- 9 Temmuz 2019
- 560
- 574
- 53
- Konu Sahibi freespirit7
Arkadaslar merhaba. Daha once hamile kaldm ve 2,5 ay civarindayken dusuk yasadim. Yasim 33. Tekrar hamile kalmak istiyorum bi sure sonra ama ilk gebelik boyle oldugu icin cok korkuyorum. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun. Gerekli testlerinizi yaptırın özellikle pıhtılaşma olabilir çoğu düşüğün sebebi bu oluyor malesef.. Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşallahArkadaslar merhaba. Daha once hamile kaldm ve 2,5 ay civarindayken dusuk yasadim. Yasim 33. Tekrar hamile kalmak istiyorum bi sure sonra ama ilk gebelik boyle oldugu icin cok korkuyorum.![]()
Ben kaldım şükürler olsun . İlk gebelik dusuk çok zor ama sonra Allah isterse oluyorIlk hamileliginde dusuk yapip sonra hamile kalan var mi?
Ilk gebelikte dusuk olunca mi zor sonrasi icin? Sebebi ne merak ettim.Ben kaldım şükürler olsun . İlk gebelik dusuk çok zor ama sonra Allah isterse oluyor
ilk iki gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi yaşına girecek oğlum :)Pihtilasma testi fiyatlarini bilen var mi arkadaslar?
Cok tesekkur ederim. Allah bagislasin.ilk iki gebeliğim düşükle sonuçlandı şimdi yaşına girecek oğlum :)
Allah size de sağlıklı gebelik süreci ve evlat nasip etsin.
Ben ilk düşükten sonra 2018'de özel hastanede 1500-1700 gibi bi rakama yaptırdım (tam hatırlayamadım).
ancak meğer tıp fakültesi ücretsiz yapıyormuş, sonra orada tekrarladılar testimi. eğitim araştırma hastanesinde de yapıyorlar.
Ksuura bakma cümlem dusuk olmuş. İlk gebelikte dusuk zor bi durum fakat sonra hamile kaldım hemen o zor degil yani zamanı gelince oluyor .Ilk gebelikte dusuk olunca mi zor sonrasi icin? Sebebi ne merak ettim.![]()
Merhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 21 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyıilk adet dönemini beklemiyor musunuz hemen denemeye başladınız mı benim de aynı zamanlarda düştüğüm oldu 5 haftalıktı tam olarak ne zaman başlamalıyız bilmiyorum
üşüğMerhaba bir şey soracağım ben 16 ağustosta 5 haftalık düşük yaptım kendiliğinden düştü beş altı gün sürdü kanama doktora gittim rahim tertemiz dedi biz kanama bittikten sonra ilişkiye girdik gün aşırı eşimle düşük yapalı yani kanamayla birlikte toplam 21 gün oldu bugün ve kasık ağrım varbir de afedersiniz gaz var adet tarihim ne zaman bilmiyorum sizce hamile kalma ihtimalim var mı bir de ne zaman test yapmalıyım?
Kimyasal düşük olmuş benim ki zaten doktorum bana korunmana gerek yok cerrahi bi operasyon da yoktu kürtaj vs parçayı tamamen kendin attın hcg sıfırlandı o yüzden devam edebilirsin çalışmaya dediBenimde aynı zamanlarda da düştüğüm oldu 5 haftalıktı bir adet dönemi sonrası düşünüyorduk siz hemen düşünmeye başladınız mı
üşüğ
İnşallah Allahım sağlıklı hayırlı evlat nasip eder canım çok geçmiş olsun teşekkür ederimKimyasal düşük olmuş benim ki zaten doktorum bana korunmana gerek yok cerrahi bi operasyon da yoktu kürtaj vs parçayı tamamen kendin attın hcg sıfırlandı o yüzden devam edebilirsin çalışmaya dedi