• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilk görüsme???

Orkide82

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2009
444
85
318
Almanya
Selam Arkadaslar,

benim bi sorum olacak pek aklim karisik...
Facede biriyle tanistim ve görüsmeye gelecek ve olursa ciddi düsünüyor...tabi elektrik alirsak...herneyse problem suki...benim onun annesiylede tanismami istiyor yani annesiyle gelecek ilk görüsmeye!!!:53:
Sizde bu nekadar normal?
Yani biraz bana cafede carsida kizi görüp begenirsek olur olmasa bari görücü olarak gitmeye lüzüm kalmadi gibi geldi bana :19:
Siz ne yapardiniz bu durumda?
Lütfen yorumlarinizi bekliyorum :18:

Annesiyle ilk gorusmeye gelmesi banada tuhaf geldi
ben kabul etmezdim galiba, geliceksen tek gel yoksa
hic gelme derdim:27:

Senin hayatın kendin karar verceksin ama internetten nasıl insanlara güveniyorsunuz anlamıyorum ben bizim ceza hukuku hocamız var derste bu tip olaylardan örnek verir ve hakimlik yaparken u tip olaylardan insanların başına neler geldiğini anlatıyordu dinleseniz kanınız donar.Tabi bu benim fikrim ama her insan bir değil ben olsam net olayına hiç girmezdim

Senin hayatın kendin karar verceksin ama internetten nasıl insanlara güveniyorsunuz anlamıyorum ben bizim ceza hukuku hocamız var derste bu tip olaylardan örnek verir ve hakimlik yaparken u tip olaylardan insanların başına neler geldiğini anlatıyordu dinleseniz kanınız donar.Tabi bu benim fikrim ama her insan bir değil ben olsam net olayına hiç girmezdim

valla canim orasi oylede insanlarin canli kanli yanindaki sevgilileri bile
dolanidiriyorlar, hatta dogruyolar "sevgililerini" munevver karabuluttan misali...

kamuya açık yerlerde bir sorun olmaz bence, tabi ilk günden bir yere götürmek isterse arabayla falan gitmezsin, ama annesiyle gelme konusu hiç duymadım böyle birşey garipmiş

az önce de böyle bir konu açılmıstı..netten ilkkez görüşme şeklinde..
yani ilk seferden anne:26: neyi kastediyor bundan acaba..maksat nedir..?
garip geldi..hadi ikinci görüşme bile olsa neyse diyeceğim..
önce siz bir yüzyüze gelin kaynasın anlaşın..hemen ailelerin dillerine
düşmeye gerek yok bence..birde olurda olursa ileride kayınvalide
olarak bunu neşekilde size izah eder bilemiyorum..amacı nedir bilemeyiz:25:
ben olsam yine de ilk görüşmemde dikkatli olur açık serbest bir alanda kafede
buluşur ilk günümü öyle geçirirdim..çünkü kimse üçüncü bir kişi ile rahat edemez..
onun yanında nasıl rahat olacaksınız ki..:53:
neyse umarım konuşur bir orta yol bulursunuz..ama ben iyice tartın arastırın derim..
bu devirde kimseye güven olmuyor..kimseye.:25:

Kızla ilk buluşmada annesinin ne işi varmış?
Yarabbim neler yaratıyorsun?:9::9:

ister netten olsun ister başka yerde anne gelir mi yaaa görüşmeye
kaç yaşında bu adam(çocuk) neyse işte:52:

Bana kalırsa önce kendisini tanı daha sonra gidişata göre görüşmeyi ayarlarsınız.

güven vermesi açısından iyi bi hareket bence.ama sen de yanına kuzenini götür ve tenha bi yerde buluşma nolur nolmaz

bende anlamadim ama :))

Direk annesiyle gelmicek önce biz görüsecekmisiz anlasirsak..annesiylede tanismami istiyormus,nasil biri oldugunu...selam sabah babinda..:63:

ben çok korkarım böyle internet tanışmalarından çok dikkat et her türlü insan var benim arkadaşım öyle tanıştı ilk 2 ay her buluşmaya arkadaşlarıyla gitti abartısız her buluşmaya ve hep kalabalık yerleri tercih etti gezmedi bi cafede oturup döndü güvenene kadar burnundan getirdi 3 yıldır birliktelr bu yaz nişanlanıyorlar düzgün adamlarda vardır tabi ama çok dikkat et tek gitme

canım dikkat et ne insanlar var belki annem dedigi kadın organ mafyasından yada fuhuştan biridir işbirlikçisidir seni bayıltıp kaçırırlarsa anammmmmmmm.:18: seni burda endişelendirmek asla istemem ama neler okuyoruz gazetelerde lutfen dkktlı ol tatlım sakın tek gitme ama internetten arkadaşlık banada dogru gelmıyor hee tabi vardır iyi olanlarda ama ne kadar tanıyabılırsın kı sana ne kadar dogru kndini ifade ettgnı nerden bilebilirsin?

evet cok tatli bi kadin..hic caktirmiyordu durumu,fazlada durmadi 10 dak falan :1:

benim problemim o degilde asil benim annem..
bana bi sebebten dolayi küs ve ben simdi ona nasil acilip diyebilirimki ..anne görüstügüm biri var diye? kendisi cok inatci ve otoriter :97:

neden aran açık annenle o önemli. annen ne derse dinle bence. benim annem ne derse hep doğru çıkıyor sonunda. nasıl oluyor bilmiyorum ama hep böyle..:52:

sebebi sacma...annem kendi kaliblarindan cikarmayi sevmez,hep istedigi olsun ister..beni istedigi gibi yogurmak istiyor..istedigi gibi giyinmedigim icin mesela...yani etek yerine pantolon gibi..sacma iste..

Back
X