Selam arkadaşlar, 2 aydır uzaktan konuştuğum bir erkek arkım vardı, bir iş seyahatinde tanışmıştık, sonra beni fb'dan ekledi, ilk zamanlar hiç yüz vermemiştim, yazdığı şeylere kısa cevaplar veriyor ve konuşmayı sonlandırmak istiyordum. Ama sonra bir şans vermek istedim. Ve daha sık konusmaya başladık, "hayatımlar, canımlar, neşe kaynağımlar, seviyorum seniler, en büyük aşksın, vs..."hepsi havada uçuşmaya başlamıştı. Ve birgün sürpriz yapıp çatkapı geldi, dışarı çıktık, kahve içtik ve ertesi gün sinemaya gidelim diye sözleşerek ayrıldık. Görüştüğümüz gün elimi hiç bırakmadı, özledim diyerek sarıldı, ve durmadan ellerimi öpmüştü. Neyse ertesi gün oldu, ne aradı ne sordu, ben bir bayan olarak ondan bir adım bekledim. Aksam 10'a dogru dayanamayıp mesaj attım ve herseyin yolunda olup olmadıgını iyi olup olmadıgını merak ettiğimi yazdım. cevap yok, iki kere aradım acan yok. ertesi gün telefonu evde unuttum ve eve gelince attıgı mesajı okudum, sabah 10:30'da gonderdigi mesaj aynen söyleydi "yolunda yolunda dün arabayla ugrastım 7.5 sa, senden de ses seda cıkmayınca yattım uyudum sonra".. bundan sonra artık actım agzımı yumdum gözümü, aramak istedim önce arkadasımdayım rahat konusamam dedi, ona vicdansız umursamaz oldugunu söyledim, o da vicdansız ve umursamaz oldugunu basta söylediğini, bu mesajlasmayla butun tehlike sinyallerini verdiğimi, bu kadar sıkıntıyı kaldıramayacagını ve baslamadn bitirmek istediğini söyledi, ben de bu kadar umursamazlıgı kaldıramayacagımı en
güzelinin evet bitirmek oldugunu söyledim.. 4 gün oldu hiçbir tepki yok.. olmasını da bekleyemiyorum bu yasadıklarımdan sonra ancak nasıl bu kadar ikili oynamayı basarabildi ona sasıyorum, oysa bir zamanlar "bakalım yanına yakıscakmıyım, sen cok güzelsin elini sallasan ellisi, müzik zevkin cok iyi, cok dikkatlisin, hiç öylesine bir kızla cıkmadım, hep ilişkilerim ciddi oldu,vs.".. yani değişen ne oldu, görüşmeden sonra neden çirkinleşti?
dün de fb da yaptığım paylaşımı beğendi, 4 günlük sessizlikten sonra, yok arkadaş dalga geçiyor resmen napsam silsem mi engellesem mi acaba fb'dan?

dün de fb da yaptığım paylaşımı beğendi, 4 günlük sessizlikten sonra, yok arkadaş dalga geçiyor resmen napsam silsem mi engellesem mi acaba fb'dan?