• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk görüşte etkilendiniz mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yani bunun cevabı size ne kazandırır bilmiorum insanlar farklıdır hayatlar tecrübeler zaman yaşanmışlar mekanlar farklıdır birinin tecrübe ettiğini siz farklı şekilde tecrübelendirirsiniz sorunun cevabını merak ediosanız etkilenmedim hiç... insanları zamanla tanıyoruz etkilensek ne olacak ki bu olumlu ya da olumsuz birşey ifade etmez evlenen olmuş nişanlanan olmuş boşanan olmuş... yaşayıp görmek lazım mantıklıca zamana bırkamak lazım...

Benim de ilk görüşte ayaklarımi yerden kesen biri olmuştu.. Bir dogumgunun de karsilasmistik gördüğüm an tutulmuştum. Sonra sevgili olduk olmaz olaydik☺nasıl bir sahte yalan boş bir adam mis 6 ay sonra anlamıştim.

7 yil once Sile de gordum etkilendim. 4 yil konustuktan sonra 3 yillik evliyiz suan. 2 de prensesimiz var. rabbime sukurler olsun. iyiki numarasini vermis bende iyiki aramisim. :21::KK28::KK68:

Birini hiç tanımadan ilk görür görmez etkilendiniz mi? Sonu ne oldu? Bana inşallah yine umutsuz, acı, uykulu baş ağrılı günler görünmüyordur..

Esimi ilk gordugum gun etkilendim, asık oldum, evlenecegim adamın bu kisi oldugu icime dogdu
Hic tanısmamıstık daha önce onu ilk defa o gün gördüm bu nedenle gittim onunla tanıstım, numaramı verdim, msjlastık fln onu tavladım, kendime asık ettim, flört etmeye basladık ve 6 yıl bittikten sonra evlendik:nazar:

Benim genelde icime dogar bir seyi ilk goruste icime sinerse siner sinmezse hic sinmez her konuda boyle olmustur

Sizin olayiniz da hayirla sonuclanir insaAllah:KK19:

İlk tanıştığımızda kocamın gözlerinden çok etkilenmiştim. Bayağı 3 gün 3 gece gözümü kapattığımda bile o mavi gözleri gördüm :KK200::KK51:

Ne güzel hikayeler var.. İnşallah herkesin gönlüne göre olur..

Esim beni arkadasinmin fotografindan gorup etkileniyor yil 2006.
Sonra gormek icin universteme geliyor.
Bende okul kapisindan iceri girdigimde epey uzakta bankta oturan esimi gordum ve etkilendim...sonra buralara geldik iste..:)cok sukur

Ben boşa etkilenenlerdenim.

etkilendim ben çaktırmadım oda etkilendi korktu bağlanmaktan sonuç evli mutlu ve ilerdede inşallah çocuklu olcaz

Resimden acayip etkilendim o ha falan yani
Ama gerçekte gördüğüm kişinin o olmadığını düşündüm ve reddettim
Ya bi insan niye bu kadar shop yapar yada fotografta değişik çıkar:KK70:
Sonra düşündüm ki aşık olcaksam karaktere aşık olmalıyım
Yaşının adamı hiç değil çünkü

EVET 2 HAFTA ÖNCE KUZENİMİN DÜĞÜNÜNDE LİSE ARKADAŞINDAN ETKİLENDİM SONRA SOSYAL AĞLARDAN BULDUM SONRASI BU KADAR

Birini hiç tanımadan ilk görür görmez etkilendiniz mi? Sonu ne oldu? Bana inşallah yine umutsuz, acı, uykulu baş ağrılı günler görünmüyordur..

ben ilk gördüğüm an ay ne iğrenç dedim arkamı döndüm kaçıyordumki o an telle benı aradığı için elimde telefon gördü. yakama yapıştı. suan deli diva aşığım evliyiz mutluyuz hayırlısı olsun hakkınızda :D

Bir kere fotoğrafından etkilendim körkütük aşık oldum yıl 2011di:)) o da seviyorum dedi evlenecektik sonra ayrıldık bazı nedenlerden 1 aya başkasıyla evlendi.Arkasından 2014 e kadar yas tuttum işte. :cry: şimdi nişanlımla da ilk görüşte etkilendim ama bazı şeylerini affedemiyorum evlilikten dönmek üzereyim süre istedim.Yani bazen kalp olmayacak insana çarpabiliyor da.Ama üzülsem de hiç pişman olmadım hatalarımdan üzüntülerimden.Aşk güzel şey:KK36:

ben ilk gördüğüm an ay ne iğrenç dedim arkamı döndüm kaçıyordumki o an telle benı aradığı için elimde telefon gördü. yakama yapıştı. suan deli diva aşığım evliyiz mutluyuz hayırlısı olsun hakkınızda :KK70:
Hahah iyiymis.
Ben tipe takilanlarin bir konuyu kesfetmedigini dusunuyorum;
Begenmediginiz biri oyle konusur oyle davranir ki en karizma tip olur
Yakisikli dediginizin de kafaya vursan ses cikar tinnn.

Hahah iyiymis.
Ben tipe takilanlarin bir konuyu kesfetmedigini dusunuyorum;
Begenmediginiz biri oyle konusur oyle davranir ki en karizma tip olur
Yakisikli dediginizin de kafaya vursan ses cikar tinnn.

Aynen sorma şimdi ondan yakışıklısı yok bana bakmaya doyamıyorum acaba o zaman nasıl görmüşüm merak ediyorum :D

Evet.. 2006'da Sınıfa ilk girdiğimde gözüme çarpan ve "aahh keşke" dediğim kişi..
Şu an eşim...

Back
X