İlk hayalkırıklığı

ceycey3416

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
327
794
103
34
Herkese merhaba,

Öncelikle hepinize sağlıklı günler dilerim. Umarım en kısa zamanda bu salgından sağlıkla çıkmış oluruz.

Hemen konuma giriş yapmak istiyorum. Derdimi anlatıp içimi mi rahatlatmak istiyorum, akıl mı almak almak istiyorum yoksa yol mu gösterilsin istiyorum bilemiyorum, bilemiyorum Altan...

10sene önce 15 yaşımda babamın annemi aldattığını öğrenmiştim, annem söylemişti ablamla birlikte. Tabi o zamanlar boşanma vs olmadı. Ablamla bana çok iyi bi baba olmasına rağmen sadece annemi değil ablamla beni de aldattığı için çok öfkeliydim ona karşı. Hiç bi zaman bu mesele sadece annemle babamın arasında benimle ilgili değil diyemedim. Soğuk bi savaş başlatmıştım aramızda. Zaman zaman bi soğukluk kapanmıştı ama aradan uzun zaman geçmesine rağmen kendi içimde onu affedemiyorum. Çok fazla hayal kırıklığına uğramıştım, hala da öyleyim. Bu durumu yenemiyorum. Ablam da, annem de aynı şekilde yıprandılar ama on

Başka sebeplerimde eklenince psikolojik olarak kendimi zorda hissediyorum. 7 aydır bi ilişkim var, zaman zaman kendimi ilişkim adına çok özgüvensiz hissediyorum.Araya biraz kırgınlık soğukluk girse tekrar aynı hayal kırıklığını yaşayacağımı düşünüyorum ve kurmaya başlıyorum kafamda.Çok yıprandım, uzun zamandır aşmaya çalışıyorum ama tek başıma aşamıyorum. Psikoloğa hiç gidemedim yaşamış olduğum durumu anlatmaktan bile çok utanıyorum. Bi çıkmazın içindeyim. Ne yapacağımı, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

Durumumu bütün hatlarıyla anlatamamış olabilirim ama beni anlayacağınızı biliyorum. Teşekkür ederim herkese.

Anneniz aldatıldığını öğrenmiş ama ne boşanmış ne de affetmiş. Resmen evlatlarını kullanarak eşinden öc almış ve başarmışa da benziyor. 10 sene.. Pes! Baba kız ilişkinizi sarsmaya hakkı yoktu annenizin. Yaptığı çok fena bence.. Size hiç kötü davranmamış babanız. Aralarında olup biten onları ilgilendirmeliydi.. Artık olan oldu.. Geçmişe bir çizgi çekin, babanızla aranızdaki buzları eritin ve yeni ilişkinizi olduğu gibi yaşayın 'acabalarla' değil.

Herkese merhaba,

Öncelikle hepinize sağlıklı günler dilerim. Umarım en kısa zamanda bu salgından sağlıkla çıkmış oluruz.

Hemen konuma giriş yapmak istiyorum. Derdimi anlatıp içimi mi rahatlatmak istiyorum, akıl mı almak almak istiyorum yoksa yol mu gösterilsin istiyorum bilemiyorum, bilemiyorum Altan...

10sene önce 15 yaşımda babamın annemi aldattığını öğrenmiştim, annem söylemişti ablamla birlikte. Tabi o zamanlar boşanma vs olmadı. Ablamla bana çok iyi bi baba olmasına rağmen sadece annemi değil ablamla beni de aldattığı için çok öfkeliydim ona karşı. Hiç bi zaman bu mesele sadece annemle babamın arasında benimle ilgili değil diyemedim. Soğuk bi savaş başlatmıştım aramızda. Zaman zaman bi soğukluk kapanmıştı ama aradan uzun zaman geçmesine rağmen kendi içimde onu affedemiyorum. Çok fazla hayal kırıklığına uğramıştım, hala da öyleyim. Bu durumu yenemiyorum. Ablam da, annem de aynı şekilde yıprandılar ama on

Başka sebeplerimde eklenince psikolojik olarak kendimi zorda hissediyorum. 7 aydır bi ilişkim var, zaman zaman kendimi ilişkim adına çok özgüvensiz hissediyorum.Araya biraz kırgınlık soğukluk girse tekrar aynı hayal kırıklığını yaşayacağımı düşünüyorum ve kurmaya başlıyorum kafamda.Çok yıprandım, uzun zamandır aşmaya çalışıyorum ama tek başıma aşamıyorum. Psikoloğa hiç gidemedim yaşamış olduğum durumu anlatmaktan bile çok utanıyorum. Bi çıkmazın içindeyim. Ne yapacağımı, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.

Durumumu bütün hatlarıyla anlatamamış olabilirim ama beni anlayacağınızı biliyorum. Teşekkür ederim herkese.

