Senin için 12 yaş cok sorun değil belki ama beyfendi ilk tanışmanızda seni o konumda düşünüp begenecek mi?
Yani hoş biri, güzel vs diyebilir ama seninle ilgili begenisi sevgili durumuna getirebilir mi sizi?
Ben bu konudan cok emin değilim.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
sen ona göre çok küçüksün. önce üniversite oku. sonra yaşın olsun 24 25 o zaman o yaş açığı kapanır.
üstelik seni tanımıyor. belki hayatında biri var ki bence vardır. biraz hayal alemi içindesin sen. yaşına veriyorum.
Belli bir zamanı var mı bu tanışmanın. Yoksa taaa yurt dışına gittiğinde mi tanışmaktan bahsediyorsun
onun hayatında suanda biri olabilir yahut sen o ulkeye gittıgın zaman bırıyle evlenmıs olabilir. sonucta senı beklıcek degıl.. bence biri için degıl kendın ıcın calıs cabala yuksek mertebelre cık.. asla bu bı erkek ıcın olmamalı.. kucuklugune verıyorum bu dusunceleri
sizden sonraki yorumumda yazdım aslında :) Yurtdışına çıkmak benim hayat amacım kesinlikle onunla alakası yok.Mesleğin getirdiği bir gerekçe diyebiliriz. Hayatında biri yok ,işten vakit kalmıyor sanırsam
e hayatım öyle bir şey yapacağına üniversiteye başlayınca seni seven bir erkeğe şans verip güzel bir ilişki yaşasan. Saplantı olmuşa benziyor bu durum. 5 yıla neler değişir var ya o adam evlenebilir bile.
suanda olmayabilir. ama yarının ne olcagını kımse bılemez. ona gorede hazırlıklı oolun derim
3-4 senesi sonra belki olacak olan bi karsilasma icinmi fikir istiyorsunuz? Ozamana kadar sizinde yasiniz ilerlemis olacak, durusunuz,tavriniz,düsünceniz farkli olacaktir... Hos herseyi gectim bu islerde taktikler ise yarasa yarasa bi yere kadar yarar...
Olurda birgün karsilasirsaniz, dogal olun, yapmacik bakis ve tavir sergilemeyin, bu en güzeli ve en saglami...
İnsanın 5 dk sonrası bile belli değilken 5 sene sonrası için hayal kurması ütopik geliyor bana
18 yaşında böyle hayalleri olur çoğu genç kızın ama sonrası geçer gider
Kimse yüzyüze görmediği, gözlerine bakamadığı birini 5 yıl bekleyip sevemez
Zaten bunu yaşayarak göreceksin
Soruna gelirsek, onu etkilemek için özel bir çaba harcamana gerek yok
Eğer dediğin gibi hisslerin gerçek ve samimiyse yeterli
Su akar yatağını bulur demişler, kasmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?