ilk hamileligim ilk tecrübem :)

girlman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
703
502
53
32
Arkadaslar bu benim ilk hamileligim 13+1haftalik hamileyim gecen hafta ikili test yapildi hala sonuclarini bekliyorum benim gibi cok idrara cikan saat basi acikan var mi sizin nasil geciyor hamileliginiz :anneadayı::KK200:

Ben canim ben devamli wc deyim devamli açım :) 19 haftam bitecek bugunume sukur ilk zamanlarim zordu uyku hali mide bulantilari simdi yemek yiyor olmak muhtesem bisey :) benim ucuncu cocugum olacak hepsinde farkli yasiyorum hamileligi

Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim... benim sadece uc hafta midem bulandi sonra gecti ama saat basi acikmak ve her aciktigimda midemde dehset bi agri beni mahvediyor... wc ayri dert zaten esim ne zamam arasa ben wcdeyim :KK70:

bende 12+2yim canım gayet güzel gidiyo çok şükür bulantılarım azaldı benim tuvalet sorunum olmadı ama sık acıkıyorum ve acıkır acıkmaz midemde çok felaket bi kazınma ve acı oluyo korkuyodum hatta ben şeker hastası mı oldum diye ama aynı durumu yaşayanlar varmış rahatladım şu anda :)

Hayırlı olsun. Sen birde son haftaları gör wcnin önünde yatasin gelir.
Ben bıkıyordum gece uyanıp wcye gitmelerden

Ayy sormayin saat basi acikiyorum ve sanki midemde kazi calismasi yapiliyo oyle bi agri...

evden çıkarken yap ,sonra iki sokak öteye varmadan yıne sıkış :p
zor zor :)

Ayy o dedigin bnm iste o yuzden hic bi yere cikmiyom kolay kolay ve bide ben disarda wc ye girebilen biri degilim cok zor da kalmadikca

evet işkence oluyor bazen o baskı hissi..son 1 ay diye avunuyorum..siz kaçıncı haftadasınız :)

Benim daha yeni 13+3 haftaligiz... senin ne guzel son bi ay kalmis allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin kiz mi erkek mi ?

Benim daha yeni 13+3 haftaligiz... senin ne guzel son bi ay kalmis allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin kiz mi erkek mi ?
amin :) çok teşekkür ederim.. hepimize sağlıklı,kolay doğumlar,hayırlı ve sağlıklı evlatlar versin ALLAH..
kız bebek bekliyoruz..siz öğrendiniz mi??

Amin insallahhh tek duam saglikli olmasi :) yok malesef bzmki gostermiyo doktorumuzda tahmin yerine kesin bisey soylmk istiyo o yuzden iki uc hafta daha beklicez umarim bi an once ogreniriz :-)

Back
X