Ohoo 14 yaş mı Hey masallah.. Cok tatlıymıs ya . Kucuklukten beri size asık olmasi ne kdr guzl ve ozel bir duygu.Ben eşimi ilk 14 yaşında lisede,sınıf temsilcileri toplantısında gördüm. Çok kişiyi tanıyordu,sohbet ediyordu bense okulda yeniydim. O kalabalıkta normalde farketmezdim ama dışa dönük olduğu için farketmemek mümkün değildi. İlk gördüğüm an içimden "Ne gıcık bir çocuk" diye geçirdim,ne romantik değil mi?Eşim de beni aynı toplantıda görüp deli gibi aşık olmuş. Hatta adımı öğrenmek için üç kağıt yapıp bir liste alıp bizim sınıfa gelmişti.Bizim ilk anlar böyle :)
Üzerinden 14 yıl geçmiş, çok aşığım
Ben 2 yil once tanidim sevgilimi ilk bukusmada gorur girmez asik oldum kalbimin sesini anlatamam susturamadim hissedecek diye o kadar cok korkum ki gizlemeye calistim sonra hemen kabul ettim teklifini ve hala onunla bulusacagim zman konusacagim zman heyecan yaparım yaninda sacamalarim elim ayagim karisir. Su anda evlilik karari aldik ailesi gelecek ama babam kabul etmiyor istemiyor ve ben cok kotuyum bu durumdan dolayı mutlulukla bitmesini istiyordum ama babamgil unutup gitmemi istiyorlar.. Ben bu kalbime nasil soz gecirecem
iş başvurusu için ofisten içeri girdi ben arkadaşla sohbet ederken selamsız geçti ne gıcık çocuk ya dedik hatta sonra bu başladı tabi bi hafta sonra işe nasip ya olacağı varmış meğer ilk anda benden etkilenmiş ondan heyecan yapıp bakamamış :)gel zaman git zaman konuşmaya SELAMLAŞMAYA:) başladık mesajlaşmalar derken iki ay içinde nişanlandık şuan bir yıllık evliyiz ve hayatımın anlamı o diyebilirim kızlar darısı tüm isteyenlerin başına
Aile yapisi ve askerligini yapmamasi kirsal yerde yaşamaları..başlangıcı cok güzel anlatmışsın ama sona dogru yazdıklarını okuyunca üzüldüm. Babanız neden sitemiyor ki gerekçesi ne?
bende yazcaktım ama konu sahibi olarak sen hiç bişey yazmamışsın nedenvay böyle ilk görüşte aşklara bayılıyorum ya cok güzel allah mutlulgunuzu daim etsin. :)
belki henüz ilişkisi yoktur :)bende yazcaktım ama konu sahibi olarak sen hiç bişey yazmamışsın neden
olabilir, hikeyelri okuyup benimde karşıma bu şekilde çıkcak acaba diye düşünüyodur :)belki henüz ilişkisi yoktur :)
çok gülüyorum bazen biz bayanlara niye hayallere bu kadar meraklıyız acabaolabilir, hikeyelri okuyup benimde karşıma bu şekilde çıkcak acaba diye düşünüyodur :)
olabilir, hikeyelri okuyup benimde karşıma bu şekilde çıkcak acaba diye düşünüyodur :)
hmm sorun büyük.Aile yapisi ve askerligini yapmamasi kirsal yerde yaşamaları..
