ilk gerçek aşk yaşı

pisotti

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
40
0
46
Ankara
Kızlar merhaba,
Ben 25 yaşıma girdim bu yıl ama hala doğru düzgün, güzel bir aşk bir ilişkisi yaşayamadım. O filmlerdeki, hayallerimdeki çok yoğun karşılıklı hislerin olduğu aşk hikayesi geçmedi başımdan. Sanki etrafımdaki herkes böyle bir şey yaşamış bir tek ben kalmışım ve artık çok aşık olacak yaşı geçmişim gibi geliyor :( Tanıştığım yeni adamların hepsi de lisede, üniversitede falan hayatının aşkını yaşamış sanki :(Çok saçma gelebilir ama çok kafama takıyorum, arkadaşlarıma söylemeye utanıyorum hem prestijli bir işim var hem çevrem tarafından çok güzel, başarılı ve güçlü bulunuyorum. Ama artık öyle hissetmemeye başladım, hayatımda aşkın eksikliğini hissediyorum :( Lütfen aranızda daha önce böyle hissetmiş biri varsa yazsın, yalnız ben miyim bu :(

Askin yasi yok denir ya hep bencede öyle.
Bende 24 yasimda asik oldum, önce yasadiklarimi ask sanmistim ama simdi hayatimdaki insan karsima ciktiginda anladim gercek aski.
Sen hala yasamadiysan demek ki o insan cikmamis karsina.
Ne bilim belki yarin asik olursun, o da senin ilk ve son askin olur.
Bence önemli olan ne zaman, kac defa asik oldugun degildir, yürekten sevip sevildigin sayildigin bir ask yasamaktir önemli olan.
Umarim sende en güzelini yasarsin.

ben de 20 yaşımdayım sana göre yaşım küçük belki canm ama ben de aynen senin konumundayım 6 yıl birisini sevdim akrşılık alamadım çok üzüldüm çektim mutsuz oldum şimdi onu unuttum tabi ama hayatımda da kimse yok etrafımda aynen senin gibi çoğu insanın sevgilisi var kimseyi kıskanmıyorum ama ister istemez imreniyorum benim de olsa diye niye ben mutlu olamıyorum diye düşünüyorum ama nasip işte bizzde elbet mutlu oluruz önemli olan da bizi anlayan saygı sevgi çerçevesi içerisinde bir iliki yaşamak inşalah bunu da yaşarız...

Ben ilk aşkımı 20 yaşımdayken yaşadım ama bitti ne yazık ki. Ardından yaklaşık 1 yıl ağladım, üzüldüm. Hala içimden tam olarak atamadım mesela.
Sanırım bir daha kimse onun gibi olmayacak :ssz:

ben ilk gerçek aşkı 14 yaşında tattım, tatmaya devam ediyorum :nazar:
ama aşk herkese 14 yaşında gelcek diye bir şey yok
belki de 60 yaşında gelicek, kim bilir?
aşkın yaşı yoktur
bunu beklemek yerine oluruna bırak
o sana zaten geldiğinde o günkü hayatından öncesini unutucaksın
yeniden doğmuş gibi olucaksın
hayat senin için o gün başlıyo gibi olucak
ondan önce n'apıyomuşum ben diceksin
o yüzden gerçek aşkı 60 yaşında da tatsan geç olmıcak

seni çok ii anlıyorum...valla ben de 22 yaşına kadar kimseyle çıkmamıştım...milletin tepkileri yüzünden bende bunu çok dert ediyordum...hep diyodum o nerde beklediğim insan...eşimle tanıştık...1.5 yıl sonra evlendik..çok hızlı gelişti herşey..yani demek istediğim zamanın ne gösterceği belli olmuyo....zamanı gelince seninde karşına o beklediğin insan çıkacak...
hayat süprizlerle doluu:16:

Sağolun kızlar ama kendime güvenim gidiyor bazen, herkese imreniyorum acaba ben aşık olunacak biri değil miyim falan diye düşünüyorum hiç erkek arkadaşım olmadı değil ama hiçbiri uzun sürmedi, kimsenin hayatının aşkı değilim, olmadım, kimse de benim için öyle olmadı. Gerçekten hem bu düşüncemi aptalca buluyorum hem de çok üzülüyorum :( Beklentilerim biraz yüksek ondan mı acaba diyorum ama ben davul bile dengi dengine lafına inanırım, dünya güzeli değilim belki ama standartların üstünde, hem hemcinslerince hem karşı cins tarafından beğenilen hoş biriyim, işim gücüm eğitimim de var böyle sürekli bunalımda olan kadınlardan da değilim neşeliyimdir, sorunlarımı kendim hallederim falan filan sadece kendim gibi birini arıyorum fazlasını değil ama yok yok hiçbir yerde yok :( bu 25 yaş da sanırım sıkıntılı bir yaş geçen sene böyle düşünmüyordum umutluydum ama şimdi her şeye herkese geç kalmışım gibi hissediyorum :(

Sağolun kızlar ama kendime güvenim gidiyor bazen, herkese imreniyorum acaba ben aşık olunacak biri değil miyim falan diye düşünüyorum hiç erkek arkadaşım olmadı değil ama hiçbiri uzun sürmedi, kimsenin hayatının aşkı değilim, olmadım, kimse de benim için öyle olmadı. Gerçekten hem bu düşüncemi aptalca buluyorum hem de çok üzülüyorum :( Beklentilerim biraz yüksek ondan mı acaba diyorum ama ben davul bile dengi dengine lafına inanırım, dünya güzeli değilim belki ama standartların üstünde, hem hemcinslerince hem karşı cins tarafından beğenilen hoş biriyim, işim gücüm eğitimim de var böyle sürekli bunalımda olan kadınlardan da değilim neşeliyimdir, sorunlarımı kendim hallederim falan filan sadece kendim gibi birini arıyorum fazlasını değil ama yok yok hiçbir yerde yok :( bu 25 yaş da sanırım sıkıntılı bir yaş geçen sene böyle düşünmüyordum umutluydum ama şimdi her şeye herkese geç kalmışım gibi hissediyorum :(

imrenebilirsin tabi kim istemez ki hayatında aşk olmasını yani. ama umutsuz olma kesinlikle senin de hayatının aşkı bir yerlerde elbet v bekliyor ve mutlu olacaksın bunu düşün yaşında o kadar büyük değil ayrıca dediğim gibi umutsuz olma ayrıca belki de yapı itibari ile dışarıdan sert birisin ve çkeinenler vardır belki de eğer öyleyse bu yapını değiştir ama kesinlikle umutsuz olma.

kimi gerçek aşkını 15inde bulur ama onu kaybedp mutsuz olabilir
kimi 30unda bulur ölene kadar birbirlerine sevgyle saygıyla bağlanrlar.
yaş önemli değil ki canım ben eminim senin de çok seviceğin biri çıkıcaktır karşına

Back
X