Ilk Geceniz

evet evet nerde okudugu hatirlamiyorum bende duymustum onu o şekilde doktora gidenler varmış CADIARZU
cok zor bir durum allah herkezi bu durumdan korusun :sm_confused:

gerçekten korusun bu hepsinden korkuncu bence. ama yine de düşünmemek lazım böyle şeyler düşündükçe başa gelebilecek şeyler çünkü :tomato:

eh ben evli değilim hatta evliliğe en az 5 senem var ama hiç korkmuyorum bu korkmaların sebebi olarak da cinselliğin tabu olarak öğretilmesine bağlıyorum. ve bence evlenmeden olmaz diye bir şey olmamalı. bunu her önüne gelenle birlikte olmak diye algılamak yanlıştır. şu anda 2 buçuk senelik bir sevgilim var ve beni asla hiç birşey için zorlamıyor. ama eğer ki kendimi hazır hissedersem bunun olması için evlenmeyi beklemem.

hala bunu oturup kontrol eden erkek kalmış mı bu memlekette.. Anlatmaya çalıştığım herkes önüne gelenle olsun değil bakire olur ya da olmazsınız bu sizin değerleriniz ile ilgili, tercih meselesi.
İlkokulda mendil tırnak kontrolü olurdu ya bu mmeliss'in dediği de bana bunu hatırlattı, ne o canım ayıp denen birşey var ya!!
Kızlarımız bekarken jinekoloğa gitmeye alışmaz, pek çoğu evlenmeden önce bile gitmez, sonra ilk gece kasılır, adam bir yere birşey yetiştirecek ya yüklenir vs. vs.
Çoook kadının ilk gecesi tecavüzden farksızdır, aşalım bunları artık..
Sadece duyu hucresi olan yer acır vücutta ve emin olun o zarda hiçbir duyu hücresi yok korkmazsanız, kasmazsanız acımaz.. Dünyada 8 milyar insanın yarısı sevişmiş arkadaşlar, boşverin şöyle de olabiliyormuş böyle de olabiliyormuş olaylarını.. Bir olay bu kadar şaşkınlıkla yayılıyorsa gerçekleşme sıklığı seyrektir; öyle seyrektir ki tıp literatürüne vaka olarak girmiştir.
AA kızıyorum ya, korkmayın bu kadar, sizin sevdiğiniz (en azından öyle olduğu için evlendiğinizi varsayıyorum) adama, sevdiğiniz adamın da size ait olması kadar güzel birşey olabilir mi? Doğum da acılı bir durum ama anne olmak adına her yıl milyonlarca kadın normal, epidural, sezeryan ne yolla olursa olsun doğuruyor.. Buna da öyle bakın, bu da o kadar ulvi, 2 ayrı bedenken tek vücut olmak, hem ruhen hem bedenen birleşmek..
NOT: BU MESAJ KİMSEYE CEVAP OLARAK YAZILMAMIŞTIR; BİZZAT KİŞİSEL GÖRÜŞLERİM; KİMSE ÜZERİNE ALINMASIN...

sizi seviyorum hadi Allah mesut etsin..

Kasılma sırasında kitlenmeyi bende duymuştum. Hatta meşhur itiraf sitelerinden birinde bu konuyla ilgil ibir yazı vardı gece hastaneye böyle bir çift gelmiş ve doktolar ayırmış. :S:S
Bu bizim elimizde kendimizi kasmassak bir sorun olmaz. Ki bence korkacak panik olacak hiç bir şey de yok sevdiğin adam sonuçta. :)

düğünüme çok az kaldı korkularım daha da artıyor . kafamçokkarıştı
ve düğün gecesi adet olcağım sanırım . ne yapacam hiç bilmiyorum.
geciktirici hap kullanırım büyük ihtimal .
bide çocuk olmasın diye de hap kullanılıyormuş biz 1 sene falan istemiyoruz
oyüzden onu da kullanıcam acaba ikisini kullansam bişey olurmu biliyomusunuz...? :utangac:

arkadaşlar evlenen arkadaşlarıma sormuştum sonuçta bunun eninde sonunda olacağını biliyosun ya o psikolojiyle zaten olup bitiveriyo demişlerdi. iğne olmak gibi. kimse canı acısın istemez ama iğne olmak zorundaysan paşa paşa beklersin. ama bazı duyduğum şeyler de var. tam birleşme sırasında hatunda bi kasılma fln olursa erkek kurtulamıyomuş o anda ve o pozisyonda hastaneye gitmek zorunda kalıyolarmış ayrılamadıkları için erkeğin kangren olmaması için doktora gitmek gerekiyomuş. var mı böyle bişey gerçekten? varsa bunun olma olasılığını düşünmek acıyı düşünmekten daha ürkütücü ya kafamçokkarıştı

o bahsettiiniz şey gerçekten olabiliyo.. vajina kasları penis içerdeyken kilitleniyo, ancak cerrahi müdahale ile ayırabiliyolar.. ama o çok ekstrem bi durum, çok uç bi örnek.. ilk gecede filan olmaz yani..

hatta yunan bi bakan sekreteriyle yasak aşk yaşıyomuş, bunlar basılınca kadın kilitlenmiş işte böle, hastaneye götürmüşler ancak operasyonla ayırabilmişler.. tabi o vaziyette nası götürdüler bilemiyorum hayal de edemiyorum :) adamı sonra karısı boşamıştı hatta (haliyle!!)

dediim gbi bu öle kolay olucak bi durum diil, bi şok etkisi lazım bildiim kadarıyla.. böle şeylerle kendinizi korkutmayın.. ve de tabi ki başkalarını..

