• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk görüşte aşk mı?Yoksa zamanla sevmek mi

kertenkelebe

peki pekiii anladıkkkk
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
672
3
46
31
İstanbul
Kızlar...
konuyu nereye açsam bilemedim,
size bir sorum olacak.İlk görüşte aşk gerçekten var mıdır?Yoksa insanın aşık olabilmesi için zamanla sevmek mi gerekir.Yani siz onu gördünüz hiçbişey hissetmediniz ama o size çok aşık sizin de sevmenizi istiyor.Napardınız böyle bir durumda.?

Kızlar...
size bir sorum olacak.İlk görüşte aşk gerçekten var mıdır?Yoksa insanın aşık olabilmesi için zamanla sevmek mi gerekir.Yani siz onu gördünüz hiçbişey hissetmediniz ama o size çok aşık sizin de sevmenizi istiyor.Napardınız böyle bir durumda.?

onun gönlü olsun diye gönlümün olmadığı bir işe girmezdim :delphin:

önce "ben":1closedeyes:

ilk görüşte aşkı karşılıklı sevgiye dönüştürebilmektir en güzeli boshayallersmile

ilk görüşte insan direk aşık olmaz bence etkilenebilir o zamanla birbirini tanıdıkça aşka dönüşür yani insan pat diye aşık olamaz

İlk görüşte aşk'a inanmıyorum ben.Karşımdaki bunu iddia ettiğinde de nasıl bir anda bana aşık olabiliyorsa bunun başka bir kadında da aynısı olucağını düşünürüm..
Sırf ben seni seviyorum diye sende beni sev olaylarıda da hiç olmaz,zaten insan kendisini bu konda nekadar kasarsa okadar uzaklaşır.Zorlamaya gerek yok,gönül sevmiyorsa n'aparsın :)

ikisi de degil.. zamanla asik olmak bence tanidikca onu gordukce asik olmak en guzeli..
sen asik degilsen karsindaki ne yaparsa yapsin uzun vadeli mutlu olamiyorsun..

İlk görüşte etkilenir insan ama o aşk değildir.
Sonrasında gerçek aşka dönüşürse ve karşılıklı olursa da süper olur tabii.

İlk görüşte aşk olamaz bence sadece etkilenme ve beğenme olabilir...
Aşk ise sonradan oluşur zamanla sevgiye dönüşür....:hulya:

ilk görüşte aşka kesinlikle inanıyorum, çünkü hayatımın aşkı diyebileceğim şu anki sevgilimi ilk gördüğüm anda donup kaldım, ertesi gün onu düşündükçe gözlerim yaşarıyodu, bunun adı sadece etkilenme olamaz sanırım...

yani diyelim birisinden hiç etkilenmediniz ama o kendisini tanıtmak istiyo
bu durumda napardınız yani ilk görüşte etkilenmediğin birine zamanla aşık olunabilir mi

yani diyelim birisinden hiç etkilenmediniz ama o kendisini tanıtmak istiyo
bu durumda napardınız yani ilk görüşte etkilenmediğin birine zamanla aşık olunabilir mi

netıce olarak onu tanıyosun ama demı bır kere gormedın hayatında yanı eger tanıyorsan ve o gune kadar etkılenmedı ısen bence etkılensen bıle sonradan bnun aska donme ıhtımalı zor
eher sımdıye kadar 1 kere gordugun bırı ıse zaten sans vermek ıcın cok erken.. onu zamana bırakmalısın bence..

ilk görüşte bir etkilenme olur sonra aşka dönüşür ve yıllar geçtikçe de yerini sevgiye bırakandır en güzel olanı bence.boshayallersmile

netıce olarak onu tanıyosun ama demı bır kere gormedın hayatında yanı eger tanıyorsan ve o gune kadar etkılenmedı ısen bence etkılensen bıle sonradan bnun aska donme ıhtımalı zor
eher sımdıye kadar 1 kere gordugun bırı ıse zaten sans vermek ıcın cok erken.. onu zamana bırakmalısın bence..

hmm genel düşünce aynı
sanırım anladım
teşekkür ederim kızlar cevaplarınız içinopuyorumnanaktan

İlk görüşte aşk eğerde yanlış kişiye duyuluyorsa birde o aşık olan kişiyi yıkıma götürür. Zamanla sevmektir aslolan... Ama yaklaşık 7 senedir beni çok seven dünyayı ayaklarıma serebilecek , dürüst, ahlaklı olan biri var, asla bıkmadı beni sevmekten ama ben ona karşı hiçbirşey hissetmiyorum. İnsan olarak arkadaş olarak çok seviyorum ama olmayınca olmuyor işte...

Kızlar...

eski erkek arkadaşıma tek görüşte aşık olmuştum, ama ........in önde gideni çıktı. şimdiki erkek arkadaşım ise başlarda omzunda ağladığım kişiydi, beni çok sevdi çok emek verdi ve şimdi onu o kadar çok seviyorum ki, önümüzdeki ay 4. yılımızı kutlayacağız :69: insan zamanla sevebilir, sevdiğine de aşık olabilir.. başlarda biraz zorladım kendimi ona aşık olmak için ama o kadar özveriliydi ki kendiliğinden oldu zaten :16:

Back
X