Doğuma Hazırlık ilk harekete göre cinsiyet:))))

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebru_82

Guru
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
209
105
303
43
İlk gebeliğimde yaklaşık 3 aylıktı içimde bir arı uçması gibi hareket hissetmiştim. Bebeğim erkek oldu. Büyüklerimize göre erkek bebeği böyle arı gibi küçükken hızlı ve seri olurmuş. Kime söylediysem zaten erkek dedi. Şimdi 2. gebeliğim böyle 3 gündür ağır ağır gerinme gibi hafif hafif hareketler hissediyorum. Acaba kız mı? Deneyimi olanlar paylaşabilir mi?

Benimde merak ettiğim bir konu bu.
İlk hamileliğimi 13 haftalik tekme gibi bir hareketle ilk hissetmistim kızım oldu çok şükür. ..
Bu da gerinme gibi kıpırtı gibi de.. Ama öyle arı kelebek uçuşması gibi de degil. Henüz cinsiyeti belli değil.

Ilk hamileligimde hareketi
5. Ayin sonunda hissettim
Bu hamileligimde ne bekledigimide bildigim icin 12. Haftamda hissettim.
Yanlis anlamayin ama pek alakali oldugunu dusunmuyorum.
Ilk hamileliginizde nasil o kadar erken hissettiniz valla bravo

Yani bnimde bildiğim birşey değil aslında ama anlattığım zaman büyüklerimizden tecrübelerine dayanarak söyledikleri ve doğru çıkanları paylaşıyorum. Kızlar şöyle olur, erkekler böyle olur gibi gibi... İlk hamileliğimde doğru çıkan birşey. Şimdi merak ediyorum. Kız derse dr. daha da inanacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…