İlk haftalardaki karın ağrıları

En iyisini yapmışsın ya. Keşke bizde öyle yapabilseydik ama duramadı işte.

Her iki günde bir doktordayım. Beta değerlerim normal seviyeye ulaşıncaya kadar da böyle gidecek sanırım. İnşallah yarın herşey yolunda çıkar da normal sürece başlarım
kac cıkmıstı cnm senınkı ben daha gtmedmm yarn ılk defa gıdıcm

150-200 arası olması gerekirken 100 çıktı. Sınırda olması bizi endişelendiriyor. Yarın sabit ya da düşmüş çıkarsa işte o zaman problem olacak.

kızlar bendede ağrı oluyor ve şeffaf akıntı oluyor lavaboya giderken tedirgin olmuyo değilim :))

bendee yaptrmadm bı kere yaptrdım ıkıncıye korktumm düşük çıkar katlnmaz falan dıye yarın doktor randevum var ılk defaa bakalm orda ne olck
Bende işler kötü gitti. Bebek tam yerleşmemiş. Kürtaj yapmayacağım kendi düşer dedi. İlk gebelik kötü sonlandı yani. İnşallah sende haberler iyidir

Bende işler kötü gitti. Bebek tam yerleşmemiş. Kürtaj yapmayacağım kendi düşer dedi. İlk gebelik kötü sonlandı yani. İnşallah sende haberler iyidir
Sana biraz moral vereyim Can'ım ben gecen sene aralık ayında hamile olduğumu ögrendim ama bebeğim duştu cok üzülmüştüm bu düşükten tam 1 ay sonra yanı ocak ayında tekrar hamile kaldım ve cok sukur bebisim kucağımda emiyor ve ben bu mesajı yaziyorum

Ne güzel haber bu :) ilk bebeği kaybedince insan çok çok üzülüyor. İnşallah bize de nasip olur böyle mutluluk. Allah uzun ömürler versin bebişinize :)

slm kızlar benimde rahim bölgesinde ağrı var.bazen yürümekte zorlanıyorum.adetim 5 gün gecti.bugün test yaptım negatif çıktı.ama var diye düşünüyorum.hic bu kadar gecikmezdi.2 hafta önce doktora gittim alttan ulturasondan baktı kist yok yumurtan çatlamış adeti bekle dedi.o gunden beri alt karin agrisi cekiyorum.bugünlerde daha bi ağrıyor.sizce nedeni ne olabilir?
hamilemiyim onu da bilmiyorum.kan testini cumartesi yapacam.inşALLAH bebistir.

bi düşük yaptım.inşallah aykırı seyleri yaşamam.rabbim kimseye yasatmasin.

bu alt karın bolgesindeki ağrı bebeğin yerlesmesi olabilir mi ? kafam cok karışık benim durumumda olan bi bilgisi olan var mi ?

kızlar bu hamilelik takvimini nasıl kullanıyorsunuz bana da anlatırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…