Doğum kontrol hapı ile başlayabilirsiniz. Prezervatif ilk zaman da sizi rahatsız edebilir. Sonrasında tercih edebilirsinizMerhabalar kızlar
Bu konuda belki defalarca yazıldı ama kendi postumu açmak istedim ve sizin fikirlerinizi deneyimlerinizi öğrenmek istedim ilk gece kızlık zarı bozulup kan geldikten sonra ilişki yarıda kesilmeli mi ? Bazı yerler de hatta 2 3 gün ilişkiye girilmemeli falan yazıyor bu konu hakkında bilgilendirebilir mısınız.Diger bir sorum ilk gece prezervatif kullanmak korunma yöntemi hap düşünmüyorumama ilk gecede prezervatif olmali mi bilemiyorummm yardim ricaaa :))
Hepinizi opuyorumm
Çok mu acıdı senin canın bakimCanin aciyabilir ama devam et 2-3 gun iliskiye girmemek sacma
Herkesin Cani acidi
O gece birdaha birsey yasayanin agzini kirsinlar dedimÇok mu acıdı senin canın bakim
Ne diyoruz acısa da öldürmezO gece birdaha birsey yasayanin agzini kirsinlar dedim
Hatta arkadasima demistim oda demisti tek seninmi canin aciyor manyakmisin devamkeeeoyle bir aciydi ama simdi ben kosturuyorum pesinden
O aci daha guclu yapiyor raki gibiNe diyoruz acısa da öldürmez
Öldürmeyen acı güçlendiriyor işteO aci daha guclu yapiyor raki gibi
Beni korkutmayınnnnnO gece birdaha birsey yasayanin agzini kirsinlar dedim
Hatta arkadasima demistim oda demisti tek seninmi canin aciyor manyakmisin devamkeeeoyle bir aciydi ama simdi ben kosturuyorum pesinden
Korkma kendini kasma herkeste aci olcak diye bisey yok rahatla birde on sevismeyi cok uzun tut kendin istedigin zaman birak kendini birde ara verme uc dort gun yapmayalim canim yaniyor felan diye bu onemliBeni korkutmayınnnnn
korkacak bir şey yok.Beni korkutmayınnnnn
Yoo acımayabiliyor. Kendi tek kişilik tecrübenizle milyarlarca kadını genellemeyin rica ediyorum.Korkucak bişey yok ama hiç acımıyorda değil arkadaşlar kendimizi kandrmayalımjel işe yarıyor ama kolaylaştırıyor
Çatısı dar olanlar için konuşayım o zamanYoo acımayabiliyor. Kendi tek kişilik tecrübenizle milyarlarca kadını genellemeyin rica ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?