Ilk gorusmeden sonra aramayan

fafama

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2014
331
135
103
Ankara
Perşembe akşamı bi çocukla oturup muhabbet ettik öncesinde instada fotolarımı falan beğeniyordu neyse sohbet muhabbet iyi geçti birer bira içtik kalktık saat 11 Ben eve varınca vardın mi diye mesaj atmasını beklerken adam 2 gündür ne arıyor ne soruyor sizce beklenmeli mi yoksa bi cacık olmaz mı yazarsa da cevap vermeyim artik dimi bu vakitten sonra?

Evet arkadaşlar haklısınız instada hikayesine emoji attm cevap bile yazmadı ben de engeli bastm

bunun daha saçma versiyonu hep bana denk geliyor. buluşuyoruz ve buluşma sırasında her şey gayet olumlu geçiyor. hatta görüşmeye devam edelim deniyor, tamam diyorum. sonrasında tık yok. insan etkilenmemiş olabilir, beğenmemiş olabilir bir şey diyemem, itirazım da yok çok normal. ama madem sonrasında fos çıkacaksın neden görüşme sırasında olumlu mesaj veriyorsun, açık açık görüşmeye devam edelim gibi cümleler çıkıyor ağızlarından? sonrasında ne oluyor, eve gidip düşünüyorlar da yok olmaz mı diyorlar. bunları demeseler gerçekten anlarım olayı. artık bende mi sorun var o kısmı anlamıyorum. ben de olumsuz yaklaşmıyorum eğer olumsuz değilsem.

bu arada sizin engeli bastığınız iyi olmuş. ben de geçen senekinden tık çıkmayınca engellemiştim. bu defakini ne zaman engellerim ben de merak ediyorum.

Gecelik ilişki yaşamak için buluşmuş olabilir. Beklediğini de bulamayınca ilgisiz davranmıştır.

Belki beğenmedi ya da elektrik almadı ya da başka birsey insan bir açıklama yapar demi ne tuhaf insanlar var

Sizin için söylemiyorum ama erkekler bu filtre olayından çok muzdaripler. Ben de bazı arkadaşlarımı tanıyamıyorum instada veya whatsappta fotosunu görünce bu kimdi ya diyorum 😁

Back
X