• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk gece korkusu nasıl yenilir

fatozi1207

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2025
5
0
1
25
Merhaba
25 yaşındayım ve tam bir ay sonra düğünüm var nişanlımla konuşuyoruz illa ki bir şeyler yaşadık ama hiç ileriye giden şeyler değildi hiç ilişkim olmadı ilk gün nasıl olacak ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum merak ettiğim herkes kasma vs yazmış o ilk gün bi şekilde oldu diyelim o an işin sonu gelene kadar yapacak mıyız görev tamamlandı diyip bırakacak mıyız ? Bir de ilk gün yaptıktan sonra mesela bi iki saat sonra yada ertesi gün tekrardan yapılır mı yoksa iyileşmesi vs gerekli mi ? Nolur yardım edin

Rahat hissedersen İstediğin kadar yapılır, merak etme güzel bı başlangıç yaparsanız nasıl olduğunu bile anlamazsın, rahat hissettiğin kadar gidersin rahatsız hissedince mola verip daha sonra devam da edebilirsiniz, tabii gebelik planın yoksa korunmayı da unutma, mutluluklar inşallah güzel bı evlilik hayatın olur

Merhaba
25 yaşındayım ve tam bir ay sonra düğünüm var nişanlımla konuşuyoruz illa ki bir şeyler yaşadık ama hiç ileriye giden şeyler değildi hiç ilişkim olmadı ilk gün nasıl olacak ne yapmam gerekiyor çok korkuyorum merak ettiğim herkes kasma vs yazmış o ilk gün bi şekilde oldu diyelim o an işin sonu gelene kadar yapacak mıyız görev tamamlandı diyip bırakacak mıyız ? Bir de ilk gün yaptıktan sonra mesela bi iki saat sonra yada ertesi gün tekrardan yapılır mı yoksa iyileşmesi vs gerekli mi ? Nolur yardım edin
kendinizi sevişmeye mecbur hissetmez ve akışına bırakıp ön sevişmeyi uzun tutarsanız hiç anlamazsınız nasıl olup bittiğini.
püf nokta bence ön sevişmeyi uzun tutup artık sizin eşinize "hadi" demeniz lazım, sizin sınırlarınıza ve isteklerinize saygı duymalı.

Merhaba
Öncelikle bunu görev gibi düşünmeyin. Nişanlınıza endişelerinizden bahsedin. Onun sakince davranması lazım ön sevişmeyi uzatın, bol bol bedeninizi keşfedin , sarılın öpüşün vs. Siz kendinizi kasıp kapatmazsanız nişanlınız da odun gibi davranıp acele etmezse çok güzel bir ilk gece yaşayabilirsiniz. Mutluluklar dilerim hayırlı olsun.

Öncelikle bunu görev gibi düşünmeyin. Nişanlınıza endişelerinizden bahsedin. Onun sakince davranması lazım ön sevişmeyi uzatın, bol bol bedeninizi keşfedin , sarılın öpüşün vs. Siz kendinizi kasıp kapatmazsanız nişanlınız da odun gibi davranıp acele etmezse çok güzel bir ilk gece yaşayabilirsiniz. Mutluluklar dilerim hayırlı olsun.

Teşekküf ederim öncelikle inşallah oeki şey sormak istiyorum yani tamam gevşeyeceğiz rahat olacağız ön sevişme uzun olacak ama genel olarak acıdan ziyade zevk almaya ne zaman başlarım yani balayında olacağız açıkcası kötü geçsin de istemiyorum ilk gün yaptıktan sonra ikinci gün düzelmiş olur muyum yani acı hisseder miyim normal artık devam edebilir miyim

kendinizi sevişmeye mecbur hissetmez ve akışına bırakıp ön sevişmeyi uzun tutarsanız hiç anlamazsınız nasıl olup bittiğini.
püf nokta bence ön sevişmeyi uzun tutup artık sizin eşinize "hadi" demeniz lazım, sizin sınırlarınıza ve isteklerinize saygı duymalı.
Teşekkür ederim öncelikle inşallah peki şey sormak istiyorum yani tamam gevşeyeceğiz rahat olacağız ön sevişme uzun olacak ama genel olarak acıdan ziyade zevk almaya ne zaman başlarım yani balayında olacağız açıkcası kötü geçsin de istemiyorum ilk gün yaptıktan sonra ikinci gün düzelmiş olur muyum yani acı hisseder miyim normal artık devam edebilir miyim

