- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi tuana951453

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve siz hiç meal tefsir okumamışsınız. Istediğiniz hayatı yaşayın. Dinde zorlama yoktur. Ben böyle düşünüyorum, böyle yaşıyorum. Selamlar...Demagojinin kelime mânâsını yazayım size: Bir kimsenin ya da topluluğun duygularını kamçılayarak, okşayarak, ona ya da onlara gerçekdışı şeyler söyleyerek onu ya da onları kendine çekmeye çalışma. Ben gerçekleri söylüyorum. İslâm'ın 5 şartı yok mu? Peki bunların neresinde cinsellik kaideleri? İslâmiyette nikâhsız birliktelik kesinlikle yoktur. Âmenna! Yalnız bunun İslâmiyet'teki tekabülü günahtır. Müslüman olmamak değil. İslâmiyet'te inmiş ilk ayette de ''Oku!''diyor bu arada. Oku, öğren; öğrenki yanlışı doğru sanma; öğrenki, insanları dinimden soğutma! Benim bildiğim İslâmiyet anlayışı bu.![]()
malız ya biz paketi ilk açan olmak önemli olan..
Ya ben bunun günah işlemiş ondan istemem olduğunu düşünmüyorum. Bir kişinin bunu yapıp yapmaması anca günah konusuna bir örnek olabilir yani kendi yaptığı şeyin sonucu olabilir. Eşinin birlikte olmuş mu olmamış bunu bilme ve ona göre hareket etme kısmı kişinin tamamen kişisel tercihidir. Yani bunu tamamen kendisi için istiyordur kesinlikle. Ya da benim hayatımda hiç kimse olmadı birliktelik olarak eşit şartlarda olalım düşüncesidir.Ki eşitlik istenilebilecek bişeydir bence. Ama bizim erkeklerimiz gibi onunla bununla birlikte olup hiç ilişkisi olmayan birini istemek asıl problemimiz bu işte bizim burda asıl adalet yok.biz cinselliğe takık bir milletiz,
evlilik öncesi cinsellik yaşamış biriyle evlenemem, neden? günah işlemiş,
peki bu adam/kadın o yaşına kadar hiç mi otobüs sırasında birinin önüne geçip kul hakkına girmemiş?
öğretmenine, ailesine, arkadaşına hiç mi yalan söylememiş?
hiç mi gıybet etmemiş?
hiç mi israf etmemiş?
özetle hiç mi günah işlememiş? hiç mi harama el sürmemiş?
neden bunları irdelemiyoruz da sadece cinselliği irdeliyoruz?
çünkü aslında işimize gelmiyor, tek olmayı, ilk olmayı özel olmak zannediyoruz.
Ya ben bunun günah işlemiş ondan istemem olduğunu düşünmüyorum. Bir kişinin bunu yapıp yapmaması anca günah konusuna bir örnek olabilir yani kendi yaptığı şeyin sonucu olabilir. Eşinin birlikte olmuş mu olmamış bunu bilme ve ona göre hareket etme kısmı kişinin tamamen kişisel tercihidir. Yani bunu tamamen kendisi için istiyordur kesinlikle. Ya da benim hayatımda hiç kimse olmadı birliktelik olarak eşit şartlarda olalım düşüncesidir.Ki eşitlik istenilebilecek bişeydir bence. Ama bizim erkeklerimiz gibi onunla bununla birlikte olup hiç ilişkisi olmayan birini istemek asıl problemimiz bu işte bizim burda asıl adalet yok.
İslamda nikahsız cinselliğe izin var mı Sephoraa?
Ya ben bunun günah işlemiş ondan istemem olduğunu düşünmüyorum. Bir kişinin bunu yapıp yapmaması anca günah konusuna bir örnek olabilir yani kendi yaptığı şeyin sonucu olabilir. Eşinin birlikte olmuş mu olmamış bunu bilme ve ona göre hareket etme kısmı kişinin tamamen kişisel tercihidir. Yani bunu tamamen kendisi için istiyordur kesinlikle. Ya da benim hayatımda hiç kimse olmadı birliktelik olarak eşit şartlarda olalım düşüncesidir.Ki eşitlik istenilebilecek bişeydir bence. Ama bizim erkeklerimiz gibi onunla bununla birlikte olup hiç ilişkisi olmayan birini istemek asıl problemimiz bu işte bizim burda asıl adalet yok.
Maalesef insanımız böyle. Anlayış yok adam kazıklama düşüncesi çok .. Asıl bunlardan başlamak lazım değişime adalet nedir hak nedir bunları öğretmek lazım. Yoksa aynen devam edecek insanları yıpratan özellikle kadınları yıpratan çirkin olaylar haksızlıklar.Hileli tartiyla mal satip gelene gecene kafir diyen .... kafasi iste. Her kural isine geldigi gibi.
Tamam ne yapalım o zaman? Yaşasın günah işlemek diyip günahta boğulalım mı?Islamda dedikodu yapmak da gunahdir. Yalan soylemek de gunahdir. Siz hiç mi bunlari yapmadiniz ? Soruyorum size siz gunahsiz misiniz?
Not: Ilk tasi gunahsiz olaniniz atsin ...
Az kaldı hanımlar haaaa gayret![]()
Tamam ne yapalım o zaman? Yaşasın günah işlemek diyip günahta boğulalım mı?
İşi çok dalgaya vurmamaya çalıştım ya da dini konulara ama bakalım benim için de bir ilk mi oalcakBeni bir soğuk soğuk terlemeler, el titremeleri , taşikardi tuttu... Gider miyim ben, mune kıyar mı bana
![]()
Beni bir soğuk soğuk terlemeler, el titremeleri , taşikardi tuttu... Gider miyim ben, mune kıyar mı bana
![]()
Boğulmayalım da , arkadaşların demek istediği ve katıldığım düşünce şu, ben müslüman biri ile evlenmeyi tercih ederim bu yüzden cinsel birliktelik yaşamamış olması önemli diyorsun, biz de diyoruz ki cinsel birliktelik yaşayan biri müslümanlıktan mı çıkıyor?Tamam ne yapalım o zaman? Yaşasın günah işlemek diyip günahta boğulalım mı?