İlk görüşme, ne yapacağını bilememek?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
Merhaba arkadaşlar,

10 gündür bir tanıdık aracılığıyla biriyle tanıştım ve sadece telefondan görüşüyorduk. Farklı şehirlerdeyiz bu haftasonu ilk kez yüzyüze görüştük. Kendisi geldi.

Çok heyecanlanmadım fakat yanında çok sessiz kaldım. O çok konuşkan çok neşeli biri fakat bana ne olduysa söyleyecek birşey bulamıyorum resmen yanında. Sanki özgüvensiz kalıyorum yanında. Bilmiyorum buna onun çok rahat olması mı sebep oldu.

Normalde ne çok sessiz ne çok hareketliyimdir. Konuşkan ve sosyalim. Fakat onun yanında ben değildim sanki. Ne düşünüyorsunuz zamanla geçer mi bu his?

Evet o kısmı yazmamışım hoşlanıyorum o da bana ilgili davranıyor ve etkilendiğini söylüyor
Diyecektim ki acaba hoşlanmıyorsunuz da bu yüzden mi bir şeyler eksik kalıyor ama öyle değil anladığım kadarıyla. İlk görüşme olduğu için öyle olmuştur zamanla açılırsınız. İlk buluşmadan sonra ondan bir adım gelmeli aslında görüşmeyi devam ettireceğinize dair. İlgisi hala devam ediyor değil mi yani yine görüşeceksiniz?

Evet devam ediyor herşey çok normal ama ben bir garip oldum

Dediğiniz gibi belki zamanla geçer

Evet devam ediyor herşey çok normal ama ben bir garip oldum

Dediğiniz gibi belki zamanla geçer
Geçer geçer zaman geçtikçe alışırsınız rahatlarsınız, ilk tanıma süreci bir de sonuçta kankinizle olduğu kadar konu açamamanız doğal ama zamanla değişir dengeler. Hayırlısı olsun :)

Bence hoslantınız fazla ise heyecandan da olabilir bu durum. Bazen insan ne yapacağını bilemez ya. Vakit gecirmeye calısın, tanıyın birbirinizi zamanla asarsınız Die düşünüyorum.

ayyyy ne heyecanlı rahat ol, kendın gıbı davran , olacagı varsa olur zaten, hayırlısı olsun de, akısa bırak ,kendın ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…