- Konu Sahibi Guzelseylerolsun88
Önemli değilEmojı dil çıkarıyor muş sonradan farkettim özür dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önemli değilEmojı dil çıkarıyor muş sonradan farkettim özür dilerim
Normalde çok iyi birisi çok düşünceli beni de çok seviyor yıllardır görüşüyoruz 5 yıl oldu. Kendisini çok seviyorum onun için ayrılmak aklımın ucuna bile gelmedi. Yetiştiği koşullar böyle akrabaları da bu durumda böyle yapmışlar ama kadınà çok değer verirler asla aşağılama gibi bir davranışları olmaz ayrıca nişanlım da çok inançlı namazli abdesti biridir. Ama bu konuda onun yetişme tarzı bu onu suçlayamiyorum . Kendisi görsün ama annesi asla olmaz çok utanrm çok kötü hissederim. İnşallah bunu da güzellikle çözecegz nişanlım lâ. Beni zor duruma sokmaz inşallah güveniyorum ona. Yarın konuşacağım tekrarLütfen böyle bir ailenin yetiştirdiği ve ailesinin bu hastalıklı isteğine karşı gelmeyen bir adamla evlenmeyin. Çok ciddiyim, aklı başında birisine benziyorsunuz, kendinize ve gelecekte doğacak çocuklarınıza bu kötülüğü yapmayın. Bunlar adet kisvesinin ardına saklanmış, sizi aşağılayan sapık ve hastalıklı düşünceler. Lütfen geç diye düşünmeden yol yakınken geri dönün. Dünyada aklıselim, kadınlara değer veren İyi erkekler de var.
Haklısınız evetİlla düğün gecesi sevişmek mi zorundasınız? Zaten yorgun olursunuz, birbirinize sarılın yatın uyuyun. Ertesi gün balayına falan ya da evinize gidecekseniz oraya ertelersiniz.
Normalde çok iyi birisi çok düşünceli beni de çok seviyor yıllardır görüşüyoruz 5 yıl oldu. Kendisini çok seviyorum onun için ayrılmak aklımın ucuna bile gelmedi. Yetiştiği koşullar böyle akrabaları da bu durumda böyle yapmışlar ama kadınà çok değer verirler asla aşağılama gibi bir davranışları olmaz ayrıca nişanlım da çok inançlı namazli abdesti biridir. Ama bu konuda onun yetişme tarzı bu onu suçlayamiyorum . Kendisi görsün ama annesi asla olmaz çok utanrm çok kötü hissederim. İnşallah bunu da güzellikle çözecegz nişanlım lâ. Beni zor duruma sokmaz inşallah güveniyorum ona. Yarın konuşacağım tekrar
Ilk gece birlikte olmak zorundmaisniz ayrica reglnize denk gelse ne olacak
Carsaf gosterme sacmaligi hala devam ediyormu olaki esnekse ne olacak.
Ben olsam mv nin evinde olmak istemezdim ne ayip ya sabah kapiyami dayanacaklar carsaf diye tovbe ya
Iyide ilk gece kurali ne onu cozemedim ben ? Boyle bir kural varda haberimizmi yok kendi evinize gidin.. bu nasil bi zihniyet ya !!! Sakin alet olmayin bu tip zihniyetlere.. Tovbeeee ya.. kendilerine neymis milletin ozelinden..
Bende vajinusmusu ilk duydufumda eski zamanlar geldi aklima resmen insanlara vahset yasatiyorlarmisEskiden beklerlermis annemin zamanında pencereden oldumu diye sorarlarmis o is olmamissa oglan gelin bağlı çıktı hoca bulurlar okuturlarmis yeni evlilere
Bilmiyorlarki gelin vajinumus yada oglan heyecandan iktidarsız kaldığını
iyiki o günleri yasamamisim çok igrenmistim
Daha sonradan yazdigivyorumlari okudun mu canimEsinin içkisine şap at ,ilk gece otelde güzel güzel uyuyun:) . Evinize gidin , rahat rahat yaşayın ilk gecenizi ..şapın etkisi devam ederse ertesi güne ,azıcık keçi boynuzu yedirirsin![]()
Doğulu lafı tamamen doğuyu kötü göstermek için bu rezil zihniyeti ifade ederken kullanılır. Ben doğulu insanlara üzülüyorum böyle iğrençlikler yüzünden.Nişanlım dedi ama bizimkiler görmek ister dedi. Doğulu kendisi hala böyle adetler kalmış orda. Bende dedim senin görmen yeterli ben asla kabul etmem başkası görsün dedim. Oda dedi bizimkiler öyle şüpheye düşebilir dedi sanki ikimiz aramızda anlaştık gibi olmasın sonra dedi. Nişanlımin ailesi bana güvenir severler ama onlarda hala öyle adet varmış bütün akrabaları öyle yapmış. Benim çok gururum kırılır asla öyle birşey olsun istemem . Birde bu sıkıntı var ne yapmalıyım