ilk gün hangi nevresim?

bir garip oblomov

Guru
Kayıtlı Üye
19 Mart 2010
21.479
15.166
498
kızlar çeyiz yazılırken ilk gün hangi nevresiminizi kullanacaksınız ben beyaz bambu nevresim takımımı kullanmayı düşünüyorum ama halamlar daha şık bişiler alalım dediler nevresim şık olsa ne olacak acaba üzerinde misafir mi ağırlayacağım ki:9: yatak örtüsünü üzerine örttük mü tamamdır siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hadi herkes ilk gün kaullanacağı nevresimini paylaşsın

benimkisi bu:16:

kızlar çeyiz yazılırken ilk gün hangi nevresiminizi kullanacaksınız ben beyaz bambu nevresim takımımı kullanmayı düşünüyorum ama halamlar daha şık bişiler alalım dediler nevresim şık olsa ne olacak acaba üzerinde misafir mi ağırlayacağım ki:9: yatak örtüsünü üzerine örttük mü tamamdır siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hadi herkes ilk gün kaullanacağı nevresimini paylaşsın

benimkisi bu:16:
canım önemli olan senin hangisini istediğin hangisinde rahat edeceğin bence gayet naif bir nevresim takımı. renkli de çok severim ama nedense beyaz nevresim yatak bana daha huzur dolu geliyor o yüzden o gece sen yatacaksın o yatakta boşver sen kendi isteğine göre bak :) o gecenin en şık en süslü şeyi sen olacağın için nevresimin süslü olmasına gerek yok :21:

dediğin gibi üzerine yatak örtüsü sereceğin için o kadar önemli değil zaten senin düşündüğün nevresim takımında gayet şık aynısından bende de var:) çok zarif bence bir daha masraf yapıp süslü bir şey almana lüzüm yok diye düşünüyorum

Bende bu nevresım olayını cok düşündum bu zamana kadar bıraktım almadım :) Taki gecen haftaya kadar .. Yatak örtümü zaten almıştım incili sade krem bi yatak örtüsüydü... Normal bi nevresım almayı cok düşündüm ama iyi ki de almamışım , hafta sonu dışı saten içi pamuk saten ve carşafı yastıgı pamuk saten olan bi nevresım takımı aldım , yorgan örtüsünde ufak ufak taşlar var zaten dışta olduğu için saten kısmında hiç rahatsız edıcek gibi de değil, ben çok çok beğenerek aldım , bence kenarda böyle bir nevresım mutlaka olmalı. İlk gün bebek doğumunda falan kullanmak amaçlı:34:

yani bana çok saçma geliyo üstüne yatılan bir şeyin incili pullu vs olması yani tarzım hiç değil zaten kullanışlıda olmaz pulu taşı döküldü mü at çöpe bütün özelliğini yitiriyor bence:31:

yani bana çok saçma geliyo üstüne yatılan bir şeyin incili pullu vs olması yani tarzım hiç değil zaten kullanışlıda olmaz pulu taşı döküldü mü at çöpe bütün özelliğini yitiriyor bence:31:

taşlı pullu alırsan tabıkı öyle ama dantel uzerıne ufak ve az taşlı alırsan böyle bır sorun olmaz :)

bende hiç sevmem allı pullu seylerı sadelıgı severım, çok sade aldım oyuzden, tercıh meselesı cnm içine nasıl sınıyorsa öyle al :)

Son düzenleme:
$home sweet home portofino.webp $home sweet home portofino yatak örtüsü.webp

bunlar benimkiler sade ve şık oldukları için aldım

benimki bu olcak canim karaca home tugce (adaşım :1: :9: ) ben alli pullu yatak ortulerinden almadim bu nevresimli pike seti bunlari serecegim yatak ortusu dusunmuyorum sonradan ne yapacagim onu kocaman oluyor ve cok yer kapliyor evlenen butun arkadaslarim kaldirmis kullanmiyorum diyor bunu kutusuyla kaldiracagim az yer kapliyor zaten kullanmam arkadaslarin dedigi gibi ozel gunlerde dogum vs

Eklentiler

• $tugcekrem-876x1060.webp
    $tugcekrem-876x1060.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 152
benim gelin home nevresim pike takımım var muhtemelen onu sererim sade ve sık bişey taşı falan yok hiç sevmem zten düz beyaz bişey ser yeter bence :46:

Eskiden dantelli nevresim takımları vardı. Elişi olanlar hani. Genelde herkes onları kullanırdı.
Ben bunu aldım pamuk saten. Kenarları fransız danteli. Renk açısından da çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca çok beğendim, zevkime de çok uyuyor.:69:
$ezgi_nevresim_takimi_krem.webp

bunun bence bu olmalı şu olmalı diye bi kuralı olmaması gerekir kızlar buraya kadar da düşünmeyin yahu :1: en beğendiğin nevresimini al ser bu kadar basit :)

benimki bu olcak canim karaca home tugce (adaşım :1: :9: ) ben alli pullu yatak ortulerinden almadim bu nevresimli pike seti bunlari serecegim yatak ortusu dusunmuyorum sonradan ne yapacagim onu kocaman oluyor ve cok yer kapliyor evlenen butun arkadaslarim kaldirmis kullanmiyorum diyor bunu kutusuyla kaldiracagim az yer kapliyor zaten kullanmam arkadaslarin dedigi gibi ozel gunlerde dogum vs

çok begendım :)

Çok güzelll güle güle kullan :) Benimkisine çok benziyor benimkinde sadece çok çok az taşı var oda dantelıyle bı bütün gbii parlıyor sadece :)

Son düzenleme:
benim gelin home nevresim pike takımım var muhtemelen onu sererim sade ve sık bişey taşı falan yok hiç sevmem zten düz beyaz bişey ser yeter bence :46:
Senin şu halanlar beni öldürecek ya kzıım gönder bana sen onları tenhada kıstırayım :27:
Aynen bnmde gelin home nevresim pike takımım var bende onu kullanıcam yatak örtüsü falan tam set olduğu için hem şık hemde nevresim işte :1:

$pr_01_754_max.webp

Senin şu halanlar beni öldürecek ya kzıım gönder bana sen onları tenhada kıstırayım :27:
Aynen bnmde gelin home nevresim pike takımım var bende onu kullanıcam yatak örtüsü falan tam set olduğu için hem şık hemde nevresim işte :1:

Eki Görüntüle 674578

cnm bir tanede değil 3 tane var:9::9: ankaradakide ben yaptım sane ilk gün onu kullanacaksın diyor elde koca karı işi saten takımlar oluyo ya onlardan yapmış galiba:53:

cnm bir tanede değil 3 tane var:9::9: ankaradakide ben yaptım sane ilk gün onu kullanacaksın diyor elde koca karı işi saten takımlar oluyo ya onlardan yapmış galiba:53:
hee oldu görürsem söylerim de :1: Kimsenin baskısına gelemem valla benim evim :19:sen üçünüde yolla ben iki tanesini anneme vercem :1::1::1:

Back
X