İlk haftalarda ki tedirginlik buraya bekliyorum kızlar..

Diamonds1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2014
306
101
73
Mrb herkese :) ufak bir sıkıntım var şuan 6+0 haftalık gebeyim kızlar ve 1 haftadır yoğun şekilde geçen miğde bulantılarım dün akşam birden bire durdu her sabah böğürerek uyanan ben bu sabah çok rahattım .. bir sıkıntı olduğunun belirtisimidir bu bilemiyorum ilk hamileliğimde 1 ay yaşamıştım bunda 1 haftada geçebileceğini düşünmedim bile..daha kalp atışını bile duymadım 12 gün sonra randevuma çok var ama içime kurt düştü ..bu durumu yaşayan arkadaşlarım varsa yorumlarını paylaşabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim..not - akşamdan beri kasık batmalarım var bu belirtim var yalnız şuan..

Ara ara kesilmesi normal bulanti ile adet ağrısı hissedersen kirmizi akinti da gelse sıkıntı.siyah ve devam eden akintin varsa kontrol ettirirsin.6 haftalik dışarı ultrasonda görünür

Ben de 9 haftaligim 1 haftadan beri yasadigim bulantilar bugun kesiverdi ben de cok korkuyorum doktorumla konustum
kalbi durmus bile olsa bulantilarin hemen kesmez dedi
Yrn kontrole cagirdi ama ben korkudan gidermiyim bilmiyorum

Ara ara kesilmesi normal bulanti ile adet ağrısı hissedersen kirmizi akinti da gelse sıkıntı.siyah ve devam eden akintin varsa kontrol ettirirsin.6 haftalik dışarı ultrasonda görünür
Aynen bende ona dikkat etTim karnım ağrıyacakmı kanamam olacakmı diye çok şükür şimdi birşeyim yokta 2 hafta sonraki randevuya kadar zaman nasıl geçer bilmem..hayırlısı olsun

Ben de 9 haftaligim 1 haftadan beri yasadigim bulantilar bugun kesiverdi ben de cok korkuyorum doktorumla konustum
kalbi durmus bile olsa bulantilarin hemen kesmez dedi
Yrn kontrole cagirdi ama ben korkudan gidermiyim bilmiyorum
Git bir göster cnm gelişmeleride yaz olurmu..bak hemen kesmez demiş belki bu olağan bir durumdur bende bilmiyorum oyüzden tecrübelerimizi paylaşalım istedim..inşallah sorunsuz atlatırız

Hamilelik konusundaki tek tecrubem bir kurtaj gecirmem bu 2. gebeligim korkularim 3 4 kat yani
Ayni seyleri yasamak istemiyorum
Gidersem, sonucu yazarim cnm

Hamilelik konusundaki tek tecrubem bir kurtaj gecirmem bu 2. gebeligim korkularim 3 4 kat yani
Ayni seyleri yasamak istemiyorum
Gidersem, sonucu yazarim cnm
Maalesef bende de 2 düşük var hatta biri kalp atışını bile gördükten sonra kaybettim..çok şükür bir çocuğum var ama ister istemez insan endişeleniyor bir can yetiştiriyoruz içimizde her seferinde sonuçta..kaybetmekte zor oluyor alt üst ediyor insanı, inşallah bu sefer yaşamayız allahın izniyle arkadaşım güzel düşünelim güzel sonuçlar alalım inşallah:) Rabbim çok büyük yeterki istesin herşeyi nasip eder sırasıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…