Ilk Geceniz

sıla33 wallahi canım naparsın biliyonmu benim yaza düğünüm var ben öle yapıcam bakCADIARZU şimdi; namaz kılcak damat falan filan sonra ee zaten terli falan olucaz çünkü düğünde bol bol oynamış olcaz:teytey::teytey: ona deki önce sen banyoya gir o banyo yaparken sende gelinliğini çıkarırsın o banyodan çıktıktan sonra sen kendin gir banyoya banyodan çıkmadan önce kokularını sür sonrada makyajını falan yap öyle çık kocacığının karşısına :icecream:okeymi?canım ben öyle yapmayı düşünüyorum birlikte girmicem gece çünkü saçlarımız spreyli falan olcak o saçı güzelce yıkamamız gerekecek on saat banyoda birlikte beklemeye gerek yok derim ben yanlışmı düşünüyorum.... Nese uzun lafın kısası ben öyle yapmayı düşünüyom..:dance::dance:

hehe canim ii fikirde..ben islak sacla yataga girmeyi sevmiyorum..ama sacimda sprey dolu olcak..öff netcem ben..sacimi o an kurutsam kesin bonus sila olurum :roflol:

Bu kadar özel birşeyi nasıl oluyorda paylaşabiliyorsunuz?Oldu olacak ilk geceyi yaşadıktan sonrada anlatın bari herkese!

:1shok: buda ne...RAHATSIZ olan bir üyemiz yorum yapmis..
paylasan kim???biz sunu bunumu yaptik diyoruz..alt tarafi düsüncelerimizi anlatiyoruz...:kızgın:

zoruna gidiyorsa hic okuma bence :1closedeyes:
hatta yorum yapipda vaktini harcama..direk baska konulara dal canim şakkıdı

:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Gelinligi esiniz cikartsin bence (ben oyle hayal ediyorum) damatligi da siz (yani yavas yavas dugmeleri siz acin gomlegin:utangac:)...ilk once siz dus alin, sonra esiniz cunku o banyodayken, siz suslenin puslenin ne surecekseniz surun derim ben.
Bizim orda en az 5 gun sonra anne kizini yedilige cagiriyor. Pazar bizim dugun, cumartesi cagirir bizi cunku o arada balayi var.
Ayyyyy ne olacak yaaa sevdiginiz yanindasiniz onun yaninda uyanacaksiniz, onun kollarinda sabah kalkinca o var yaninizda!! bi diyorum ki o gun gelsin, bi diyorum ki ben napicammmmm yaaaaa!tatlicadiarzu

benım de 1,5 ay sonra dügünüm var. ben hiç korkmuyom. hayatumun aşkuyla bir ömür boyu yaşıycagımızın ilk gecesi o hiç korkulurmu:) zaten ben o gece adet oluyom yani istesede olmıycak:) geçiktiriciler varmış ama kullanmayı düşünmüyom daha bi heycanlı olur:) o bana artık bittimi diye defalarca sorar:) bide ben ilk gece namaz kılıncagını biliyodum da gelinin ayağını yıkayıp odaya saçıldıgını bilmıyodum. bilgilendirdiren arkadaş teşekkürler. beni daha çok ilgilendiren konu korunmanın yolları onuda salı günü doktora gitcem uzmanından ögrencem. nişanlımlada konuştuk bu konuyu ama uzamana sormakta yarar var. neyse korkmuyom ben çok güzel olacak inş.

Gelinligi esiniz cikartsin bence (ben oyle hayal ediyorum) damatligi da siz (yani yavas yavas dugmeleri siz acin gomlegin:utangac:)...ilk once siz dus alin, sonra esiniz cunku o banyodayken, siz suslenin puslenin ne surecekseniz surun derim ben.
Bizim orda en az 5 gun sonra anne kizini yedilige cagiriyor. Pazar bizim dugun, cumartesi cagirir bizi cunku o arada balayi var.
Ayyyyy ne olacak yaaa sevdiginiz yanindasiniz onun yaninda uyanacaksiniz, onun kollarinda sabah kalkinca o var yaninizda!! bi diyorum ki o gun gelsin, bi diyorum ki ben napicammmmm yaaaaa!tatlicadiarzu

canimcim hayallerin cok güzelde..bide aksiligi düsünmen gerekir sırnaşık şey
takilari saymayi unuttun jeyyar
sonracima esiniz yanliz dus almak istemezse..neyseeeee bunlar +18 bölümüne girer simdi kitlenir bide konu :uhm:

hehe canim ii fikirde..ben islak sacla yataga girmeyi sevmiyorum..ama sacimda sprey dolu olcak..öff netcem ben..sacimi o an kurutsam kesin bonus sila olurum :roflol:

:roflol::roflol::roflol: Ya canım ne bileyim sen de şu saç düzleştiricileri var yaa hemen 5 dakkada yatıştırır onu kullanırsın, sadece bi fikir işine yarar mı bilmiyorum...

Ama şunu söylemek istiyorum ki... O ilk gece eminim hangi durumda olursanız olun eşiniz sizi çok beğenecektir, bu gibi konulara da pek takılmayacaktır. O anın büyüsü yanyana olmak bence...:içelim:

:roflol::roflol::roflol: Ya canım ne bileyim sen de şu saç düzleştiricileri var yaa hemen 5 dakkada yatıştırır onu kullanırsın, sadece bi fikir işine yarar mı bilmiyorum...

Ama şunu söylemek istiyorum ki... O ilk gece eminim hangi durumda olursanız olun eşiniz sizi çok beğenecektir, bu gibi konulara da pek takılmayacaktır. O anın büyüsü yanyana olmak bence...:içelim:

:dance: kiz o sac düzleme aletinden varda benim kafadaki saca EN AZ ama EN AZ 30 dk gider..nisanlimda o kadar beklermi bilmiyom :roflol: :utangac:

:dance: kiz o sac düzleme aletinden varda benim kafadaki saca EN AZ ama EN AZ 30 dk gider..nisanlimda o kadar beklermi bilmiyom :roflol: :utangac:

Aman beklesin ya nolcak naniknanik İnsanlar 40 örgülü saçı çözmekle, bilmem kaç adet gerdek düğümünü çözmekle uğraşıyorlar köyde adet yerini bulsun diye, bizimkiler yine şanslı hallerine şükretsinler :dance: gerçi ben bazen benimkiyle dalga geçiyorum 40bin düğümü çözmezsen olmaz diye :roflol::roflol::roflol:

Aman beklesin ya nolcak naniknanik İnsanlar 40 örgülü saçı çözmekle, bilmem kaç adet gerdek düğümünü çözmekle uğraşıyorlar köyde adet yerini bulsun diye, bizimkiler yine şanslı hallerine şükretsinler :dance: gerçi ben bazen benimkiyle dalga geçiyorum 40bin düğümü çözmezsen olmaz diye :roflol::roflol::roflol:

tatlicadiarzu bende diyorum,kuafördeyken sacimdaki tel tokalari sayicam...aksam ayni sayiyi bana söyleyemezsen gerdek merdek yok :roflol: yani tek tek sayacak garibim :dance: ama onun cevabi ise : hiiiiiiiiiiiiii olur :1closedeyes:
yüz ifadeside aynen böyle

hahahh

tatlicadiarzu bende diyorum,kuafördeyken sacimdaki tel tokalari sayicam...aksam ayni sayiyi bana söyleyemezsen gerdek merdek yok :roflol: yani tek tek sayacak garibim :dance: ama onun cevabi ise : hiiiiiiiiiiiiii olur :1closedeyes:
yüz ifadeside aynen böyle

hahahh

Walla biz böyle yaparız diye dalga geçiyoz ama yok bunu sayacan yok şunu çözecen derken adamlar dönecek dötlerini yatacak o zaman görecez ha :roflol::roflol::roflol:

Walla biz böyle yaparız diye dalga geçiyoz ama yok bunu sayacan yok şunu çözecen derken adamlar dönecek dötlerini yatacak o zaman görecez ha :roflol::roflol::roflol:

kiz nerde onlarda o döt :roflol: adamlar yillardir o ani bekliyor yatarlarmi :roflol:
yatarlarsada, bi sariliriz olur biter :roflol: aninda cin gibi olmazlarsa bende neyim haha :roflol:
:icecream:

kiz nerde onlarda o döt :roflol: adamlar yillardir o ani bekliyor yatarlarmi :roflol:
yatarlarsada, bi sariliriz olur biter :roflol: aninda cin gibi olmazlarsa bende neyim haha :roflol:
:icecream:

Doğru söze ne hacet :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Doğru söze ne hacet :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

jeyyar valla simdi ii gülüyoz ama o gece heycandan ölmezsem ii..benimkine diyom dul kalabilirsin haberin olsun kafamçokkarıştı
hehe..bisey olmaz diyo ama gelde inan iste :1closedeyes:

jeyyar valla simdi ii gülüyoz ama o gece heycandan ölmezsem ii..benimkine diyom dul kalabilirsin haberin olsun kafamçokkarıştı
hehe..bisey olmaz diyo ama gelde inan iste :1closedeyes:

Heyecandan ölmem az çok o heyecanı attık ama korkudan ölebilirim kafamçokkarıştı ne kadar çok şey bilsek de birbirimizi teselli etsek de yok bacum düşününce bilem kasılıyorum hadi hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim:dance:

Heyecandan ölmem az çok o heyecanı attık ama korkudan ölebilirim kafamçokkarıştı ne kadar çok şey bilsek de birbirimizi teselli etsek de yok bacum düşününce bilem kasılıyorum hadi hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim:dance:

ay heycan derken anla iste :roflol: haklisin canim..konussanda anlassanda,olmeyo..cix insan kendini kasiyo dedigin gibi kafamçokkarıştı amannnnnnn napalim,,olacak iste..eger sag salim tatilden almanyaya dönersem siteye ugrar haberleri yazarim :içelim:

:hooray:

ay heycan derken anla iste :roflol: haklisin canim..konussanda anlassanda,olmeyo..cix insan kendini kasiyo dedigin gibi kafamçokkarıştı amannnnnnn napalim,,olacak iste..eger sag salim tatilden almanyaya dönersem siteye ugrar haberleri yazarim :içelim:

:hooray:

Sen benden önce evlencen, ben daha tıfıl olcam:roflol: Siteye girip anlatırsın artık, biz de tecrübe kazanmış oluruz sayendea.s.

Kizlarrrrrrr harikasiniz yaaa!!sırnaşık şeysırnaşık şey bittim yaaa :teytey:
neyse insallah iyi gecer ilk gecemizŞeniz:nazar: de tokalar da var tabi cikarilacak ama benimkinin sansi var o yonden saclarim fazla yok, hemen cikarir!!laelaelaelaelae
en azindan ilk gecemizin nasil gectigini anlatirim bende size tabi olmezsem:a015:
Amannnnnnnnnnn birseycik olmaz:nazar:Şeniz

bende çoook korkuyorum haziranda evleniyoruzz
yazıyı bile okuyamadım korkumdan ve utanmaktan :utangac:
3 senedir çıkıyoruz yanımdakı çok sevdiğim kişi ama yınede çok korkuyorum ve
ben hiç birşey bilmiyorum.. gerçi anlatılır da:a015:
çok utanırım ve korkarım ben yaa napçam bilmemmmmm:çok üzgünüm:

bende çoook korkuyorum haziranda evleniyoruzz
yazıyı bile okuyamadım korkumdan ve utanmaktan :utangac:
3 senedir çıkıyoruz yanımdakı çok sevdiğim kişi ama yınede çok korkuyorum ve
ben hiç birşey bilmiyorum.. gerçi anlatılır da:a015:
çok utanırım ve korkarım ben yaa napçam bilmemmmmm:çok üzgünüm:

Canım o zaman araştır ve öğren bence... İnsanların anlattıklarına bakma bence herkes farklı bişey söyler kafan karışır. Ben de korkuyorum ama ne yapmam gerektiğini az çok biliyorum canım, bence sen de araştır. Bulamazsan bana ulaş a.s.

ne var korkulacak yaa siz kendinizi korkuyorum diye şartlandırırsanız canınız acır kasmayın kendinizi rahat olun

Back
X