Rahat hissedersen İstediğin kadar yapılır, merak etme güzel bı başlangıç yaparsanız nasıl olduğunu bile anlamazsın, rahat hissettiğin kadar gidersin rahatsız hissedince mola verip daha sonra devam da edebilirsiniz, tabii gebelik planın yoksa korunmayı da unutma, mutluluklar inşallah güzel bı evlilik hayatın olur
Yani kızlık zarı gittikten sonra devam etmeli miyiz o bana mı kalmış yada o gün bıraksak ertesi gün ben normal bi şekilde yapabilir miyim

Bunu görev yada atlatmak zorunda olduğunuz bir olay gibi düşünmeyin.Sevdiğiniz insanla sevişeceksiniz kötü birşey degil.Ön sevişmeyi uzun tutun yeterli ıslanma olmazsa kayganlaştırıcı kullanın.Devam edip etmemek tamamen size kalmış.Ertesi günde devam edebilirsiniz hic bir engel yok.Eşiniz anlayışlı olsun yeterki sert davranmasın.En güzel zamanlar valla tadını cıkarın bol bol sevişin 😂Mutluluklar diliyorum 🌺

Yani kızlık zarı gittikten sonra devam etmeli miyiz o bana mı kalmış yada o gün bıraksak ertesi gün ben normal bi şekilde yapabilir miyim
Rahat hissedersen devam edebilirsin, istediğin kadar yapabilirsin, tamamen senin isteğine hissine bağlı, ön sevismeyi yavaştan alın, biraz rahatlayın daha rahat olurr

Teşekküf ederim öncelikle inşallah oeki şey sormak istiyorum yani tamam gevşeyeceğiz rahat olacağız ön sevişme uzun olacak ama genel olarak acıdan ziyade zevk almaya ne zaman başlarım yani balayında olacağız açıkcası kötü geçsin de istemiyorum ilk gün yaptıktan sonra ikinci gün düzelmiş olur muyum yani acı hisseder miyim normal artık devam edebilir miyim
Bu tamamen kişiye ve anatomisine bağlı.
Ben ilk seferimde hiç acı hissetmedim. Ama zevk de almadım. Hatta "bu muymuş" dedim :D Zevk almak alışmakla beraber geliyor, ben ikinci üçüncü seferimde anca ne olduğunu anlamaya başladım.

Siz kendinizi, eşiniz sizi tanıdıkça zevk de artacak. Neyi sevip sevmediğinizi öğreneceksiniz.

İkinci günde acıması da yine size bağlı, bunu yaşamadan göremezsiniz maalesef. Ama acımasına odaklanmayın, ne zaman acıyacak diye beklemeyin. Kendinizi o ana bırakın. Eşiniz sakin ve yumuşak yaklaşırsa zaten güzel bir deneyim yaşarsınız.

Zar gittikten sonra eşiniz zaten girmiş olacak. Eğer ağrınız olursa durmasını rica edersiniz. Eğer durmasına ihtiyacınız olmazsa da devam edersiniz. Bunlar önceden planlanıp karar verilecek şeyler değil.

İlk birkaç ilişkide kanamanız olabilir, bu da normal, dert etmeyin.

Yalnız eğer prezervatifle korunacaksanız, prezervatifin eşiniz girmeden önce takılması gerekiyor, boşalmadan önce değil. Ona dikkat edin.

Teşekkür ederim öncelikle inşallah peki şey sormak istiyorum yani tamam gevşeyeceğiz rahat olacağız ön sevişme uzun olacak ama genel olarak acıdan ziyade zevk almaya ne zaman başlarım yani balayında olacağız açıkcası kötü geçsin de istemiyorum ilk gün yaptıktan sonra ikinci gün düzelmiş olur muyum yani acı hisseder miyim normal artık devam edebilir miyim
ben hiç acı hissetmemiştim.
bence beyninizi "acı hissedeceğim" önyargısından uzaklaştırmanız lazım.
zamanla vücudunuzu keşfettikçe de daha çok zevk alacaksınız.
ben 37 yaşındayım, her yıl daha iyi oluyor.

