Kızlar merhaba,
Ben 25 yaşıma girdim bu yıl ama hala doğru düzgün, güzel bir aşk bir ilişkisi yaşayamadım. O filmlerdeki, hayallerimdeki çok yoğun karşılıklı hislerin olduğu aşk hikayesi geçmedi başımdan. Sanki etrafımdaki herkes böyle bir şey yaşamış bir tek ben kalmışım ve artık çok aşık olacak yaşı geçmişim gibi geliyor
Tanıştığım yeni adamların hepsi de lisede, üniversitede falan hayatının aşkını yaşamış sanki
Çok saçma gelebilir ama çok kafama takıyorum, arkadaşlarıma söylemeye utanıyorum hem prestijli bir işim var hem çevrem tarafından çok güzel, başarılı ve güçlü bulunuyorum. Ama artık öyle hissetmemeye başladım, hayatımda aşkın eksikliğini hissediyorum
Lütfen aranızda daha önce böyle hissetmiş biri varsa yazsın, yalnız ben miyim bu 
Ben 25 yaşıma girdim bu yıl ama hala doğru düzgün, güzel bir aşk bir ilişkisi yaşayamadım. O filmlerdeki, hayallerimdeki çok yoğun karşılıklı hislerin olduğu aşk hikayesi geçmedi başımdan. Sanki etrafımdaki herkes böyle bir şey yaşamış bir tek ben kalmışım ve artık çok aşık olacak yaşı geçmişim gibi geliyor