Nasıl anlatıcam hiç bilmiyorum
ayy çok heyecanlandım. Anlatmadan önce şunu belirtmek istiyorum ki sizlerden düşüncelerinizi, yorumlarınızı, deneyimlerinizi her ne olursa yazmanızı istiyorum. 18 yaşındayım. Şimdiden "Küçüksün daha önünde çok yol var" falan dediğinizi duyar gibiyim ama ben de neyin ne olduğunu biliyorum.:) Kısa ve öz anlatmaya çalışıcam. :18:
1-Benim çok hoşlandığım biri var.
2-Ama beni tanımıyor
3-Çünkü yurt dışında.
4-İşlerimiz aynı alanda, bu yüzden hırs yaptım. Zaten yaşamak istediğim bir ülkede. Çok çalışıp oraya gitmek istiyorum.-Aynı zamanda onunla gidip bir şekilde tanışıcam-
5-Ek olara...size bir bonus; Benden 12 yaş büyük. (18-31 oluyor)
Ayrıntılara gelicek olursak
1&2- o seni tanımıyor sen onu nasıl tanıyorsun diye sorarsanız 7 yıldır tanıyorum orasını merak etmeyin :) ve hoşlanıyorum.
3&4-Çalışma konusunda benim için azim kaynağı oldu diyebilirim :)
5- Biliyorummm 12 fazla geliyor kulağa ama 31 gibi değil ne davranışları ne görünüşü.Forumda yaş farkı konusunu da okudum. Onu düşününce fazla gibi gelmiyor.
Başta da dediğim gibi önüne başkaları çıkacaktır mutlaka diyceksiniz. Bunu ben de düşündüm. Belki o zamana kadar çok şey değişecek.
Açık açık yazmak istiyorum. Onunla tanıştığım zaman neler yapmalıyım sizce? Belki ilk tanışmadan sonra bir daha görüşme fırsatı bulamayabilirim. Çok yoğun çalışan bir insan. İşte bu konu da sizden çok yardım ve destek bekliyorum. Ne yapmalıyım? İlk görüşmede onun aklında kalayım ki... benden etkilensin
Gerçekten hoşlanıyorum

1-Benim çok hoşlandığım biri var.

2-Ama beni tanımıyor
3-Çünkü yurt dışında.
4-İşlerimiz aynı alanda, bu yüzden hırs yaptım. Zaten yaşamak istediğim bir ülkede. Çok çalışıp oraya gitmek istiyorum.-Aynı zamanda onunla gidip bir şekilde tanışıcam-
5-Ek olara...size bir bonus; Benden 12 yaş büyük. (18-31 oluyor)
Ayrıntılara gelicek olursak
1&2- o seni tanımıyor sen onu nasıl tanıyorsun diye sorarsanız 7 yıldır tanıyorum orasını merak etmeyin :) ve hoşlanıyorum.
3&4-Çalışma konusunda benim için azim kaynağı oldu diyebilirim :)
5- Biliyorummm 12 fazla geliyor kulağa ama 31 gibi değil ne davranışları ne görünüşü.Forumda yaş farkı konusunu da okudum. Onu düşününce fazla gibi gelmiyor.
Başta da dediğim gibi önüne başkaları çıkacaktır mutlaka diyceksiniz. Bunu ben de düşündüm. Belki o zamana kadar çok şey değişecek.
Açık açık yazmak istiyorum. Onunla tanıştığım zaman neler yapmalıyım sizce? Belki ilk tanışmadan sonra bir daha görüşme fırsatı bulamayabilirim. Çok yoğun çalışan bir insan. İşte bu konu da sizden çok yardım ve destek bekliyorum. Ne yapmalıyım? İlk görüşmede onun aklında kalayım ki... benden etkilensin

Gerçekten hoşlanıyorum