vurdu gol olduaa tabisi yazarım canımlar :))
ben onunla 16 yasımda tanıştım. onun yakın bir arkadaşıyla tanışıktım aslında o cocugun bana karşı bir ilgisi vardı sonra bu bana faceden arkadaşlık yolladı bende kabul ettim gel zaman git zaman muhabbeti beni cok sarmıştı ama çok çapkındı ve yakışıklıydıda aynı anda üç kızı idare ettiğini falan bile biliyorum anlatrdı mesjlarnı okuturdu bende gülerdm tabi buluştuk kaynaştık arkadaş olduk benden 3 yas büyük ve başım bişeye sıkışınca hep ona sorardım akıl alırdım sanırım benim böyle mahsum ve cocuksu tavrımdan ona karşı ilgisiz olan tavrımdan etkilenmiş olucakki bana aşık oldu klasik kaçan kovalanır hesabı işte. ben onun ne kdr capkın oldugunu bildiğim için onu kabul etmedm ona bir şans vermedim ayrıca o ne kadar yakışıklı olsada ben onu bi türlü sevemiyordum o gözle göremiyordum bana itici geliyordu neyse bir süre sonra baktım bu iş böyle olmayacak ben onu bütn sosyal ağlardan engelledim zamanla numaramıda değiştrdm sonra tam üç yıl sonra tekrardan kaderin bir cilvesimi desem bilmiyorum artık bizi biraraya getirdi:) cevahirde oturmus arkadaşımı beklerken onu gördüm ama onun o oldugunu bilmiyorum öylesine yakışıklı bir cocugu kestiğimi sanıyorum ama baya yakışıklı olmuş kaslar baklavalar falan o biçim cocuk resmen taştı iyice taş olmuştu snra ben baktım baktım ve tanıdım sonra oda beni tanıdı ve yanıma geldi hemen ben 19 yasımdaydım ve oda 22 yasındaydı. Ona o an aşık olmuştum. Şimdi 4 bucuk yıl oldu. Naparsan yap kaderinden kaçamıyosun sen kaçtıgını sanarsın ama o seni gene bulup yakalıyor işte. :)
Çok yakın arkadaşım, kankam, eski sevgilime hediye almaya bile beraber çıkardık onunla. Derdimi, tasamı, ex ile olan kavgalarımızı, ağlamalarımı dinlerdi destek olurdu bana ahhahaha.. Kardeşim diye hitap ederdim ona. Onun da hayatında çoook kızlar oldu hatta aynı anda yürüttüğü farklı ilişkileri oldu zamanında :) İş yerinde adı bile çıkmıştı behlül diyeNe biçim adamsın derdim ona.
Eski ilişkim de az uz değil 8 yıldı. Son 4 yılına şahit oldu. Onca yıl sabretmiş, bir ümit demiş, yakınımda olsun mutlu olsun yeter bana demiş. Ben her üzüldüğümde ona çok kızmış, kendi canı yanmış.
Sonra ex le ayrıldık.
20 gün sonra bana açıldı. 1 buçuk yıl içerisinde evlendik. Şimdi 4 aylık evliyiz. O benim meleğim
sen evlendin mi kuzu?aa tabisi yazarım canımlar :))
ben onunla 16 yasımda tanıştım. onun yakın bir arkadaşıyla tanışıktım aslında o cocugun bana karşı bir ilgisi vardı sonra bu bana faceden arkadaşlık yolladı bende kabul ettim gel zaman git zaman muhabbeti beni cok sarmıştı ama çok çapkındı ve yakışıklıydıda aynı anda üç kızı idare ettiğini falan bile biliyorum anlatrdı mesjlarnı okuturdu bende gülerdm tabi buluştuk kaynaştık arkadaş olduk benden 3 yas büyük ve başım bişeye sıkışınca hep ona sorardım akıl alırdım sanırım benim böyle mahsum ve cocuksu tavrımdan ona karşı ilgisiz olan tavrımdan etkilenmiş olucakki bana aşık oldu klasik kaçan kovalanır hesabı işte. ben onun ne kdr capkın oldugunu bildiğim için onu kabul etmedm ona bir şans vermedim ayrıca o ne kadar yakışıklı olsada ben onu bi türlü sevemiyordum o gözle göremiyordum bana itici geliyordu neyse bir süre sonra baktım bu iş böyle olmayacak ben onu bütn sosyal ağlardan engelledim zamanla numaramıda değiştrdm sonra tam üç yıl sonra tekrardan kaderin bir cilvesimi desem bilmiyorum artık bizi biraraya getirdi:) cevahirde oturmus arkadaşımı beklerken onu gördüm ama onun o oldugunu bilmiyorum öylesine yakışıklı bir cocugu kestiğimi sanıyorum ama baya yakışıklı olmuş kaslar baklavalar falan o biçim cocuk resmen taştı iyice taş olmuştu snra ben baktım baktım ve tanıdım sonra oda beni tanıdı ve yanıma geldi hemen ben 19 yasımdaydım ve oda 22 yasındaydı. Ona o an aşık olmuştum. Şimdi 4 bucuk yıl oldu. Naparsan yap kaderinden kaçamıyosun sen kaçtıgını sanarsın ama o seni gene bulup yakalıyor işte. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?