İlk gece

Duvar hissi gayet normal.2 saniye sıkacaksın dişini bu kadar.
İki saniye mi gerçekten eğer öyletse sıkarım dişimi tabi de sanki girene kadar vs zorlücakta bi kaç dk sürcekmiş gibi . O ilk girişi geçti mi sıkıntı kalmıyor zaten di mi vajina açılıyor ve gerisi giriyor

Çok dar giremez gibi düşündüğün yerden koca bebekler çıkıyor. Sen küçük göründüğüne bakma. Çok genişleyen bir yer. O an sadece ne kadar genişleyebildiğine hayret ederek dene. Bak şimdi ben 2 normal doğumdan sonra yarın daraltma operasyonu geçireceğim. Bu günlerin keyfini çıkar.
Zatem sizler söyleyince çok basitmiş falan dedim . Lazer ağrısına dayandıysam bu daha basittir diye kendi kendimi telkin editoeum :d ama bakalım sonuç böyle olcak mı

Vajinismus bildiğim kadarıyla deniyorlar hatta biraz ilerliyorlar bile ama duvar varmış gibi hissediyorlarmış ve girmiyormuş. Ben deneyemedüm bile ama tani olmazsa dediğiniziyapacağım. Öncelikle kayganlaştırıcı vs ile deneyeceğim. En kolay pozisyon ne ise onunla deneyeceğim ama yaşuan arkadaş varsa bu durumu hangi yöntem daha kolaydı belki bilgi verebilir
Vajinismus olmasanız da geliyor o duvar hissi.o duvar hissine rağmen devam edeceksin işte.açılması gerek.vajinismus olduğun için drğil yani o his.

Ağlayacak ne var bunda, verdiği acı hiçbir şey iki saniyede olup bitiyor. Ay uy diye kalkıp ağlayıp kaçarak sadece evliliğe travmalı bir başlangıç yapıyorsunuz. İnsanoğlunun en büyük zevki bu, sandığınız kadar ağrılı acılı bir şey olmayacak

Dalga gecilecek bi konu gormuyorum ortada oncelikle , herkesin basina gelebilir bu durum bebek yağıyla deneyebilirsiniz korkunuzdan dolayı acı hissedebilirsiniz ama bunu kolay atlatmak icin bebek yagi faydalı
Ay saçmalamayın lütfen ne bebek yağı.
Bunun için üretilmiş kayganlaştırıcılar dururken bebek yağıyla enfeksiyon kapıp hepten soğusun seksten

Arkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..
Ön sevişmeyi uzun tutun gerçekten korkulacak hiçbi şey yok. Dünyanın en basit olayı hatta çünkü vücudumuz buna endeksli ☺️

Hiç ağlama!
Rahat ol ve kontrol sende olsun, ön sevişmeyi mümkün olduğunda uzun tutun ve hazır olduğunda sen üstte olacak şekilde yavaş yavaş al içine, daha kolay olacaktır.

Şuan bana penis parmaktan daha as korkutucu geliyor inanın. Kendi kendime yapamam onun penisi sokması daha rahat gibime geliyor. Ben kendim parmağımı sokamam
Abartma bu kadar, önce bir parmak, sonra iki parmak ve sonra daha derine itecek şekilde sürekli alıştırma yapman lazım, el ile yapamam diyorsan internetten yapay dildo penisler var al dene...

Ağlayacak ne var bunda, verdiği acı hiçbir şey iki saniyede olup bitiyor. Ay uy diye kalkıp ağlayıp kaçarak sadece evliliğe travmalı bir başlangıç yapıyorsunuz. İnsanoğlunun en büyük zevki bu, sandığınız kadar ağrılı acılı bir şey olmayacak
O kadar kısa mı verdiği acı

Arkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..
Bir uzmandan yardım alın bence. Zorlayıp yaparsanız daha kötü olacaktır.

Olayı doktor boyutuna taşırsam gözümde daha da büyür diye korkuyorum daha çok yeni çünkğ
Söyle düşün Bir hastalığın var evde hallederim diyorsun. Aylarca gitmiyorsun.sonra hastalık başka alanlara da yayılmış. Ve daha çok uğraşıyorsun. Mesela benim doğum korkum vardı. Doğumla ilgili ne bir şey okudum ne destek aldım. Ama şimdiki aklım olsa destek alırdım kurslara giderdim

Söyle düşün Bir hastalığın var evde hallederim diyorsun. Aylarca gitmiyorsun.sonra hastalık başka alanlara da yayılmış. Ve daha çok uğraşıyorsun. Mesela benim doğum korkum vardı. Doğumla ilgili ne bir şey okudum ne destek aldım. Ama şimdiki aklım olsa destek alırdım kurslara giderdim
Aylarca değil ama 3. Günümüz henüz. İlk iki gün düğün yorgunluğu sebebiyle yolculuj vs derken denemedik bile . Sadece dün denedik ilk kez onda da izin vermedim

Back
X