İlk haftalardaki karın ağrıları

Evet benimde karnım ağırıyor kasığıma sancı vuruyo benim ne kadarlık hamile olduğumda belli deil 26 kasımda kürtaj olmuştum hiç adet olmadan hamile kaldığımı öğrendim. Bundan önce 2 düşüğüm vardı bebek için çok uğraştık yumurta takipleri ilaçlar vs. olmayınca olmuyo işte. Kürtajdan sonra hamilelik bana çok sürpriz oldu. Ne yumurta takibi ne ilaç ne başka bişe . Aksine yapılmaması gereken ne varsa yapmıştım :) Demekki bazı şeyler kısmetmiş
Kanımda pıhtılaşmaya yatkınlık var coraspine başladım ama korkuyorum kızlar.

hamile arkadaslar merhabalar hepinize hamilelik surecini guzel huzurla gecirmeyi ve sonunda gucaginiza sagilikla almayi nasip eder insallah Rabbim benim size bir sorum olacakti dollenmeden sonra vicut isisi dusermi benim 2 gun oldu isim 36.2 ondan once 36.7 8 di ilac kullandigim icin 22 gun arayla adet goruyorum 12 ocakta so adetim yaklasik 20 ocakta yumurtlama oldu sanirim hamile kaldiysam 3 4 gun oluyor kasik agrilarim meme uclarimda sizlama var sol kasigimda batmalar oluyor arasira sagadada oluyor eger hamile kaldiysam bu kadar erken belirti olurmu sizce yardimci olursaizcok mutlu olurum

gecmıs olsun cnm ınsallah bır aksılık olmaz ılk betaa kac cıkmıstı sende sımdı kac cıktı

İlk 21 idi. İki gün sonra 50 çıktı. Doktor yerleşmiş dedi. 4 gün sonra yani dün 100 çıktı. 150-200 olması gerekiyormuş. Ama sınırda dedi.
olsun ya canını sıkmaa bebiş tembel demekkı hemm baksana deger düşse daha kötüydü az da olsa yukselmıs en azndan ıcını ferah tutmaya calıss

olsun ya canını sıkmaa bebiş tembel demekkı hemm baksana deger düşse daha kötüydü az da olsa yukselmıs en azndan ıcını ferah tutmaya calıss
Yarın ki test önemli işte. İnşallah tembeldir aksi bir durum olmasın da. Hastaneye gidip test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Her iki günde artış oluyormuş ama bekleyemiyorum

Yarın ki test önemli işte. İnşallah tembeldir aksi bir durum olmasın da. Hastaneye gidip test yaptırmamak için zor tutuyorum kendimi. Her iki günde artış oluyormuş ama bekleyemiyorum
bendee yaptrmadm bı kere yaptrdım ıkıncıye korktumm düşük çıkar katlnmaz falan dıye yarın doktor randevum var ılk defaa bakalm orda ne olck

bendee yaptrmadm bı kere yaptrdım ıkıncıye korktumm düşük çıkar katlnmaz falan dıye yarın doktor randevum var ılk defaa bakalm orda ne olck
Yarın ikimiz için de önemli bir gün yani. İnşallah güzel haberler alır paylaşırız. Vakit de geçmiyor zaten off

Senin karnın ağrıyor mu? Benim karnım çok sık ağrıyor. Doktor normal karşılıyo ama geçmiyo
öle ğek degıl gaz sancısı gbı oludugu oluo arada kasık agrım vardı dun ama korkulack bısey yokmuss daha anca yerlesıomus yatabıldıgın kadr yat

Hayırlısı olsun canım.
Bebek büyüdükce ağrı da olacak hafif sancı da.
Ama kanama olmadığı sürece hepsi iyi şeyler

öle ğek degıl gaz sancısı gbı oludugu oluo arada kasık agrım vardı dun ama korkulack bısey yokmuss daha anca yerlesıomus yatabıldıgın kadr yat
Off yaaa yarın olsun artık. İçimizdeki korku bitsin. Hamile kalmak da önemli ama içinde yerleşmesi daha önemli dedi doktor. Yani kötüye de hazırla kendini dedi

Off yaaa yarın olsun artık. İçimizdeki korku bitsin. Hamile kalmak da önemli ama içinde yerleşmesi daha önemli dedi doktor. Yani kötüye de hazırla kendini dedi
dogru söylemıs bende cok korkuyormm hamıle olunca bıtmıyomus strss tam tersı dahada artıomus kımseye söyleyemedım suann bır kac kişi hrıc korkumdn emın olamadım dıye

dogru söylemıs bende cok korkuyormm hamıle olunca bıtmıyomus strss tam tersı dahada artıomus kımseye söyleyemedım suann bır kac kişi hrıc korkumdn emın olamadım dıye
Bizim ilk olduğu için eşim herkese duyurdu. Şimdi pişman ama artık çok geç. İnşallah aksi bir durum olmaz.

Bizim ilk olduğu için eşim herkese duyurdu. Şimdi pişman ama artık çok geç. İnşallah aksi bir durum olmaz.
ben söylettrmedım kımseye annemler bıle bılmıyo eşime sıkı sıkı tembıhledım bır kac yakın arkadasım ve eltım bılıo oda kaynına bıle söylemedı emın olmadn bnde ıstemem ztnn elaleme laf atmak cok zor cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…