- 23 Ocak 2016
- 35
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi Taze gelincik
-
Amin canım inşallahAminnn inşallah :) sen hep pozitif ol inşallah herşey gönlünce olsun. C.tesi de inşallah güzel haberlerini verirsin
aynı seylerı yasıyoruz suaannDaha benim çok küçük. Ultrasonda bile cumartesi bakılacak. Rahme iyice yerleşse büyümeye başlasa içi.m rahat edecek :)
Dün kahverengi kanamalar için doktora gittim. Kan testi yaptı. Beta değeri sınırda çıktı. Yarın tekrar yapılacak inşallah yükselmiş çıkar. Sabit kalırsa ya da düşerse o zaman sıkıntı olacakaynı seylerı yasıyoruz suaann
gecmıs olsun cnm ınsallah bır aksılık olmaz ılk betaa kac cıkmıstı sende sımdı kac cıktıDün kahverengi kanamalar için doktora gittim. Kan testi yaptı. Beta değeri sınırda çıktı. Yarın tekrar yapılacak inşallah yükselmiş çıkar. Sabit kalırsa ya da düşerse o zaman sıkıntı olacak
İlk 21 idi. İki gün sonra 50 çıktı. Doktor yerleşmiş dedi. 4 gün sonra yani dün 100 çıktı. 150-200 olması gerekiyormuş. Ama sınırda dedi.gecmıs olsun cnm ınsallah bır aksılık olmaz ılk betaa kac cıkmıstı sende sımdı kac cıktı
olsun ya canını sıkmaa bebiş tembel demekkı hemm baksana deger düşse daha kötüydü az da olsa yukselmıs en azndan ıcını ferah tutmaya calıssİlk 21 idi. İki gün sonra 50 çıktı. Doktor yerleşmiş dedi. 4 gün sonra yani dün 100 çıktı. 150-200 olması gerekiyormuş. Ama sınırda dedi.
Yarın ki test önemli işte. İnşallah tembeldir aksi bir durum olmasın da. Hastaneye gidip test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Her iki günde artış oluyormuş ama bekleyemiyorumolsun ya canını sıkmaa bebiş tembel demekkı hemm baksana deger düşse daha kötüydü az da olsa yukselmıs en azndan ıcını ferah tutmaya calıss
bendee yaptrmadm bı kere yaptrdım ıkıncıye korktumm düşük çıkar katlnmaz falan dıye yarın doktor randevum var ılk defaa bakalm orda ne olckYarın ki test önemli işte. İnşallah tembeldir aksi bir durum olmasın da. Hastaneye gidip test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Her iki günde artış oluyormuş ama bekleyemiyorum
Yarın ikimiz için de önemli bir gün yani. İnşallah güzel haberler alır paylaşırız. Vakit de geçmiyor zaten offbendee yaptrmadm bı kere yaptrdım ıkıncıye korktumm düşük çıkar katlnmaz falan dıye yarın doktor randevum var ılk defaa bakalm orda ne olck
aynenn öyle cnm yarın ıkımız ıcınde cok önmlıı gecen pazardann berı yarını beklıormm gunler hıc gecmediYarın ikimiz için de önemli bir gün yani. İnşallah güzel haberler alır paylaşırız. Vakit de geçmiyor zaten off
Senin karnın ağrıyor mu? Benim karnım çok sık ağrıyor. Doktor normal karşılıyo ama geçmiyoaynenn öyle cnm yarın ıkımız ıcınde cok önmlıı gecen pazardann berı yarını beklıormm gunler hıc gecmedi
öle ğek degıl gaz sancısı gbı oludugu oluo arada kasık agrım vardı dun ama korkulack bısey yokmuss daha anca yerlesıomus yatabıldıgın kadr yatSenin karnın ağrıyor mu? Benim karnım çok sık ağrıyor. Doktor normal karşılıyo ama geçmiyo
Off yaaa yarın olsun artık. İçimizdeki korku bitsin. Hamile kalmak da önemli ama içinde yerleşmesi daha önemli dedi doktor. Yani kötüye de hazırla kendini dediöle ğek degıl gaz sancısı gbı oludugu oluo arada kasık agrım vardı dun ama korkulack bısey yokmuss daha anca yerlesıomus yatabıldıgın kadr yat
dogru söylemıs bende cok korkuyormm hamıle olunca bıtmıyomus strss tam tersı dahada artıomus kımseye söyleyemedım suann bır kac kişi hrıc korkumdn emın olamadım dıyeOff yaaa yarın olsun artık. İçimizdeki korku bitsin. Hamile kalmak da önemli ama içinde yerleşmesi daha önemli dedi doktor. Yani kötüye de hazırla kendini dedi
Bizim ilk olduğu için eşim herkese duyurdu. Şimdi pişman ama artık çok geç. İnşallah aksi bir durum olmaz.dogru söylemıs bende cok korkuyormm hamıle olunca bıtmıyomus strss tam tersı dahada artıomus kımseye söyleyemedım suann bır kac kişi hrıc korkumdn emın olamadım dıye
ben söylettrmedım kımseye annemler bıle bılmıyo eşime sıkı sıkı tembıhledım bır kac yakın arkadasım ve eltım bılıo oda kaynına bıle söylemedı emın olmadn bnde ıstemem ztnn elaleme laf atmak cok zor cunkuBizim ilk olduğu için eşim herkese duyurdu. Şimdi pişman ama artık çok geç. İnşallah aksi bir durum olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?