Ogretmeniniz ne dedi?
Merak etmeyin ogretmenler ne cocuklar görüyor. İlk günün heyecanina verir ama uyarmakta istemistir belki.
Ayrica diger velilerin nereden haberi olacak .
Ilk gunun heycanindan sanirim olmiycak bisey ama cok taktim kafamaBiraz rahat olun yahu:)
ne dedi ne Allah aşkına :)Ilk gunun heycanindan sanirim olmiycak bisey ama cok taktim kafama
Sakin olun neden bu kadar abarttınız. Bırakın ilk günden adapte olmayı, abartısız aylarca adapte olmayan çocuklar oluyor ne var ki bunda?Kizimi okula goturdum.hersey yolundaydi.almaya gittigimde ilk gun olagan alisma durumlari yasanmis,anlasamamis biriyle.. hoca benle konusmak istedi..hic beklemedigmden bu durumu ilk gunden kendimi o kadar kotu hissettimkii...hala kendime gelemiyorum...yavrumda uyumludur ama ilk defa belki oda gerildi alisamadi ne biliymkii...cocuk bu yapmaz dedigimiz seyi yapicagi tutarr..sanki tum anneler bana aaa bunun cocugu sorunlu ilk gunden belli etti kendini damgasi vurmus gibi hissettim....hayir kiziyorum kendime hem diyorumkii ben birbiriyle yarisan annelerden olmiycam diyorum..ama bi bakiyorum su an o durumdayim...cocuklar mi okula gidiyor biz mi belli degillll....bugunde yine sorun olursa cikista hoca bisey derse diye sinirden catliycam....
Belki veli önlem alsin diye paylaşımda bulundur, bazen veliye geç söylendiğinde niye baştan haberim yoktu diyebiliyorlar. Yetisirti vs üslubuna bir eğitimci olarak üzüldümİlk günden şikayet de neymiş ya. Saçma olmuş biraz. Sizi uyarmayı gerektirecek bir konu muydu ki hemen yetiştirdi acaba?
Belki veli önlem alsin diye paylaşımda bulundur, bazen veliye geç söylendiğinde niye baştan haberim yoktu diyebiliyorlar. Yetisirti vs üslubuna bir eğitimci olarak üzüldüm
Ya inanın şu anda okulda hepimiz neyi nasıl yapalım derdindeyiz, hadi şu öğrencinin annesine şunu yetistireyim canım çok sıkıldı diyecek bir öğretmen yoktur . 2 kat maske ile tüm gün ders anlatan kişinin bunlarla uğraşması imkansız . Bazı şeyler bazen gereksiz görülebilir altında başka anlamlar vardır . Veliye direkt bazen bir şeyi söylemeyip dikkatini çekmeye çalıştığım oluyor . Gözlem yapması adına , belki de ogretmen yumuşatarak söylediHayır bilgi vermeyi gerektirecek bir konu ise tabi ki yetiştirmek değildir. Yanlış ifade etmişim.
Zaten ondan sordum kendisi de ısrarla yazmamış gereksiz bir şey demiş.
Gereksiz bir şeyse söylemeye gerek olmayan bir şeyse sınıfta olanı hemen yetiştirmektir.
Ya inanın şu anda okulda hepimiz neyi nasıl yapalım derdindeyiz, hadi şu öğrencinin annesine şunu yetistireyim canım çok sıkıldı diyecek bir öğretmen yoktur . 2 kat maske ile tüm gün ders anlatan kişinin bunlarla uğraşması imkansız . Bazı şeyler bazen gereksiz görülebilir altında başka anlamlar vardır . Veliye direkt bazen bir şeyi söylemeyip dikkatini çekmeye çalıştığım oluyor . Gözlem yapması adına , belki de ogretmen yumuşatarak söyledi
Aa tabii ki ben de neler neler gördüm :)) sadece tüm gün nefessiz kalınca :) aynen anlatirsa daha doğru yorumlar olacakOlabilir her şey olabilir. Ama siz de eğitimcilerle ilgili bir konuda kişisel algılamayın. Elbette zor ama hepimiz ne eğitimciler gördük yani eğitimden bihaber. Böyle bir ihtmal de var. Konu sahibi anltırsa anlyabiliriz ne olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?