Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar gebeliğin 6-7 haftasındayım karnım aşırı şiş ve pek bişey yiyemiyorum ama rahatsız edecek derecede şiş siz yaşadınız mı bu durumu normal mi?
Arkadaşlar gebeliğin 6-7 haftasındayım karnım aşırı şiş ve pek bişey yiyemiyorum ama rahatsız edecek derecede şiş siz yaşadınız mı bu durumu normal mi?
Benimde o şekildeydi. Şişkinlikten gaz sancısından duramıyordum. Deneyip yanılma yöntemiyle Laktoz intoleransım olduğunu anladım. Süt ve yoğurdu kesince rahatladım