İlk gecemizde kan gelmemesi

Ahhamimet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
2
1
36
31
Kocamla bir bucuk aydir evliyiz daha once hic kimseyle birlikte olmadim. Kocamla ilk betaberligimiz de benden kan gelmedi. Tabi kocam bozuldu biraz neden gelmedi falan dedi tabi incitmeden notmal sekildr asla baska.bir itham yapmadi bende neden gelmedigini bilmedigimi soyledim kalkti biraz dolasti salonda falan sonra tekrar yanima geldi ben konusalim dedim birsey konusmak istemiyorum sadece sarilip uyumak istiyorum dedi l daha sonra ne olursa olsun seni seviyorum dedi konuyu orada kapattik daha sonra aradan 1 ay gecti bu sefer ki beraberligimizde benden kan geldi yani 5. beraberligimiz de falan boyle birsey mumkun mu o gelen bekaret kanim midir acaba ilk basta bozulmadi sonradan mi bozuldu anlayamadim

Kocamla bir bucuk aydir evliyiz daha once hic kimseyle birlikte olmadim. Kocamla ilk betaberligimiz de benden kan gelmedi. Tabi kocam bozuldu biraz neden gelmedi falan dedi tabi incitmeden notmal sekildr asla baska.bir itham yapmadi bende neden gelmedigini bilmedigimi soyledim kalkti biraz dolasti salonda falan sonra tekrar yanima geldi ben konusalim dedim birsey konusmak istemiyorum sadece sarilip uyumak istiyorum dedi l daha sonra ne olursa olsun seni seviyorum dedi konuyu orada kapattik daha sonra aradan 1 ay gecti bu sefer ki beraberligimizde benden kan geldi yani 5. beraberligimiz de falan boyle birsey mumkun mu o gelen bekaret kanim midir acaba ilk basta bozulmadi sonradan mi bozuldu anlayamadim

Oncelikle bir ay boyinca sadece 5. beraberliginiz olmasina sasirdim doğrusu
Tabiki kan gelmemesi normal bu genetik kaynaklı bile olabilir hersey olabilir, sonradan gelmeside gayet normal sonuçta 5. birlikteliğiniz kalın zar dolayısıyla geç olmuş olabilir

Evet olabılır elbette esnek olanlarda bu sekılde oluyormus ama banada ılıskı sayınız az geldı. Neden dolayı bu kadar az , eşinizden dolayımı?
eşinizin yaptığı konusma ne olursan ol senı kabulum seklınde olmus, kı hıcte gerek yokmus bunun yerıne doktora gıdebılırdınız

Kan gelmemesinden ziyade 5 kez sevişmiş olmanıza takıldım ne yalan söyleyeyim

Herkes soylemis zaten. Ama bu kadar surede 5 defa iliskiye girme sebebiniz esinizin bu durumu kafasina takmasiyla alakali bi durumsa keske biraz arastirsaydi. Kimi insanlara kizlik zari daha kalin, daha esnek, daha geride olabiliyor. Bi tanidigimin basina geldi doktora gitti doktor dogumda bozulur demis. Ama sezaryen dogum yaptigi icin hala bozulmadi. :)
Esiniz problem etmemis, ee kan da gelmis. Bi sıkıntı yok derim..

Yani hiç kan gelmeyebilirdi de seven güvenir zaten eşiniz sizinle birlikte bir yuva kurup Yen'i bir hayata adım atıyor odak noktası kan mıymış? Ben de ertesi gün oldu ve küçük bir şeydi benim eşim de aksine tedirgin oldu iyi misin diye?!

bir arkadaşımın evliliğinin 2. yılında bir anda kan boşalıyor hastaneye gidiyorlar. ebe muayene muayene ediyor hastanede kızlık zarın yeni yırtılmış demiş :) 1,5 yıl sonra yani.

Benden hiç gelmedi sezeryan oldum ama zar durumu nedir bilmiyorum esnek mi yoska doğuştan mi yok bilmiyorum...
Ama baska ithamda bulunmadı diyorsun ne olursa olsun seviyorum seni demekte bir itham , bizde bahsi bile geçmedi

evet canım o dur.fakat bır bucuk ayda 5 kez ne bılım yenı evlı ıcın cok az bence ayıp olcak bıraz:oops:esınede soylemelısın bence bılgısı olsun..

Back
X