- 29 Haziran 2022
- 3.637
- 2.030
- 83
- 32
- Konu Sahibi brcubrcu0101
Ne bileyim bir an hiç olmicakmış gibi hissettim berbat bir hisBunda ağlayacak ne var Allah aşkına. Ağlayacak daha güzel sebepler bulun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bileyim bir an hiç olmicakmış gibi hissettim berbat bir hisBunda ağlayacak ne var Allah aşkına. Ağlayacak daha güzel sebepler bulun
Forumdaki yazıları okuyunca aylarcamolmayanlar doktora gidenler egzersizler vs derken daha da canım sıkıldı açıkçasıİlk gece denedik biraz ağrı ve kanama oldu ve bu beni korkuttu(bu sizi korkutmasın lütfen herkesin aynı olmuyor).sonraki günler birleşmeden korktum hep.bi kaç denemeden sonra oldu.tabi burda eşin yaklaşımı da çok önemli onun sizi sakinleştirmesi ve devam ettirmesi lazım bence.o da sizi düşünüyor ama istersrn yapmayalım demek bence sanki büyük bi şey olacakmış gibi sizi korkutuyor.bana güven,çok güzel olacak diyip sakinleştirsinbi de şöyle düşünün korkacak bir şey olsa yer yüzünden kadınların neredeyse hepsi bunu yapmazdı.
Şartla zaten ilk yaptığın bir şey sonuçta canının yanmasını istemiyorsan kontrol sende olsun ve minik minik yaparak adımları büyült .Alkol falan aldık hiçbir şey kullanmadık direkt olsun diye hazırladım kendimi. Şimdi o moda girmeden dediğiniz gibi mi yapayım ama o şekilde de kendimi şartlamış gibi olmicak mıyım
Gerçekten bu kadar kolay mıİlk gece denedik biraz ağrı ve kanama oldu ve bu beni korkuttu(bu sizi korkutmasın lütfen herkesin aynı olmuyor).sonraki günler birleşmeden korktum hep.bi kaç denemeden sonra oldu.tabi burda eşin yaklaşımı da çok önemli onun sizi sakinleştirmesi ve devam ettirmesi lazım bence.o da sizi düşünüyor ama istersrn yapmayalım demek bence sanki büyük bi şey olacakmış gibi sizi korkutuyor.bana güven,çok güzel olacak diyip sakinleştirsinbi de şöyle düşünün korkacak bir şey olsa yer yüzünden kadınların neredeyse hepsi bunu yapmazdı.
Öyle deneyelim o zaman ben heo bahsettiğiniz şekilde daha kötğ olur diye düşünğyordumŞartla zaten ilk yaptığın bir şey sonuçta canının yanmasını istemiyorsan kontrol sende olsun ve minik minik yaparak adımları büyült .
Dediğim gibi ben alkolle hallettim. Siz daha fazla için o zaman. Eşinizde ne güzel anlayışlı. Kendinizi kodlamayin bu şekilde olmuyor diye. Ben baya içmiştim o gece valla Çakır keyfinin bi tik üstüydüm vallahiNasıl geçti sizin. Evet alkol alarak denedim zaten ama tam değdirdiği an girmez diye ağlamaya vaşladım 5 saattir de ağlıyoeum
ilk ilişkilerle sonraki ilişkiler aynı şeyler değil şimdi.evet yine de herkes yapıyor.Zaten kendi kendime diyorum ki bu kadar zor bir şey olsaydı bunca insan yapmazdı hele ki bunca insan mutlu olarak yapmazdıZ kendimi buna adapte etmeye çalışıyorum ama neden böyle oldu bilmiyorum. İsteksiz biri de değilim
Arkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..
Kas gevsetici alArkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Aranızda başına gelen var mı bilmiyorum ama 2 yıllk ilişkimizden sonra yeni evlendik 3 gün oldu hala ilişkiye giremedik benim korkumdan dolayı. Nasıl atlatabilirim? Sadece bir kez denedik onda da girecekken izin vermedim . Darmadığınım canım çok sıkkın hiç bu kadar kötü hissetmemiştim kendimş. Eşimi fazlasıyla seviyorum ve ona aşığım. O da aynı şejilde. O da bana kıyamıyor ve istemiyorsan hapmayalım diyip hemen duruyor . Ne yapmam gerekiyor şuan hiç bilmiyorum. Aranızda yaşayan varsa nasıl atlattığını yazabilir mi lütfen ..
Gerçekten acısı o kadar az mı? Yani girişine getirdiğinde sanki girmesi imkansızmıl gibi oluyorum etimi falan delcek gibi oluyorumbebe yağı tavsiyesine katılmıyorum çünkü bu yağ cilt için vajen içi ph ı ile uyumlu değil, tahriş ve enfeksiyona neden olabilir. eczaneden bir kayganlaştırıcı ürün alın, su bazlı veya büyük marketlerde de satılanlar var prezervatiflerin yanında. Eğer korkunuz acı ile ilgili ise şöyle şöyleyim, siz ağda yaptırdıysanız veya kaş aldırdıysanız ve acısına katlatabildiyseniz bu sizin için çerez nohut. Eğer yine de hiç olmuyorsa bir uzmandan destek almalısınız.
Niye korkuyorsunuz?Arkadaşlr merhaba, dalga geçmeden sadece gerçekten yardımcı olacaklar yazabilir mi?
Oldu sürtünme vs her şey oldu çokta zevk aldım ve dediğim gibi isteksizde değilim istiyorum yani. Sürtünmede de bazen ağrı oluyordu hatta belki sürtünme daha ağrılıdır hilemiyoeumBu bir görev değil ya, daha önce cinselliğinizi hiç keşfetmediniz mi? Ne bileyim hiç zevk almıyor musunuz? Burada saçma geliyor ama sürtünme olayı da mı olmadı zevk verir öyle başlamanız lazım sizin kendi keyfinize odaklanmanız lazım.
Bu görev değil bu keyif çünkü
Ağrı olayından. Dokunduğumda çok dar olduğunu görebiliyorum nasıl girecek ki vs diye kafamda büyütüyorumNiye korkuyorsunuz?
Sürtünme de ağrı varsa baskı çok oluyordur önce eş eliyle yapsın her şey gir cık değil biraz alkol alın sonrasında iş biraz eşe düşüyorOldu sürtünme vs her şey oldu çokta zevk aldım ve dediğim gibi isteksizde değilim istiyorum yani. Sürtünmede de bazen ağrı oluyordu hatta belki sürtünme daha ağrılıdır hilemiyoeum
Oradan çocuk çıkıyorAğrı olayından. Dokunduğumda çok dar olduğunu görebiliyorum nasıl girecek ki vs diye kafamda büyütüyorum
ilk başta biraz acır daha çok acıyacakmış gibi gelir insana ama o kadardır yani. Hele kaş aldıran cilt bakımı falan yaptıran kızların ilk geceden korkmasına çok gülerim valla gerçekten. Ne acılara katlanıyoruz güzelleşeceğiz diye onların yanında çerez nohut vallahi billahi. Önsevişmeyi uzun tutun, kafayı da takmayın.Gerçekten acısı o kadar az mı? Yani girişine getirdiğinde sanki girmesi imkansızmıl gibi oluyorum etimi falan delcek gibi oluyorum