Bence en iyisi herşeyi boşvermek. Cevremde benzer şeylere şahit oldum hatta en yakini kuzenimdi hiç boyle buhranlara girmedi. Evli hatta ve dalgasini bile geçmistik.

Anneniz aldatıldığını öğrenmiş ama ne boşanmış ne de affetmiş. Resmen evlatlarını kullanarak eşinden öc almış ve başarmışa da benziyor. 10 sene.. Pes! Baba kız ilişkinizi sarsmaya hakkı yoktu annenizin. Yaptığı çok fena bence.. Size hiç kötü davranmamış babanız. Aralarında olup biten onları ilgilendirmeliydi.. Artık olan oldu.. Geçmişe bir çizgi çekin, babanızla aranızdaki buzları eritin ve yeni ilişkinizi olduğu gibi yaşayın 'acabalarla' değil.
Bravo! Konu nerde, nasıl okudunuz ve hemen yorum yazabildiniz?

Konu nerde, ben nerdeyim , konuyu açan kim altta içini döken kim, ben kimim 🤦🏼‍♀️

Herkese merhaba,

Bence en iyisi herşeyi boşvermek. Cevremde benzer şeylere şahit oldum hatta en yakini kuzenimdi hiç boyle buhranlara girmedi. Evli hatta ve dalgasini bile geçmistik.

Tabrik ediyorum ,😂

Teşekkürler CiRiLLA CiRiLLA
Konu sahibi tek suçlu baban değil. Kendi kocasıyla olan sorununu kendi arasında çözmeyip , cozemedigi seyi bitirme cesareti gösteremeyip evlatlarını mağduriyetine katan annen de suçlu.
Eğer annen zamanında bosansaydi aldatan bir erkek ama güçlü bir kadın görerek buyuyecektiniz. Ama şimdi tek gördüğünüz aldatan bir erkek ve çeken bir kadın.
Bence bilinçaltınizin böyle şekillenmesi çok normal.
Ne münasebet ya kızına bu konuda dert yanmak. Siz onun arkadaşı misiniz?
Ayrıca aldatılan anneniz. Siz değilsiniz...
Bence bu psikolojiden kurtulmak için çocukluğumuzda - ergenliginize inilmesi gerekiyor. Takılıp kaldığınız noktanın bulunup yeni dusuncelerle doldurulması gerekiyor. Bu da kendi cabanizla olmaz,terapiyle olur.
Psikologlar çok pahalli değil , psikologa gitmek de kötü birşey değil. Ben de gidiyorum. Doktorsitesi isimli sayfadan şehrini arat, yorumlara vs bak, teleofn açıp fiyat al... Şu karantina zamanı bitince gider, geçmişe bir sünger çekersin.
Yoksa işin yaş..bir üye vardı KK'da. Her fırsatta ihanet eden bir babayla aynı evde yaşadigi için sevgilisinin burnundan getirirdi. Adam ne yapsa kavga eder, telefonu 3. Calista açsa aldattiğini düşünür, öz kardeşinden kıskanır, gülümsedi diye kavga çıkartırdi. Tabii ki bu hareketlerin temelinde babaya güvenmemek vardı.
Sizde de bir şekilde ortaya cikmaya başlamış,bilincaltinizdan. Kendinizi seviyorsanız lütfen önlem alın ve su yükten kurtulun.
Babanızın ihanetini, annenizin ezikligini sırtınıza yük etmeyin

Bu tek başınıza kısa zamanda atlatılacak bir durum değil. Bir psikiyatristten veya pisikolog’dan terapi amaçlı yardım alın. Yavaş yavaş bunu kendinizi, annenizi ve babanızı affederek atlatacaksınız. Anne ve babanız arasındaki iletişimde kendinize sorumluluk almamanız gerekir. Babanıza karşı olan öfkenizi ancak terapiyle, babayla da uzman önerisi ile konuşarak halledebilirsiniz. Burada okuduysanız bir çok evlilikte aldatma oluyor, çocuklara yansıtmamak zor olsa da bir şekilde bunu kendi içlerinde çözmeleri gerekiyordu. Kız çocukları olarak bakış açını daha duygusal. Geçmiş olsun. Lütfen konunuzu moderatörden yardım alarak tekrar yazın. Bandan kurtulun. Konuyu bilmediğimden ben de bildirdim.

Herkese merhaba,

Teşekkürler superman :D

Konu sahibi destek alin.

Mistik hanim, post: 63500080, member: 941481"]
Teşekkürler superman :KK70:

Konu sahibi destek alin.
[/QUOTE]

Ben alintilamasam da konu geri gelecekti zaten ama merakta birakmayim dedim halka hizmet 😬

Bir şeyleri atlatmayı öğrenmeniz gerekir başa çıkabilmelisiniz. Bunu sağlayamazsanız 3-5 yıla kadar saçlar bembeyaz.

Bence de yol yakınken bir psikoloğa görünmen çok işine yarayacak tatlım yoksa kafanda kurmaya devam edersin

Back
X