• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk gün eve gitmiş

kızlar bu arkadaşımın derdi, rica ettiği için açıyorum konuyu.
hoşlandığı adamla buluşcaklarmıştı adam hastalanınca evine gitmiş çorba falan yapmış evde oturmuşlar gün boyunca. ama aralarında hiç bir cinsi münasebet olmamış sadece yemek, çay muhabbet falan. adam bi ara yanağından makas falan almış kız başka koltuğa kaçmış. yan yana bile oturmaya izin vermemiş hani çaktırmadan uzaklaşmış. adam yaklaşsa bile bahanelerle kaçmış. en son beraber çıkmışlar evden adamın rengi falan atmış, yüzü düşmüş. kızı da bida aramamış. acaba yakınlaşmayı bekliyordu da bu yüzden mi aramadı, arar mı diye düşünüyor. kız msj atmış cevap da vermemiş. çok da hoşlanıyor adamdan. ne yapmalı sizce arar mı?
Adam kızdan cinsel anlamda birşeyler beklemiş, bulamayınca da basmış gitmiş..
Bu kadar gözünde büyütmesin bence kendini üzer yoksa :31:

Arkadaşınız bir daha ne arasın ne sorsun hatta adam arasa bile konuşmasın. Hastalık işin numarası, arkadaşınızı eve çağırabilmek için hastalık acitasyonu yapmış ama fingirdeşmeye gelince hasta değil hatta içler istediği gibi gitmeyince bir anda iyileşip kızla evden çıkabiliyor. Çok sinir oldum ne çiğ adamlar var beee. Sadece meraktan soruyorum bu adam kaç yaşında daha önce evlenmiş mi?

yok daha önce evlenmemiş 86 doğumluymuş

benim ilk yorumum bişey yapmak istese hani niyetini belli etcek şekilde yaklaşırdı öpmeye çalışırdı falan diye oldu yani yapmak istese yapardı

benim ilk yorumum bişey yapmak istese hani niyetini belli etcek şekilde yaklaşırdı öpmeye çalışırdı falan diye oldu yani yapmak istese yapardı

Niye ozaman aramıyor şimdi? Pat diye üstüne atlayacak değildi herhalde..Yeni tanıştığı bir kızın kendisinden kaçmasından bozulmamalı, aksine sevinmeliydi

Niye ozaman aramıyor şimdi? Pat diye üstüne atlayacak değildi herhalde..Yeni tanıştığı bir kızın kendisinden kaçmasından bozulmamalı, aksine sevinmeliydi

evet sorun da orda niye aramıyoracaba? arkadaşım kalbine söz geçiremiyor çok hoşlanmış hatta pişman bile yakınlaşmadığı için

evet sorun da orda niye aramıyoracaba? Arkadaşım kalbine söz geçiremiyor çok hoşlanmış hatta pişman bile yakınlaşmadığı için

keşke yakınlaşmış olsaydı o zaman adamıda elinden kaçırmazdı dimi yazık olmuş bazı şeyler ne zaman bu kadar basitleşti anlayamıyorum ama kabahat böyle adamlara prim veren her istediğini yapan bayanlarımızda bence adamların gerçekten suçu yok

evet sorun da orda niye aramıyoracaba? arkadaşım kalbine söz geçiremiyor çok hoşlanmış hatta pişman bile yakınlaşmadığı için

Yakınlaştıgını farzedelim o zaman ne olacaktı ilk günden türlü bahanelerle evine götüren adam yaklaşan adam sonra kız birşeylere yanaşmadı diye birdaha arayıp sormayan adam sizce birşeyler yaşadıktan sonra başının tacı evinin hanımımı yapacaktı hevesini alıp yine yol alacaktı amacı belliymiş kusurabakmayın :ssz: Sevgililikte yaşanmaz birşeyler demiyorum ama ilk günden bu beklenti bu yaklaşımlar farklı bir artniyet var ortada hoşlantıdan aşktan yapılan şeyler degil bunlar yararlanmak sadece arkadaşınız çok hoşlanmış olabilir ama söyleyin ucuz kurtulmuş hayır ilk tanıştıgın birinin evine hastada olsa gitmek büyük cesaret hastaneye gitsin banane bir arkadaşında dedigi gibi her türlü pislik çıkabilirdi altından:53:

Hasta adama bak kıza yanaşmak için fırsat kollamayı biliyor ama ! :20:
Bence de arkadaşınız bir an önce mesaj atmayı kesmeli.

Ben kıza suç bulamıyorum, suç adamın cin fikirli olmasında. Olayı başa sarıp, adamı da masum hale getirirsek

"Çok hastayım, bir çorba yapanım bile yoktu teşekkür ederim beni önemseyip geldiğin için, değer verdiğin için diye düşünmesi ve onun da aynı şekilde kızı değerli ve önemli görmesi gerekirdi. Tabi bu söylediğim insan evladı olan için geçerli... Ama malesef değilmiş ve iyi de olmuş bunun farkedildiği... Arkadaşınıza söyleyin değmez böyle adamlar için... Böyle cin fikirli aklı kemeraltına çalışan adamdan ne eş olur ne baba... Hadi onu da geçtim bir dost bir arkadaş bile olmaz... İşi varsa seninledir, işi bitince de pırrr uçar...

Adam kızı yoklamış işte..

belki gerçekten hastaydı belki hepsi dümendi orası önemi değil..

ama niyeti ortada..

bence uzak dursun, adam sağlam papuç değil..

bir daha ki sefere makasla kalmaz o iş.

Saflık değil yaa, iyi niyetliyiz, vicdanlıyız, annelik bizim genlerimizde var. Komşumuz bile hasta olsa bir tas çorba yapar geçeriz, evini mutfağını toparlarız.

Back
X