düğünüme çok az kaldı korkularım daha da artıyor . kafamçokkarıştı
ve düğün gecesi adet olcağım sanırım . ne yapacam hiç bilmiyorum.
geciktirici hap kullanırım büyük ihtimal .
bide çocuk olmasın diye de hap kullanılıyormuş biz 1 sene falan istemiyoruz
oyüzden onu da kullanıcam acaba ikisini kullansam bişey olurmu biliyomusunuz...? :utangac:

daha salı günü patronumun eşinin eczanesine gittim bu konuyu danışmak için, ben de düğünde regl oluyorum. geciktirici ile doğum kontrol ya da ertesi gün haplarını bir arada kullanmana izin vermem çok tehlikeli dedi. ben de vazgeçtim o korunsun napiyim.. 2 sene çocuk istemiyorum diye ilaç kullanıp ömür boyu mu bebeksiz kalayım yani..

sen de istersen bi doktora falan danış canım ama kime sorarsam sorayım, ne okursam okuyayım kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar...

bende korunma yöntemı olarak uc aylık ıgne kullanmayı dusunuorum ama yınede doktora danısıcam hap kullanmayı ıstemıorum cunku baska haplar kullanıorum fazlaca olur vucduma :(((

daha salı günü patronumun eşinin eczanesine gittim bu konuyu danışmak için, ben de düğünde regl oluyorum. geciktirici ile doğum kontrol ya da ertesi gün haplarını bir arada kullanmana izin vermem çok tehlikeli dedi. ben de vazgeçtim o korunsun napiyim.. 2 sene çocuk istemiyorum diye ilaç kullanıp ömür boyu mu bebeksiz kalayım yani..

sen de istersen bi doktora falan danış canım ama kime sorarsam sorayım, ne okursam okuyayım kullanılmaması gerektiğini söylüyorlar...

canım nikah işlermleri için (sağlık raporu almak için ) gittiğimiz doktor söyledi bize.eğer çocuk istemıyorsanız hap ismi verdi bunu kullan dedi.hiç bir sorun olmadığını % 99 zararsız olduğunu falan anlattı.bi hap vardı onu tavsiye etmedı başka hap ismi verdi bu hem şişmanlatmaz bundan kullan dedi

:1shok:ya benimde doğum korkum var bu nedenle çocuk düşünmüyorumyani şuan. eşim anlayışlı fakat nereye kadar nasıl bunu kabullenecem yani korkumu nasıl yenebilirim aşırı korkuyorum yaaa:bbo:

doğum korkun mu var CADIARZU
sezeryan sağolsun hıc aklıma bıle gelmıyor ama normal dogum hayal edemıyorum yanı :1shok:
neden korkuyorsun kı arkadasım sezeryan ıle dogum yaparsın
bu korku yuzunden boyle tatlı bırseyden vazgecılırmııı :emir_bebek::asigim:

canım nikah işlermleri için (sağlık raporu almak için ) gittiğimiz doktor söyledi bize.eğer çocuk istemıyorsanız hap ismi verdi bunu kullan dedi.hiç bir sorun olmadığını % 99 zararsız olduğunu falan anlattı.bi hap vardı onu tavsiye etmedı başka hap ismi verdi bu hem şişmanlatmaz bundan kullan dedi

canim mumkunse o hapin ismini yazar misin??tatlicadiarzu

Offfffffffffffffffffff Kızlar yaniiii..
Millet Çocukk Duruyoo Çocuk..
Limon kadar yerden Karpuz Çıkarıyo.
Sizin derdinize Bakın!

Hay agzini opem bacim ne dogru didin.

Normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum birakin ilk gece korkusunu asil siz dogumu dusunun ondan korkun valla ilk geceyle dogumu kiyaslamak gerekirse igneyle cuvaldiz gibi yani ilk gece sinek isirigi gibi dogumun yaninda.Ule cokmu korkuttum ne ama kusura bakmayin gercekler bunlar :roflol:

ilahi kaprüssss

Hay agzini opem bacim ne dogru didin.

Normal dogum yapmis biri olarak soyluyorum birakin ilk gece korkusunu asil siz dogumu dusunun ondan korkun valla ilk geceyle dogumu kiyaslamak gerekirse igneyle cuvaldiz gibi yani ilk gece sinek isirigi gibi dogumun yaninda.Ule cokmu korkuttum ne ama kusura bakmayin gercekler bunlar

Şahsenn Bi nişanlı Olaraktan Hiç korkmuyorum :kahve:
.O korksun Benden jeyyar jeyyar

:roflol:

Bugün 02:53 PM
lafael doğum korkun mu var
sezeryan sağolsun hıc aklıma bıle gelmıyor ama normal dogum hayal edemıyorum yanı
bu korku yuzunden boyle tatlı bırseyden vazgecılırmııı

CADIARZUsanırım sizinde çocuğunuz var ben vazgeçmiyorum aksine istiyorum ama korkumu yenmem lazım sizce bunu nasıl yapabilirim
fisfisfis

:utangac:kıslar yaa cok az kaldı dugunumee
cok heyecanlanıyorum azcık korkuda var tabı
off napıcam ben yaakafamçokkarıştı

Bugün 02:53 PM
lafael doğum korkun mu var
sezeryan sağolsun hıc aklıma bıle gelmıyor ama normal dogum hayal edemıyorum yanı
bu korku yuzunden boyle tatlı bırseyden vazgecılırmııı

ya pardon ya bilgilerinize bakmadaan yazmışım siz benden daha cesaretlisiniz ozaman

düğünün ne zaman? bazen 2 bi düğün yapabilsem diyorum içimde kalan şeylerden dolayı umarım senin içinde bişey kalmaz herşey istediğin gibi olur mutluluklar şimdiden

Back
X