Gebeliğe Hazırlık İlk hamile olduğunuz da ne hissettiniz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

maviisever

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2018
778
204
103
Kızlar ilk hamile olduğunuz da ne hissettiniz?

Emin değilim ama bende galiba hamileyim ve ilk bugün test alacağım eczaneler açıksa ama sanmıyorum açık olduklarını... fakat hiçbir duygu hissetmiyorum bu normal mi? Sevinç yok hüzünde yok hiçbir şey hissetmiyorum...

Kızlar ilk hamile olduğunuz da ne hissettiniz?

Emin değilim ama bende galiba hamileyim ve ilk bugün test alacağım eczaneler açıksa ama sanmıyorum açık olduklarını... fakat hiçbir duygu hissetmiyorum bu normal mi? Sevinç yok hüzünde yok hiçbir şey hissetmiyorum...
Hamile olduğunu nerden anladın test falan da yapmamışsın

İnş. Hamilesindir hormonlar değiştiği için çok hızlı ruh halim değişiyordu kasık bel ve gögüs ağrısından duramazken bulantı kusma nüksetti 9 ay kustum dokuz ay kan cıvıltıcı iğne vuruldum 40 günde lohusalıkta vucudumun morluklar 6 ay geçmedi doğumdan sonra bile allah hayırla kucağıma verdi çok şükürki
İnş. Yaşarsın sende tez vakitte sağlıcakla kal

İki gun geciktigini farketmistim. Aksam nobetci eczane bulup almistim eve gelip yapmistim ve kahkaha atip havalara uctum. Esime kosup hamileyim ben dedim. Sonra anneme kostum hamilyim galiba dedim. Kan testi yapmadan anneme soylemicektim ama heyecandan tutamadim. Sonra kan testi yaptirdim ve pozitifti. 9 aylik oglum var. Cok sevinmistim cok istiyordum zaten.

Hamilemisin? Hayırlısıyla sağlıklı şekilde kucağına alırsın umarım
Evet ama henuz kan tahlili yaptrmadim dun testle ogrendim cok halsizim bide benim hamileligim cok zor geciyor 9 ay kusuyorum yatak dosek 😏 bu arada saolasin Rabbim sanada nasip etmistir insaAllah 🤲

Back
X