Tskr ederim Rabbım olmayanlara da versin. Benim değerim 4397 çıkmışti 2 gün önce kan verdik bu durumda nasıl gözükürmuOncelikle hayirli olsun Allah tamamina erdirsin
Folik asiti 3 ay dolana dek kullandirdi benim doktorm sonrasinda vitamin kan ilaclari vs ne gerekiyirsa vucunuza gore .. degerin 417 ise 2000 lerde kese gorunur 5000 lerde kalp atisi duyulur . Bu deger 2 gunde 2 kat katlamasi gerekir 417 lik sonucu aldiktan 5 6 gun sonra gidince keseniz gorulmeli bi gidip baslangici yapin doktorunz sizi yonlendirir ..
Yaşadığım yerden dolayı hastane çok uzak ve eşimin işinden dolayı da gidemedimAynenn ultrasonda gorulur hatta kalp atis bile duyulabilir neden gitmediniz jinekologa deger yukselsin diye mi beklediniz 3 haftalik degil 4 5 haftalik var bebegnz
Öncelikle hayırlı olsunKızlar ben neredeyse 3 haftalık hamileyim. Henüz doktora gitmedim günüm 13 gün geçti.. Sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı :)) daha sonra emin olmak için kan testi verdim oda pozitif çıktı şükür ki.. Ve doktor bana folik asit verdi her gün 1 tane icmemicin. Bunu kaç ay kullananlar var aranızda??? Hamilelik değerlerim 4000 /417 denildi.. Bundan sonraki aşamalarda neler yaptınız anlatirmisiniz. Bir de Rabbım olmayanlara da nasip etsin çok güzel bir duygu :))
Çok tskrler. Benim son adetim ocak 28de bitti. Yarın inşallah gidicem ilk kan değerim yüksek çıktı ben neredeyse 1 aydır eşimle ilişkiye giriyorum. Ondna önce il dışındaydım nasıl 6 haftalık olabiliyor bunu çok düşündümÖncelikle hayırlı olsunsağlıkla gelsin inşallah 5 haftadan fazla hamilesiniz bence doktorlar son adet gününü baz alıyor ona göre hamilelik hesaplanıyor . Sizin için sırada kese ve kalp atışları var. Bi an önce gidebiliyorsunuz gidin çünkü kesenin durumuna bakıp ona göre takviye ilaçlarda verebiliyorlar. Ben 3 ay folik asit kullandım daha sonra daha üst düzey vitaminlere geçmiştim
değerim 4397 çıktıÖncelikle hayırlı olsunsağlıkla gelsin inşallah 5 haftadan fazla hamilesiniz bence doktorlar son adet gününü baz alıyor ona göre hamilelik hesaplanıyor . Sizin için sırada kese ve kalp atışları var. Bi an önce gidebiliyorsunuz gidin çünkü kesenin durumuna bakıp ona göre takviye ilaçlarda verebiliyorlar. Ben 3 ay folik asit kullandım daha sonra daha üst düzey vitaminlere geçmiştim
İşte doktor son adet tarihinin başından itibaren sayıyor.Çok tskrler. Benim son adetim ocak 28de bitti. Yarın inşallah gidicem ilk kan değerim yüksek çıktı ben neredeyse 1 aydır eşimle ilişkiye giriyorum. Ondna önce il dışındaydım nasıl 6 haftalık olabiliyor bunu çok düşündüm
Insaallah Rabbım nasip etsinİşte doktor son adet tarihinin başından itibaren sayıyor.Değeriniz güzel inşallah yarında kese ve kalp atışını duyarsınız
Doktor tercihi çok o önemli gercekten de. Benim bir hafta kahverengi az az leke oldu. O bitti şimdi de bir kaç gündür de sarı akıntım oluyo sizde oldu muEn kisa zamanda dr unu seç . Genel tahlilleri ni yaptır. Sonuca göre eksiklik Vs varsa ona göre takviye başlatiyorlar.
Benim tahlillerim berbat çıkmış gebelik değerine göre ,ama degerleré bakınca iyi gibi gelmişti bize de. O değerler gebelikté farklı olması gerekiyormuş. Malesef benim gittim hekimler bunu gözden kaçırmış ..3.5 ay berbat geçirdim gebeliğimi sağlığım gitmiş gibiydi.. En Son aradan okadar zaman geçtikten sonra kendi drmu araştırıp seçtim ve gittiğimde bu tahlillerin iyi değil dedi. Hatta her ay dahiliye de tsh değerim kontrol ediliyor . Kadın doğumcu ve dahiliyeci eşliğinde kontrol altına alındım. Yeni ayaklandim ... bunlara dikkat et mutlaka...Hemen kalp atışı yok bile diyebiliyorlar aksilik olursa bir kaç dr à git mutlaka. Hayırlı olsun bebeğin
Doktor tercihi çok o önemli gercekten de. Benim bir hafta kahverengi az az leke oldu. O bitti şimdi de bir kaç gündür de sarı akıntım oluyo sizde oldu mu
Tskler sorucam yarın inşallahBende öyle birşey olmadı ,bir gün hamileliğin basında sadece kokulu akıntı oldu . Sirkeli karbanotlı şu ile yıkandım ve her Lavabo sonrası kurulandim öyle akşamına geçti. Ve o günden sonra ful şu tuketiyorum. Lekelenmeniz varsa dr à mutlaka görunun. Kendinizi yormayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?