İlk gece

Tamam bu sizin tercihiniz olabilir ama sorduğu şeyi ben de merak ettim. Bu hassasiyetiniz sizin hayatınıza alacağınız erkek için de geçerli olmalı o zaman. Onun daha önceden ilişkiye girip girmediğini nasıl anlayacaksınız? Nasıl emin olacaksınız ve bu hassasiyet çerçevesinin hangi sağlamlığında o kişiye güvenip ailenize alacaksınız? Hadi kadında anlamanın zar dışında başka yolları da var peki erkek ne olacak?

Başka yol ne? Nasıl anlaşılır ki başka?

Ülkemizde bekaret konusu önemli. Benim içinde bir kadının nikahsız cinsellik yaşamış olması sorundur. Ben dini hassasiyeti olan bir insanım. Karşımdaki insanında bu açıdan Allah' tan korkması benim için önemlidir. Çünkü nikah olmaksızın cinsel deneyim yaşamış bir insan için dini ve toplumsal değerler en azından bu konu için önemsizdir ve ben hayatıma, aileme alacağım insanla ortak değerlerim olsun isterim.

Cinsellik olmaksızın bekaretini kaybetmiş olmak önemli değil bana göre. İnsanın başına herşey gelebilir. Yalnız karşınızdaki insanın bunu anlayacak kapasitede olması gerekir. Yoksa gelecekte başı çok ağrır insanın.

Aslında buradaki konu evlenmeden önce başkasıyla yatıp bakire olup olmaman değil, kız birlikte olmamış ama kızlık zarı var mı yok mu emin değil ve kan gelmezse diye korkuyor. Kocası ne tepki verecek diye korkuyor nednen çünkü bizim toplumumuz için o zar hayat memak meselesi. Zarın kadar ederin var.

Acı olan bu işte, severek evlendiğimiz adamlar bile bizi bir kanla ölçüyor, ederimiz akacak bir damla kan. Acı değil mi bu ya? Hani başka sebeple kızlık zarın yırtıldı ya da zarın esnek hiç yırtılmayacak (normal doğum yapmasan bile), ya da doğuştan zarın yok o zaman yandı gülüm keten helva. Kaç kadın bu sebeple dövülüyor hatta öldürülüyor.

Başka yol ne? Nasıl anlaşılır ki başka?
Hani toplumda diyorlar ya öyle abuk sabuk yok şunu yaparsan böyle olur, böyleyse şöyledir falan gibi trollvari batıl şeyler, uydurma birkaç şey söyleyip ironi yapacaktım ama sen önce davrandın sormakta :KK53: Çok emin konuşmalar yapılıyor milletin yatak odası hakkında.

Hani toplumda diyorlar ya öyle abuk sabuk yok şunu yaparsan böyle olur, böyleyse şöyledir falan gibi trollvari batıl şeyler, uydurma birkaç şey söyleyip ironi yapacaktım ama sen önce davrandın sormakta :KK53: Çok emin konuşmalar yapılıyor milletin yatak odası hakkında.

Valla ben onları da bilmiyorum. Acemilik falan belki bir derece ama onun da taklidini yapmak çok kolay yahu.

Aklıma bunu görünce, bundan bir süre önce yine ilk gece ile alakalı spekülasyonlardan kaynaklanan bir konu açılmıştı. Kızcağıza demişler ki yok kanlar duvara fışkırıyormuş, et parçalarıyla beraber yukarıdan yağmur gibi yağıyormuş, yok o kadar çok acıyormuş ki bir hafta yürüyemiyorlarmış, yürüse bile ilişkiye girdiğini herkes yürüyüşünden anlıyormuş falan da filan. :KK53:
Gorende bakü-ceyhan petrol boru hattı giriyor zanneder :))) tobe tobeee yaaa şehir efsanelerine bak ;))

Aslında buradaki konu evlenmeden önce başkasıyla yatıp bakire olup olmaman değil, kız birlikte olmamış ama kızlık zarı var mı yok mu emin değil ve kan gelmezse diye korkuyor. Kocası ne tepki verecek diye korkuyor nednen çünkü bizim toplumumuz için o zar hayat memak meselesi. Zarın kadar ederin var.

Acı olan bu işte, severek evlendiğimiz adamlar bile bizi bir kanla ölçüyor, ederimiz akacak bir damla kan. Acı değil mi bu ya? Hani başka sebeple kızlık zarın yırtıldı ya da zarın esnek hiç yırtılmayacak (normal doğum yapmasan bile), ya da doğuştan zarın yok o zaman yandı gülüm keten helva. Kaç kadın bu sebeple dövülüyor hatta öldürülüyor.
İşte buna suizan deniyor ve haramdır. Çok üzücü gerçekten.

Valla ben onları da bilmiyorum. Acemilik falan belki bir derece ama onun da taklidini yapmak çok kolay yahu.
Ciddiyete dönecek olursam evet, birkaç sayfa önce biri yazmıştı işte acı duyabilir, tecrübesizdir falan bu tavırlardan anlarsın zaten demişti ama açıkçası buna kafa yormak bile gereksiz. Yani sevdiğim insanla özel bişey yaşayacağım, ay acaba acemi mi, acı mı çeker, dar mı geniş mi, elastik mi bunlarla uğraşacak yer yok benim beynimde. (erkek olsam)

Bekaret meselesi bana o kadar ilkel geliyor ki ciddiye dahi alamıyorum artık, leğene otur baloncuk çıkarsa kesin bakire gibi salak esprilerle cevap veresim geliyor.

Hahah neymiş bunlar kızz merak ettim ben :d hiç duymamıştım bu şehir efsanelerini :KK45:

Ciddiyete dönecek olursam evet, birkaç sayfa önce biri yazmıştı işte acı duyabilir, tecrübesizdir falan bu tavırlardan anlarsın zaten demişti ama açıkçası buna kafa yormak bile gereksiz. Yani sevdiğim insanla özel bişey yaşayacağım, ay acaba acemi mi, acı mı çeker, dar mı geniş mi, elastik mi bunlarla uğraşacak yer yok benim beynimde. (erkek olsam)

Bekaret meselesi bana o kadar ilkel geliyor ki ciddiye dahi alamıyorum artık, leğene otur baloncuk çıkarsa kesin bakire gibi salak esprilerle cevap veresim geliyor.

Hohohahaahaha sanki zar tıkıyor orayı tıpa gibi. Yemin ediyorum gerizekalılıktan başka bişey değil.

Hahah neymiş bunlar kızz merak ettim ben :d hiç duymamıştım bu şehir efsanelerini :KK45:
Leğene oturt, ıkındığında baloncuk çıkarsa esnek dahi olsa kesin bakiredir, sıfırdır, ambalajlıdır. :D
Başkalarının tercihi onları ilgilendirir ama erkekte ben tecrübeli isterim arkadaş. Adam odun gibi sadece tek bişey bilmesin. :KK53:

Back
X