı :53:
Oha artık :27: Canım bu kadar korkunun ecele faydası yok, rahatla biraz. Düğününe çok az kalmış zaten.. Herşey güzel olacak diye motive et kendini :34:

Ya millet birilerini korkutmaya bayılıyo. Sen kimsenin lafına bakma rahat ol sıkma kendini. Sen stres yaparsan kendini sıkarsan acır tabi eşinden uzaklaşırsın bu sefer

Anlatilanlarin hepsi sehir efsaneleri canim, aynen erkeklerin askerlikle ilgili yapmayanlara abartili anlatimlari gibi..
Mutluysan, saglikliysan, daha ne olsun..
oncesinde istersen bir ebe yada dr.a git muayene ol, bu cok normal bi durum..
dunyanin en ozel en zevkli seyidir cinsellik..
Birak kendini sevdiceginin kollarina, dokun ona, sicakligini hisset..
daha acik yazamiyorum isteyne ozeldende yazabilirim..
sevgiler..

cevrendekılerın lafını dınlersen bırak ılk gunu kac hafta belkı aylarca yapamazsın canım hersey beyınde bıtıyor bende taze gelınım soylenenlere hıc kulak asmadım sadece bı arkadasımdan yardım aldım kendısı vajismusdu doktora tedavı oldu ve tek yapmam gereken seyının nefes alıp vermek oldugunuu soyledı nefes alınca rahım kapanıyor verınce acılıyor aklında bulunsun eger zorlanırım canım yanar dıyorsan bel kısmına bı yastık koyabılırsın ılk gun ıcın daha rahat olur

Back
X