İlk Geceyi nerde geçirmeliyım

Merhabalar kızlar akıl danismak istiyorum. Ben şuan istanbul da yaşıyorum evlenince de burda yasacayağız. 2 ay sonra düğünüm var. Nişanlımin ailesi başka şehirde yaşıyor ve düğün de orda olacak. Nişanlım dedi biz o gece düğünden sonra ailemin evinde kalırız onlar da başka akraba ya gider diyor. Yok dedim bende ben ilk gece yi orda yasamak istemiyorum dedim çünkü rahat edemem. Kayınpeder le kayınvalide nin yatağında mi tövbe tövbe. . . Neyse kızlar Hotel filan da aklıma yatmiyor kendimi kötü hissederim bir otel odasında da . Bilemedim işin içinden çıkamadım. Acaba birlikteliği istanbul da kendi kurduğumuz evdemi yapsak bilemedim. Bana akıl verir misiniz. Ne yapmalıyım lütfen kırıcı olmayalım çok gerginm şimdiden .

Kendi evin en iyisi

Ortada yanlış yaptığınızı düşündüğünüz ne varki bunu bizde düşünüp kırıcı olma ihtimalimiz olacak ? İlla düğün bitiminde birliktelik yaşamak zorunda değilsiniz . Yani herhangi bir aceleniz yok değil mi ? :rolleyes::halay: Yatacak yer deyince de ne otel istion ne akraba evi istion ne kayınvalide yatağını kabul edion gel bizde kal diyecem ama :olamaz:

Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım

sizi böyle bir duruma düşürmeyi kabul eden bir "şey"le (kendisine sıfat bulamadım) evlenecek misiniz gerçekten?
size ne lan benim karımın iç genital organ salgılarından diyemez miymiş?
siz kim oluyorsunuz bizim cinsel hayatımıza karışıyorsunuz, karımla benim özelimiz o diyemez miymiş?
ne olur böyle bir aşağılanmayı kabul etmeyin, ne olur...
kimseye bişey ispatlamak zorunda değilsiniz, sizin hymeniniz sizden başka kimseyi ilgilendirmez.
hem varsayalım kanama olmadı (kadınların yaklaşık %25 inin ilk ilişkisinde kanaması olmaz) ne yapacak bu pek muhterem nişanlı, sizi baba evine mi yollayacak, doktor kontrolüne mi? yoksa annesi mi açıp bakacak...
düşününce bile sinirlerim bozuldu.

Ilk gece birlikte olmak zorundmaisniz ayrica reglnize denk gelse ne olacak
Carsaf gosterme sacmaligi hala devam ediyormu olaki esnekse ne olacak.
Ben olsam mv nin evinde olmak istemezdim ne ayip ya sabah kapiyami dayanacaklar carsaf diye tovbe ya

Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım
Beraber olma, biri bana böyle diyecek giyer pijamamı uyurum terbiyesizliğe bak. Regl oldum de o çarşaf muhabbetine girme.
Ayrıca bu Doğu Batı olayı değil biz de doğuluyuz öyle bir adet yok:110:

cok mu aradin bu cahil aileyi;)

Ortada yanlış yaptığınızı düşündüğümüz ne varki bunu bizde düşünüp kırıcı olma ihtimalimiz olacak ? İlla düğünden bitiminde birliktelik yaşamak zorunda değilsiniz . Yani herhangi bir aceleniz yok değil mi ? :rolleyes::halay: Yatacak yer deyince de ne otel istion ne akraba evi istion ne kayınvalide yatağını kabul edion gel bizde kal diyecem ama :olamaz:
o_O:KK52::21:teşekkürler canım bu kibar teklifin için öptüm seni ama. Ben zaten korkuyorum ya beceremezsem diye ya olmazsa diye . Acelem yok ben böyle aylarca dururum sorun yok :halay: otel mantıklı geliyor evdense otel olsun demi hem çok yorgun olurum o gece yapmak istemem heralde . Yada belki bir kaç gün denemeden sonra olacak belki demi bilmiyorum kafam çok karışık. Birde adetleri var mis görmek gibi kaynana görecek mis iğrenç birsey ya. Çok utanrm ben . :kızgın: bizim oralarda kalmadı bu adet ama onlarda hala varmış.

yuhhhhh!

