- 16 Ekim 2019
- 21
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Bebegimvebenn
-
Benimde 15inci haftam dolmak üzere Böyle seğirme mi desem kelebek gibi mi desem pıt pıt kalp atıyor gibi karnımın sol tarafında bugün birkaç kez hissettim kımıldamaya mı başlamış oluyor farklı birşey mi acabaGaz kıpırdamasi ya da kurtcuk dolanması gibiydi. 4 dört aylikken hisettim ve bebeğim kiz. Ileri dönemde hissetmek degil zaten disaridan görünüyordu. Hep video cektik. Sen düşün. Minik kuş cikmak icin resmen aparkat atıyordu
Benimde 15inci haftam dolmak üzere Böyle seğirme mi desem kelebek gibi mi desem pıt pıt kalp atıyor gibi karnımın sol tarafında bugün birkaç kez hissettim kımıldamaya mı başlamış oluyor farklı birşey mi acabaBen de ilk hareketi dört buçuk ayda hissettim ondan önce kıpırtı wardi ama ilk vurması dört buçuk aylik ken hissetim simdi sekiz aylık hamileyim masallah geceler haram oldu uykular yalan oldu hareketli minik oğluşum allahim herkese yaşatsin bu duyguyu ❤
Herkese merhabaBir konuda yaşayan annelerin veya anne adaylarının tecrübelerini almak istiyorum☺ Hamileliğinizde bebeklerinizin ilk hareketini ilk oynamasını ne zaman hissettiniz? Kız veya erkek bebeğe göre değişiyor mu? Genelde çevremdekiler hep üç buçuk dört aylıkken ilk oynamasını hissetiklerini söylüyor veya erkeğin daha erken oynadığını kımıldadıgını söylüyorlar
bebeklerin ilk kımıldaması hafif hissediliyor ama aylar ilerledikçe hareketleri daha çok hissedilir oluyor daha fazla oluyor diyorlar. O ilk hareketi benzetecek olsanız neye benzetirsiniz nasıl birşey çok merak ediyorumbende iki gündür pıt pıt karnım kalp atışı gibi atıyor göz seyirmesi gibi oluyor kelebek gibi mi desem değişik birşey Sizlere de sormak istedim tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Arkadaslar bebegin hareketoni hissedince hareket etmediginde cok stres olmuyor musunuz? Ben devamli dusunuyorumda takarim
Kafayi niye oynamiyo kipidamiuo die
İşte o benim gece uyandığımda esımı arıyorum hemen kızınla konuş oynasın yada gun içinde hareket etmeyince kızım kızım diye karnıma hafif vuryp hadi annem oyna diyorumArkadaslar bebegin hareketoni hissedince hareket etmediginde cok stres olmuyor musunuz? Ben devamli dusunuyorumda takarim
Kafayi niye oynamiyo kipidamiuo die
Benimde sol taraftaydı canim ☺ Aman sağlıklı olsun da bosver cinsiyeti. Bize de 6 aya kadar kız gibi erkek gibi dedi. Kızımız oldu çok şükür verene. Çok değişik bir heyecan demii yaaBenimde 15inci haftam dolmak üzere Böyle seğirme mi desem kelebek gibi mi desem pıt pıt kalp atıyor gibi karnımın sol tarafında bugün birkaç kez hissettim kımıldamaya mı başlamış oluyor farklı birşey mi acabacinsiyetimiz de henüz net degil en son 12 haftalıkken ense ölçümünde erkek gibi demişti doktorum şimdi bir daha Kİ randevum da netleşir tahmin ediyorum
Benimde sol taraftaydı canim ☺ Aman sağlıklı olsun da bosver cinsiyeti. Bize de 6 aya kadar kız gibi erkek gibi dedi. Kızımız oldu çok şükür verene. Çok değişik bir heyecan demii yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?