- 23 Ocak 2016
- 35
- 7
- 1
- 41
- Konu Sahibi Taze gelincik
-
Çok sağol canım.Kanama kahverengi olarak var. Bir haftadır bitmedi ne yazık kiHayırlısı olsun canım.
Bebek büyüdükce ağrı da olacak hafif sancı da.
Ama kanama olmadığı sürece hepsi iyi şeyler
En iyisini yapmışsın ya. Keşke bizde öyle yapabilseydik ama duramadı işte.ben söylettrmedım kımseye annemler bıle bılmıyo eşime sıkı sıkı tembıhledım bır kac yakın arkadasım ve eltım bılıo oda kaynına bıle söylemedı emın olmadn bnde ıstemem ztnn elaleme laf atmak cok zor cunku
bende herkesı arıodum ılk ınsan herkese sölemek ıstıoEn iyisini yapmışsın ya. Keşke bizde öyle yapabilseydik ama duramadı işte.
Çok sağol canım.Kanama kahverengi olarak var. Bir haftadır bitmedi ne yazık ki
Her iki günde bir doktordayım. Beta değerlerim normal seviyeye ulaşıncaya kadar da böyle gidecek sanırım. İnşallah yarın herşey yolunda çıkar da normal sürece başlarımKontrollerini ihmal etms canım.
Rengi açığa dönerse dr a git.
kac cıkmıstı cnm senınkı ben daha gtmedmm yarn ılk defa gıdıcmHer iki günde bir doktordayım. Beta değerlerim normal seviyeye ulaşıncaya kadar da böyle gidecek sanırım. İnşallah yarın herşey yolunda çıkar da normal sürece başlarım
ınsallahh hayırlı sonuc ların cıkar cnm150-200 arası olması gerekirken 100 çıktı. Sınırda olması bizi endişelendiriyor. Yarın sabit ya da düşmüş çıkarsa işte o zaman problem olacak.
Senin en azından şeffafmış :) her tuvalet ziyareti bir eziyet zaten. Önceden adet oldum mu diye endişe şimdi de kanama mı oldu diye :)kızlar bendede ağrı oluyor ve şeffaf akıntı oluyor lavaboya giderken tedirgin olmuyo değilim :))
Bende işler kötü gitti. Bebek tam yerleşmemiş. Kürtaj yapmayacağım kendi düşer dedi. İlk gebelik kötü sonlandı yani. İnşallah sende haberler iyidirbendee yaptrmadm bı kere yaptrdım ıkıncıye korktumm düşük çıkar katlnmaz falan dıye yarın doktor randevum var ılk defaa bakalm orda ne olck
Sana biraz moral vereyim Can'ım ben gecen sene aralık ayında hamile olduğumu ögrendim ama bebeğim duştu cok üzülmüştüm bu düşükten tam 1 ay sonra yanı ocak ayında tekrar hamile kaldım ve cok sukur bebisim kucağımda emiyor ve ben bu mesajı yaziyorumBende işler kötü gitti. Bebek tam yerleşmemiş. Kürtaj yapmayacağım kendi düşer dedi. İlk gebelik kötü sonlandı yani. İnşallah sende haberler iyidir
Sana biraz moral vereyim Can'ım ben gecen sene aralık ayında hamile olduğumu ögrendim ama bebeğim duştu cok üzülmüştüm bu düşükten tam 1 ay sonra yanı ocak ayında tekrar hamile kaldım ve cok sukur bebisim kucağımda emiyor ve ben bu mesajı yaziyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?