Merhabalar kızlar akıl danismak istiyorum. Ben şuan istanbul da yaşıyorum evlenince de burda yasacayağız. 2 ay sonra düğünüm var. Nişanlımin ailesi başka şehirde yaşıyor ve düğün de orda olacak. Nişanlım dedi biz o gece düğünden sonra ailemin evinde kalırız onlar da başka akraba ya gider diyor. Yok dedim bende ben ilk gece yi orda yasamak istemiyorum dedim çünkü rahat edemem. Kayınpeder le kayınvalide nin yatağında mi tövbe tövbe. . . Neyse kızlar Hotel filan da aklıma yatmiyor kendimi kötü hissederim bir otel odasında da . Bilemedim işin içinden çıkamadım. Acaba birlikteliği istanbul da kendi kurduğumuz evdemi yapsak bilemedim. Bana akıl verir misiniz. Ne yapmalıyım lütfen kırıcı olmayalım çok gerginm şimdiden .
Bencede onların evi bir tuhaf olabilir :KK48:
Çok yorgun oluruz demezseniz düğünden sonra yola çıkıp evinize gidin isterseniz. Bilemedim .

Ama gerilmeyin, en güzel zamanlarınız bunlar, tadını çıkarın.

bi de bu zihniyetleri doğulu, muhafazakar, tutucu gibi şeylerle bağdaştırmayın ne olur...
ben gayet muhafazakar bir ailenin geliniyim, değil ilk gece çarşaf göstermek, 12 yıldır bir kez cinsellikle ilgili bir ima geçmemiştir kayınvalidemle aramda, çünkü ona göre çok ayıptır böyle şeyler, konuşulmaz.
kalkıp da biz dün gece halvete girdik al bu da kanım desep kadın orda kalpten giderdi herhalde.
ben de utanırım zaten öyle şeylerden, lohusayken çok kanamam oluyordu, üstüme geçebiliyordu (uzun süre oturup emzirdiğim için) annem bile görmesin kimse diye altıma hasta bezi giyiyordum, ne demek ilişki sonrası gelen sıvıları alenen göstermek :olamaz:

E yuh !

Ne garip, Benim bi tarafımda doğulu, hiç böyle şeyler Yok. Bizim milletin garip garip işleri işte

Düğün günü balayına çıkın atlayın uçağa birlikte seçtiğiniz bi ilde (olursa akdeniz süper olur)balayına gidin.Mis gibi oteller var valla

bi de bu zihniyetleri doğulu, muhafazakar, tutucu gibi şeylerle bağdaştırmayın ne olur...
ben gayet muhafazakar bir ailenin geliniyim, değil ilk gece çarşaf göstermek, 12 yıldır bir kez cinsellikle ilgili bir ima geçmemiştir kayınvalidemle aramda, çünkü ona göre çok ayıptır böyle şeyler, konuşulmaz.
kalkıp da biz dün gece halvete girdik al bu da kanım desep kadın orda kalpten giderdi herhalde.
ben de utanırım zaten öyle şeylerden, lohusayken çok kanamam oluyordu, üstüme geçebiliyordu (uzun süre oturup emzirdiğim için) annem bile görmesin kimse diye altıma hasta bezi giyiyordum, ne demek ilişki sonrası gelen sıvıları alenen göstermek :olamaz:
Benim eşim de güneydoğulu ve muhafazakar bir aileye mensup ama dediğin gibi bir kere bile muhabbeti geçmedi bu tarz şeylerin.

Bırak onu ben yazın bikini giyer denize girerim daha ağzını açıp bir kere kapan dememiştir kayınvalidem.

Çok ayıp şeyler bunlar ya. Bir de kılıf uyduruyorlar bu iğrençliğe.

Back
X