İlk gün! Kızlar fikirleriniz lazıım. :)

Svartbabe

Senin o pıt pıt atan kalbini yirim ❤
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
3.088
2.884
Mrb kızlar bir buçuk ay sonra evleniyorum ama yemek yapmayı bilmiyorum yani elimden herşey geliyor aslında ama deneyesim bile gelmiyor. Aperatif şeyleri çok güzel yapiyorum ama yemek hiç denemedim denemekte istemiyorum :) her neyse sizce evlendigim ilk gün ne yemek yapmalıyım? Çok zor olmayan çokta basit olmayan birşey olması lazım. Daha şimdiden ne yemek yapacağımı düşünüyorum. Maksat fikirlerinizi almak :-)

Mrb kızlar bir buçuk ay sonra evleniyorum ama yemek yapmayı bilmiyorum yani elimden herşey geliyor aslında ama deneyesim bile gelmiyor. Aperatif şeyleri çok güzel yapiyorum ama yemek hiç denemedim denemekte istemiyorum :) her neyse sizce evlendigim ilk gün ne yemek yapmalıyım? Çok zor olmayan çokta basit olmayan birşey olması lazım. Daha şimdiden ne yemek yapacağımı düşünüyorum. Maksat fikirlerinizi almak :-)

tavuklu pilav yap birde salata ben öyle yapmıştım :))

Bende evlendikten hemen sonra öğrenmiştim çok kolay hiç korkma

köfte patates salata yapmanı öneririm

kızzz ne güzel heyecanlısın sen öyleee:rolleyes:

vallah özledim ilk yıllarımı günlerimi:-)

ne yaparsan yap herşey çok lezetli gelir zaten

evlendikten 1,5 ay sonra annem gelmişti vee türlü yapmıştı

eşim anneme

anne ALLAH razı olsun içimiz kuruduydu demiş:KK48:

düşün artık o 1.5 ayda ne yaptıysam adama:KK48::KK53::confused:

kızzz ne güzel heyecanlısın sen öyleee:rolleyes:

vallah özledim ilk yıllarımı günlerimi:-)

ne yaparsan yap herşey çok lezetli gelir zaten

evlendikten 1,5 ay sonra annem gelmişti vee türlü yapmıştı

eşim anneme

anne ALLAH razı olsun içimiz kuruduydu demiş:KK48:

düşün artık o 1.5 ayda ne yaptıysam adama:KK48::KK53::confused:

Valla bendeki degişek birsey bir saat once hungur hungur aglyordm şimdi ne yemek yapym diye dusunuyorum :KK70: benim ki yemeyi cok seviyor başım bela da :KK70:

Kızlar süpersiniz ben her gün birinizden bi menu alsam yemek düşünme derdim olmayacak :KK70: ilk bi haftalk menum hazr artkkk :)))

ya ben o izgara tavada hep yakiyorum:KK70: oyle kiytirik biseyde degil tavada sorun yok bende sorun:KK53:
Disi kapkara ici cig kaliyor, dereceyle oynasamda ayni sonuc. Dolabin arkasina attim sozde saglikli yemek yapmak icin almistim:KK61:

Kız ben hep ızgara yaparım pratik ve sağlıklı . Çok tembelim her şeyi 3 dk da pişiriyor :)

Anladığım kadarıyla eşinde evde olacak dimi evlendiğinizin ertesi günü? Beraberde yapabilirsiniz keyifli olur Neyi seviyor mesela en çok et balık tavuk sebze? Çok pratik ana yemekler var bunlarla yapılabilen

Anladığım kadarıyla eşinde evde olacak dimi evlendiğinizin ertesi günü? Beraberde yapabilirsiniz keyifli olur Neyi seviyor mesela en çok et balık tavuk sebze? Çok pratik ana yemekler var bunlarla yapılabilen

Evet evde olacak. :) o anca beni izler yemek bilmedigim icn dalga geciyor bnde iddali konustum yaparm dye :KK70: neyi sevdiginden cok neyi sevmedigini biliyorum ama iyi hatrlattnz amerikan salatasnin içinde tavuk seviyormus onu da yapabilirim :)

El lezzetim iyi aslında sadece çok sakarım mutfaga girdim mi duvarlar yerler flan gidiyor yani :KK70: en basit bi çay demlerken bile :KK70: beceriksiz degilim ama bunlar var malesef :) firinda patatesli tavukk iyiymiş bence de olablr :)))
evlendikten sonra daha dikkatli olursun malum işler sana kalıyor :KK70:

evlendikten sonra daha dikkatli olursun malum işler sana kalıyor :KK70:
Keşke öyle olsa evde de ne kadar dikkat etsem ben temizlicek olsamda olmuyor bi kere annem butun yemekleri yapana kdar ben bi pasta yaptim annemin yaptgi yer tertemiz benim yaptgm yerlede duvarlr puding yere krema dökülmş halıya flan :KK70:

X