Kızlar regl bitiminden hemen sonra yumurtlama olur mu?ben nette ovulasyon testi yaptım yumurtlama günüm regl bitiminden hemen sonra oldu.bugün de okulda bi arkadaş ben öyle hamile kaldım dedi.
Gelelim ruhi durumuma; ben böyle yana yakıla hamilelik düşünmüyordum ne oldu bana anlamadım?
yani tamam çocukları çoook severim ve annelik hep hayalimdi ama erteliyordum onun için daha çok maddi birikimim olsun diye.3 ay önce eşim artık korunmayalım dedi.ben de bu zamana kadar erteledim.sonra dr u dinledim belki hemen olmayacak zaten dedim.12 gün önce regl bitti ve ilişki oldu.çok önemsememe rağmen bacaklarımı kaldırdım bekledim.4-5 gündür acayip derecede kasıklarım ağrıyor.ki regl yeni bitti yani yakın değil.bi de farklı olarak 2 gündür belim ağrıyor.(soğuktan desem 3 gündür okul tatildi ve evden çıkmadım)bugün derste belime çok fena ağrı geldi. bunlar belirti olabilir mi?
Psikolojik olabilir dedi bi arkadaşım ama zaten böyle bi beklenti içine girmemiştim ki.olmaz cnm hemen diyodum.şimdi idrar testi yapsam çıkar mı ki ?bişeyler söyleyin kızlar.tabiatım gereği çok sabırsız bi insanımbir an önce öğrenmek istiyorum
Ayy inşallah cnm yaa. herkes adet geçsin diyo ama sorun o işte sabredemem ki o kadar gün. daha 13-15Belirtiler gebelik belirtisi gibi :) test yapmayın daha doğrusu adetiniz geçsin yada adet olacağın gün gelmezse kırmızılar o gün yapın şimdi yapsanız da çıkmaz diye düşünüyorum adet gününüz gelmediyse, en kötü kan testinde öğrenirsin varsa :) hadi inşallah bebiştir
İnş. bebeğinize kavuşursunuz.yani dediğim gibi psikolojik olacağını sanmıyorum çünkü ben zaten aa hamile kalır mıyım diye beklentiye girmemiştim.Ne zamanki regl öncesi gibi ağrılarım başladı o zaman acaba mı diye aklımdan geçti.tabi bilemiyorumMerhaba. Bu durumları bende ne kadar çok yaşadım, psikolojik olarak kasıklarım ağrıyordu midem bulanıyordu göğüslerim acıyordu. Kaç tane test yaptım hatırlamıyorum. Sabretmek gerçekten zor. Ben de çarşamba gününü bekliyorum progesteron testi yaptıracağım. Eğer yumurtalar oluşmuşsa 1 hafta sonra da gebelik testi yapılacak. Nasip bizde bekliyoruz. günler geçmiyor sanki..
Ama yine de çok hayal kurmayın, inşallah gebesinizdir hayırlısıyla ama psikolojik olma ihtimali de çok yüksek..
İnş. bebeğinize kavuşursunuz.yani dediğim gibi psikolojik olacağını sanmıyorum çünkü ben zaten aa hamile kalır mıyım diye beklentiye girmemiştim.Ne zamanki regl öncesi gibi ağrılarım başladı o zaman acaba mı diye aklımdan geçti.tabi bilemiyorum
Hayır beyaz yumurta akı gibi ama kıvamlı bi akıntı oldu (ıyy biraz iğrenç bi betimleme oldu galibaPeki hiç kahverengi ya da pembemsi bir kaç damla akıntınız oldu mu?
Hayır beyaz yumurta akı gibi ama kıvamlı bi akıntı oldu (ıyy biraz iğrenç bi betimleme oldu galiba)
Üzüldüm cnm inşallah kısa zamanda sen de hamile kalır,bebeğini kucağına alırsın.yazmaz mıyım hiiçç.inşallah bi öğrensem.sanırım çok heveslendim.olmazsa çok üzülecekmişim gibime geliyorGebe olabilirsin o zaman. İlk gebeliğim maalesef ki çok kısa yaşadım ve düştü. bende de öyle olmuştu. Kokuyor değil mi bir de? Hadi hayırlısı. Öğrenirseniz de yazın muhakkak
İşte ben de onu soruyorum ya. İdrar testinde kaç gün sonra belli olur ki ?Valla olurmu olur gerdek gecesi bile hamile kalan var test yap derim.
İşte ben de onu soruyorum ya. İdrar testinde kaç gün sonra belli olur ki ?
Üzüldüm cnm inşallah kısa zamanda sen de hamile kalır,bebeğini kucağına alırsın.yazmaz mıyım hiiçç.inşallah bi öğrensem.sanırım çok heveslendim.olmazsa çok üzülecekmişim gibime geliyor
Herkesin yumurtlama günleri farklı yalnız.ben son 5 adetimin tarihlerini yazarak tarih hesapladım regl bittiği tarih yumurtlama tarihi görünüyoradetin 12 gün öncemi bitti hamilelik için çok erken daha, yumurtlama ağrısıdır o
Yani aslında ben biraz önce söylemiştim arkadaşım ama. Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra çıkar idrar testinde. Yani bahsettiğiniz ilişkinin üzerinden 10 gün geçtiyse hemen yarın yapin idrar testi. Gebelik varsa eğer belli olma ihtimali var yani.İşte ben de onu soruyorum ya. İdrar testinde kaç gün sonra belli olur ki ?
Yani eğer döllenme olduysa 10 gün sonra idrar testi çıkar diyosunuz. 12 gün oldu.yarın sabah 13.gün.ben en iyisi yarın yapayım idrar testi.negatif çıkar diye de korkuyorumYani aslında ben biraz önce söylemiştim arkadaşım ama. Şüpheli ilişkiden 10 gün sonra çıkar idrar testinde. Yani bahsettiğiniz ilişkinin üzerinden 10 gün geçtiyse hemen yarın yapin idrar testi. Gebelik varsa eğer belli olma ihtimali var yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?