Merhaba
ilk gün bi şekilde oldu diyelim o an işin sonu gelene kadar yapacak mıyız görev tamamlandı diyip bırakacak mıyız ?
gorev ne ya allah seni ne yapmasin
işe görev gibi bakarsan ne keyif alirsin ne yaşadığın iliski birseye benzer
e ne mutlu gün. gelmissiniz balayina, tatli sozler uzun uzun ön sevişme falan. adam tam içeri girdi "hee oldu tamam, sen git elinle devam et" mi diyeceksiniz?
ayrica cogu insanda ne kan olur ne aci (mesela ben) . kendini kasarsan kötü gecer. bir arkadasim vardi daha hayatinda kimse yokken bile cok korkardi hep anlatirdi. sonra (madem bu kadar korkuyorsun ne acelen var) 22 yasinda gitti hic de sevmediği biriyle sirf laf olsun diye evlendi. sonra anlatti mesela oldukca kötü gecmis. o kiza da derdim, tek çare durumu normallestirmek - gözde buyutmemek ve anin tadini cikarmaya calismak. Kendini sıkar kasarsan tabii ki canin acır.
seyi düşün abbde gencler lise mezuniyet töreninde arabada sevisiyor 😅 bizim gibi olmayan toplumlarda bu surec zevk ile baglantili aci ile degil. ama iste vajina da kastan ibaret. kasi da yonetem beyin. sen kusaklar kuşaği cocugunu küçük yasta tanımadığı insanlarla evlendirirsin - ne nedir bilmeyen cocuklar elini bile tutmadığı kisinin kadini olursa, kizini bekaret namustur diye yetistirir bisiklete binmesini bile yasaklarsan, evden cikarken küçük erkek kardesi kirmizi kurdele takip aglarsa vs tabii ki tüm ülkedeki herkes korku filmi gibi hikayeler duyar. bence tamamen insanin kaslarını sikmasi, bilgisiz ve hazir olmadan iliskiye girmesiyle alakali.

Son düzenleme:
gorev ne ya allah seni ne yapmasin
işe görev gibi bakarsan ne keyif alirsin ne yaşadığın iliski birseye benzer
e ne mutlu gün. gelmissiniz balayina, tatli sozler uzun uzun ön sevişme falan. adam tam içeri girdi "hee oldu tamam, sen git elinle devam et" mi diyeceksiniz?
ayrica cogu insanda ne kan olur ne aci (mesela ben) . kendini kasarsan kötü gecer. bir arkadasim vardi daha hayatinda kimse yokken bile cok korkardi hep anlatirdi. sonra (madem bu kadar korkuyorsun ne acelen var) 22 yasinda gitti hic de sevmediği biriyle sirf laf olsun diye evlendi. sonra anlatti mesela oldukca kötü gecmis. o kiza da derdim, tek çare durumu normallestirmek - gözde buyutmemek ve anin tadini cikarmaya calismak. Kendini sıkar kasarsan tabii ki canin acır.
seyi düşün abbde gencler mezuniyet töreninde arabada sevisiyor 😅 bizim gibi olmayan toplumlarda bu surec zevk ile baglantili aci ile degil. ama iste vajina da kastan ibaret. kasi da yonetem beyin. sen kusaklar kuşaği cocugunu küçük yasta tanımadığı insanlarla evlendirirsin - ne nedir bilmeyen cocuklar elini bile tutmadığı kisinin kadini olursa, kizini bekaret namustur diye yetistirir bisiklete binmesini bile yasaklarsan, evden cikarken küçük erkek kardesi kirmizi kurdele takip aglarsa vs tabii ki tüm ülkedeki herkes korku filmi gibi hikayeler duyar. bence tamamen insanin kaslarını sikmasi, bilgisiz ve hazir olmadan iliskiye girmesiyle alakali.
tamamen katılıyorum bu yoruma.
bende de kan ve acı hiç olmadı. öyle sanki daha önce de oluyormuş geçip gitmişti.

sonuna gitmek zorunda değilsin. rahat olduğun kadar, rahat oldugun yere kadar git. gerildiğin yerde dur. ben ilk gece tam birleşme olmadan heyecandan mı korkudan mı bilmiyorum ama elim ayağım uyuşmaya basladı ve durdurdum esimi. sonrasında oturup sohbet ettik vs derken tekrar yakınlaştık ve oldu. kafanızda büyütmeyin. dünyanın en doğal seyi. abartılacak, korkulacak bir durum değil.

biz ilk bir hafta günde 3-4 kez yapıyorduk 😂😂 tamamen size kalmış. istediğiniz kadar yapın

Biraz acı olur ölmezsin kuzuum merak etme bu kadar kaygı stress fazla alkol falan al gevşe biraz o gun

Back
X