- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.998
- 598
baya ithamda bulunmuş nasıl bulunmamış ne olursa olsun seni seviyorum ne demek, ne olmuş yani, cahil adam
+1
Daha ne deseymiş ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya ithamda bulunmuş nasıl bulunmamış ne olursa olsun seni seviyorum ne demek, ne olmuş yani, cahil adam
+1bekaretini görünce peki salonda göbek atmadı mı
kan görmeyince salonda volta atan görünce göbek atar heralde
Evet öyle de,hiç mi bilgi sahibi olmadınız ikinizde bu zaman kadar.Madem öyle hemen doktora gidip bilgi sahibi olsaydınız.Hiç değilse Google a yazıp baksaydınız.Ne olursa olsun seni seviyorum ne demek yaKocamla bir bucuk aydir evliyiz daha once hic kimseyle birlikte olmadim. Kocamla ilk betaberligimiz de benden kan gelmedi. Tabi kocam bozuldu biraz neden gelmedi falan dedi tabi incitmeden notmal sekildr asla baska.bir itham yapmadi bende neden gelmedigini bilmedigimi soyledim kalkti biraz dolasti salonda falan sonra tekrar yanima geldi ben konusalim dedim birsey konusmak istemiyorum sadece sarilip uyumak istiyorum dedi l daha sonra ne olursa olsun seni seviyorum dedi konuyu orada kapattik daha sonra aradan 1 ay gecti bu sefer ki beraberligimizde benden kan geldi yani 5. beraberligimiz de falan boyle birsey mumkun mu o gelen bekaret kanim midir acaba ilk basta bozulmadi sonradan mi bozuldu anlayamadim
Benim de hemen gelmedi canım.Kocamla bir bucuk aydir evliyiz daha once hic kimseyle birlikte olmadim. Kocamla ilk betaberligimiz de benden kan gelmedi. Tabi kocam bozuldu biraz neden gelmedi falan dedi tabi incitmeden notmal sekildr asla baska.bir itham yapmadi bende neden gelmedigini bilmedigimi soyledim kalkti biraz dolasti salonda falan sonra tekrar yanima geldi ben konusalim dedim birsey konusmak istemiyorum sadece sarilip uyumak istiyorum dedi l daha sonra ne olursa olsun seni seviyorum dedi konuyu orada kapattik daha sonra aradan 1 ay gecti bu sefer ki beraberligimizde benden kan geldi yani 5. beraberligimiz de falan boyle birsey mumkun mu o gelen bekaret kanim midir acaba ilk basta bozulmadi sonradan mi bozuldu anlayamadim
bu durumu eşin nasıl karşıladı?Kocamla bir bucuk aydir evliyiz daha once hic kimseyle birlikte olmadim. Kocamla ilk betaberligimiz de benden kan gelmedi. Tabi kocam bozuldu biraz neden gelmedi falan dedi tabi incitmeden notmal sekildr asla baska.bir itham yapmadi bende neden gelmedigini bilmedigimi soyledim kalkti biraz dolasti salonda falan sonra tekrar yanima geldi ben konusalim dedim birsey konusmak istemiyorum sadece sarilip uyumak istiyorum dedi l daha sonra ne olursa olsun seni seviyorum dedi konuyu orada kapattik daha sonra aradan 1 ay gecti bu sefer ki beraberligimizde benden kan geldi yani 5. beraberligimiz de falan boyle birsey mumkun mu o gelen bekaret kanim midir acaba ilk basta bozulmadi sonradan mi bozuldu anlayamadim
Konu sahibi konuya ilaç niyetine bir cevap verseydin ya.ilk taşı ben atacağım fake üye fake konu.